Moldovence aspirante sau gravidute (9)
Raspunsuri - Pagina 8
stroan spune:
buna seara,am si eu o intrebare pentru cele care au mai patit asa ceva.ultimul cm in 15.02 iar azi 04.03 cm din nou,se poate sa fie o sarcina extrauterina?imi vine sa 
http://tt.lilypie.com/s6O7p2.png
pogonici1977 spune:
sincer nu am auzit pe nimeni..dar intreba un dct mai bine....poate e vreo problema..imi pare tare rau ptr tine
happymum spune:
va pupic dulce.
astazi fac cinste cu un paharel de sampanie si o feliuta de tort...![]()
sa aveti o zi supeba dragele mele.
asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor 
Alex, hai la mama! cand sa vie...
? repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM
amintirea cea mai draga mie
Delphinas spune:
happymum ne petrecem cumva??? implinim flori in cosul vietii???
sau ne daivreo veste mumoasa???
eu maine ma duc sa ma dozez. bine ca nu ma droghez...
sa ma fereasca sfantu.
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
dinora77 spune:
Fetelor...hai sa va intreb shi pe voi...poate stie cineva sa ma lumineze, sau poate a avut careva dintre voi asa ceva:
Am nishte dureri de burta de citeva zile (vreo 4-5), asemanatoare celor de ciclu doar ca mai ushoare asha, uneori intepaturi la fel de ushoare in partea de jos - mijloc. Nu am avut niciodata asha ceva, ciclu l-am avut intotdeauna ceas, iar durerile apareau sau cu o zi inainte sau spontan. Am ciclu de 28 de zile, am
insa 2-3 zile inainte de ziua a 14-a ultima data(cu 10 zile in urma). Imi aduc aminte pentru ca sotul a plecat pentru citeva zile dupa aia. Pina sa-mi vina ciclu mai am 5-6 zile. Ma sperie durerile astea misterioase de burta, ce poate fi...simptome de sarcina?
Dino
taty_ana spune:
buna fetele,
am venit de la chisinau, am facut 2 investigatii, histeroscopie si hsg cu anestezie totala,au fost in jurul meu 3dr si 2 asistente,s-au purtat impecabil,n-am cuvinte...la hsg trompa care o mai am e ok in sensul ca nu are lichid in ea ca sa poate dauna embrionului, e blocata din partea dinspre uter asa cum stiam, la histero mi-au scos polipul care era destul de mare,l-am dus la biopsie...dr mosin mi-a explicat sa nu ne grabim pt ca tb sa vedem evolutia endometrului care are un rol ff important in implantarea embrionului iar el nu vrea sa faca fiv sa ne ia banii ci vrea sa fie o reusita.In salon am vb cu o d-na care avea o fetita de 5ani prin fiv cu dr mosin si mi-a spus ca este un om extraordinar si sa am incredere 100% in el ca totul va fi bine.Am plecat de acolo ff optimista si fericita desi tb sa avem rabdare ,rabdare ca sa fie o reusita...
va pup fetele
pogonici1977 spune:
succes taty..sati implinesti visull cat mai curand, nu uita sa ne tii l;a curent
dinora...ai facut vreun tratament luna asta?
happymum spune:
delphinas, da... de flori e vorba.... am strans 33 azi... mult? putin? nu stiu... dar PANICA e mareeee tare!
dar ce pot sa fac? astept si sper...
dinora, ca si simptom de sarcina ar fi si aceasta durere ca de CM... dar acum, eu stiu... sa dea Domnul sa fie asa... mai ai de asteptat cateva zile totusi... imi inchipui ce e in mintea ta...
iti tin pumnii... 
? repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM
happymum spune:
tatyana ma bucur ca merge bine treaba cu doc din moldova... sa faca DD sa fie cu succes... tin pumnii...
? repede sa vie...
Au nevoie de ajutor ACUM