Moldovence aspirante sau gravidute (9)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

pogo tu ce mai faci?

asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor
Alex, hai la mama!
cand sa vie... ? repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM

amintirea cea mai draga mie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

dragi fete cucuiete
eu am fost sa-mi fac dozarile hormonale...si din 3 analize cat am platit, doar 1e buna, restu nu au nici o teaba cu hormonii mei...
cu cine sa ma cert, cu cine sa ma bat?
e bune si alea...poate descopar si eu alte boli..

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

eu imi acum imi iau temeperatura in fiecare dimineata si am un grafic dat de o dct unde imi trec datele, sa pot vedea si eu cand ovulez...voi face acest lucru tot postul, caci pana dupa pasti nu vreau sa au de doctori...

doctorul meu va fi Dzeu si sf meu drag Nectarie

doamne ajuta

Mergi la inceput

neata.haideti la o cafelutaaaaaaaaa sau un ceut de cretisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinaa spune:

Neata' fetelor ....saru'mana de cafea pogonici
cred ca voi aplica si eu tactica ta pogonici(masurarea temperaturii).

delphinas am inteles ca ti-ai facut dozarile hormonale...mai exact ce?si cat te-a costat? si eu le incep pe a 2 zi a cm.
eu nici un semn la purtator(in afara de o scurgere mai abundenta care nu era prezenta in general decat la ovulatie)...pe 10 tb sa-si faca aparitia rusii si actionam in consecinta

Vrem si noi un bebe
http://tt.lilypie.com/z0OAp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

neatza pogonici...multumim de cafelutza....harnicuta ca de obicei si fff matinala....fetelor eu de cand am facut histero cu anestezie totala...am o stare de somnolenta permanenta imi vine sa dorm din orice pozitie....aseara cu greu am reusit sa apuc ora 21...si de obicei inainte de 12 nu reuseam sa adorm sub nici o forma...pupici...o sambata frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns any75 spune:

Neata si de la mine!...cam tarziu dar am fost un pic somnorici ca ieri noapte nu prea am dormit de griji
Am fost ieri la dr Chisinau in prima zi a ciclului si acel folicul de la ciclul anterior inca este acolo si mi-a spus sa vin in a 5 a zi a ciclului sa-l punctioneze si sa-mi dea pregatire inainte de fiv adica AC si apoi mai vedem....cam astea sunt noutatile

va si va doresc o zi cat mai placuta

Mergi la inceput

ufffffffffffffff eu azi am oameni la lucru la baie...am probleme cu instalatia..curge apa in cap lui vecina de jos

Mergi la inceput

slaba miscare pe aici.....................suntem pe pagina 2 rusinicaaaaaaaaaaaaaaaaa

avem cate o ptr toate fetele noastre dragi..

va doresc o primavara fericita si sa rugam pe bunul Dezeu sa ne rodeasca si noua trupul cu un bebelus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

LA MULTI ANI DRAGELE MELE!

ps... tatyanaaaaaa a nascut provista pe 28 feb.....

asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor
Alex, hai la mama!
cand sa vie... ? repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM

amintirea cea mai draga mie

Mergi la inceput