Moldovence aspirante sau gravidute (9)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

uraaaaa......felicitari provistaaaaa....sa-i traiasca bebelusul,se creasca mare,sanatos si frumos....ce fericire cred ca e in sufletul ei....ce mult ma bucur...un pupic pt mamica si bebel

LA MULTI AAAAAANI!!!!!!
Va doresc o primavara frumoasa cu muuuulte reusite!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

cu intarziere va urez si eu LA MULTI ANI! pt ziua de ieri....sa fiti sanatoase, bucuroase, fericite, o primavara frumoasa si tot ce va doriti.
arinaa in z4 am facut LH si trebuia sa fac FSH, dar toantele alea de acolo mi-au facturat prima data TSH si cand le-am zis ca au gresit, in loc de FSH mi-au facturat VSH... nu m-am mai intors sa le spun...simteam ca le strang de gat.
in z14 voi face iar LH si estradiol, in z21 progesteronu si in orice zi voi face prolactina.

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinaa spune:

delphinas....hai ca am sa-ti scriu si eu schema data de d-na dumitrascu (o am in sertar la servici)

Vrem si noi un bebe
http://tt.lilypie.com/z0OAp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

neata poftiti la sau la ceut de cretisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinaa spune:

neata pogonici,neata fetelor .....cine se testeaza astazi?

Vrem si noi un bebe
http://tt.lilypie.com/z0OAp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amir10 spune:

taty_ana, ce ma bucur ca ti-a placut la Chisinau!! Imi dai si mie curaj, deocamdata astept luni ca am programare la omini clinic, la dr. mihaila, is curioasa sa vad cum este, apoi din vara-toamna poate merg si eu la ei.
Iei cumva medicamente hormonale de ai stari de somnolenta? de obicei progesteronul induce somn...
Va doresc o primavara senina si productiva!!!

Mergi la inceput

buna amir...pai pana la vara-toamna poate oi incepe si eu fiv-ul ma gandesc...
nu iau hormonale, somnolenta mi-a trecut, a fost de la anestezia totala si probabil pana mi-a iesit din organism se resimtea,mai ales ca imediat a doua zi m-am dus la serviciu...eram fff obosita
in rest...iau AC si astept sa vina sfarsitul lunii sa ma duc din nou.
...am si eu o intrebare....oare pot face sport,sala,adica am voie??ca tocmai ce m-am lasat de fumat de 2 zile si mananc ca sparta
pupici la fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

tatyana sigur poti face sport...ce ma bucur ca ai vointa sa te lasi de fumat. poate imi dai si mie reteta miraculoasa...
de fapt ce reteta, ca eu nu am vointa....sotu meu stie ca eu nu as mai fuma, dar eu le mananc pe paine la munca. cand sunt acasa cu el nu am nicio treaba...nu mi-e pofta...doar ca abia astept sa ajung iar la birous sa mai
acum am fost 2 saptamani in concediu si ieri am fost la birou si am fumat 3 sudate...am venit acasa si nu mai aveam nimic.
sunt perfect constienta ca nu fac bine, dar nu pot sa ma las definitiv de ele. si sa nu vb de kg....si aici sunt sub orice critica.
nu am vointa si gata.

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_79 spune:

taty-ana, eu stiu ca sportul e foarte indicat inainte de conceptie. In prima parte a ciclului e ok, poti sa eviti insa sa faci sport dupa perioada ovulatiei sa nu deranjeze bebe. Bine, tu vei face fiv si e altceva, pana atunci poti face sport fara probleme.

Mergi la inceput

v-am intrebat fetele de sport ca acum o sapt am facut histeroscopie si mi-a scos un polip...inca mi se mai scurge ceva asa bej,maroniu...dar cu burtica ma simt bine mai ales ca de 8 martie am dansat de am facut febra la picioare...
stiu ca e fff greu treaba cu tigarile...mie imi spui Delphinas...mai ales ca n-am avut niciodata pb cu greutatea si nu cred ca as suporta sa ma vad mai "mare"...ce ma motiveaza ff tare este faptul ca lasatul de fumat imi mareste procentul de fertilizare,cel putin asa am citit eu pe net si faptul ca am 33 de ani spre 34 si nu vreau sa ajung la 40 cu o fata scofalcita si pamantie de la atata fum...si crede-ma am fost o fumatoare inraita de aproape 1 pach pe zi....deci nu imi este usor deloc
hai ca m-am intins prea mult la fete

Mergi la inceput