Regimul disociat (3)
Raspunsuri - Pagina 15
bretonica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Delphinas micaela si senz_benz mesajele voastre sunt inca moderate...ca sa va apara mesajele in timp real tb sa scrieti repede 12 mesaje, orice...si apoi scapati de moderate. ![]() poze, Just Me Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita ambitioasaEmma INVINGE cancerul |
......la mine STAGNARE...
(MI DOR DE TINE
)...TE IUBESC SHI TE MAI VEAU!!!
senz_benz spune:
da...azi incep si eu din nou regimul....diseara cand ma intorc de la servici o sa spun cum a fost...de-abia astept.la mune nu e greu cu dulciurile,e mai greu cu mancarea buna:| ca lucrez in restaurant si sunt ispite la tot pasul.dar,cum am mai spus,imi e mai usor sa tin regimul cand sunt la munca.acasa tot timpul e mama care imi spune:"ia si mananca,ca nu esti grasa!":((
Succes micaela,si voua fetelor care mai sunteti pe-aici.eu azi pap numai mere,si beau apa plata

http://madootza19.hi5.com
Delphinas spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui bretonica ......la mine STAGNARE... (MI DOR DE TINE )...TE IUBESC SHI TE MAI VEAU!!! |
mie imi spui cat mi-e de dor de tine??? SHE EU TE IUBESC SHE TE MAI VEAU!!!
auzi, da coletu din RO a ajuns???
Eu sunt tot pe frontu racelii si ma lupt cu ea de ceva vreme. deja am schimbat tratamentul ca nu dadea rezultat celalalt.
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasaEmma INVINGE cancerul
Micaela_gl spune:
Delphinas,insanatosire grabnica si asteptam revenirea ta
benz,stiu cum e si cu mama si cu munk la restaurant. Numai k atunci knd am muncit eu era alergatura multa si ma mentineam in forma. Azi sunt sg asa k intr-un final voi tine si eu ziua d fructe asa cum trebuie. Si d data asta voi trata cu seriozitate regimul. Spor la slabit fetelor.
Micaela_gl spune:
Poate va ambitionez putin: cu toate scaparile mele,cantarul arata in minus. Deci se poate. Benz,tu kte kg vrei sa slabesti?
Micaela_gl spune:
Zi incheiata cu succes. Maine trec la lactate..putin mai usor d tinut,pt k ies din casa
senz_benz spune:
si eu am incheiat ziua cu succes,nu am trisat deloc
am mancat toata ziua mere...si am baut apa,ceva mai mult de 2L,si ciudat e ca nu mi-a fost foame deloc!azi mananc cartofi fierti si atat.
Micaela,eu am 65kg si vreau sa slabesc 9,sa ajung la 56,dar deocamdata ma multumesc cu 4-5 in minus si sper sa reusesc pana la Pasti!
Micaela_gl spune:
Azi am vrut zi d lactate. Cum ies abia la 3,nu rezistam doar cu un pahar d lapte. Asa k am mankt un mar,juma d portocala,2masline si o frunza d varza. Pt diseara imi iau un iaurtel si gata.
senz_benz spune:
la mine-dezamagire totala

Totul a mers bine pana la ora 00.00.astazi am avut un majoraj la servici,si n-am putut sa ma abtin sa nu mananc o felie de tort...apoi mi s-a facut foame si am mancat pizza...am baut suc:|
O sa mai incerc o data,sper ca a treia oara cu succes:luni!
Micaela_gl spune:
Si eu am km dat-o in bara week-endul asta. Cu toate k am mankt mai mult legume,nu m-am abtinut sa nu cumpar o colomba,k e plin aici pt paste. Dar mi-am facut si provizii sa pot duce sapt asta la kpat. Oricum,sper k miercuri sa vad o schimbare la cantar(in bine) oricat d mica. O sapt buna si mult spor la slabit