Moldovence aspirante sau gravidute (9)
Raspunsuri - Pagina 11
ami_79 spune:
De histeroscopie nu stiu ce sa-ti spun, dar cred ca ti-ar fi spus medicul daca aveai contraindicatii.
Si eu m-am lasat de fumat de cateva luni, dupa ani de fumat intens, ajunsesem aproape de 1 pachet pe zi. Si fumatul scade sansele la bebei, afecteaza f mult fertilitatea, si a femeii si a barbatului, nu-ti poti inchipui cat de nociv este.
arinaa spune:
buna fetelor,astazi declar z1 de intarziereeeeeee(azi tb sa-mi vina si nici urma de rusi ).....nu imi fac vise prea mari dar eu am un cm de 29 zile si nu mi s-a intamplat prea des sa ies din schema ....adica din august anul trecut la fiecare 29 zile apar uratii....si sper ...si sper ....a si 2 teste negative.
Vrem si noi un bebe
http://tt.lilypie.com/z0OAp3.png
Delphinas spune:
neata dragelor.
poftiti la
arina poate o sa fie de bine...cu ochisori chiar.
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
happymum spune:
am rana pe col.
am aflat azi dimineata cand am fost sa imi faca testul papanicolau.
poate cineva sa imi spuna ceva din experienta proprie? o sa am eu copii vreodata?
asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor 
Alex, hai la mama! cand sa vie...
? repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM
amintirea cea mai draga mie
arinaa spune:
salutare ...speranta stiu ca moare ultima ...dar inca un shure chek negativ ....
Vrem si noi un bebe
Delphinas spune:
habbymum imi pare rau pt rana...din cate am auzit eu se poate cauteriza...si nu cred ca poate fi o piedica in a ramane insarcinata.
arina asa e....speranta moare intotdeauna ultima.
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
any75 spune:
Salutare fetelor
Happymum rana de pe col nu te impiedica cu nimic in a avea copii, iti spun asta pt ca cunosc un caz concret.....fina mea avea o rana pe col iar dupa un an a ramas insarcinata si acum are o fetita.....asa ca stai linistita
Tatyana ce ma bucur ca te-ai lasat de fumat....eu am reusit sa-mi conving si sotul care fuma de multi ani(i-am explicat ca dauneaza la gigei, chestii de-astea)
Delphinas pai daca poti sa te abtii acasa incearca macar la birou sa le raresti....stiu ca e greu iar referitor la greutate eu am pus pe mine 4 kg de cand nu mai fumez.....dar le dau eu jos![]()
arinaa spune:
delphinas uracioasa mica care tutunesti(tu ai fumat 4 ...eu le-am pierdut numarul ...)care e treaba la tine ?ai inceput prestatul?sotul tau cum se simte dupa biopsia testiculara(parca asta a facut ...sau am inteles eu naspha?)
eu de ce nu sunt pe listutza? 8.11.1978 (30 ani) barlad
Vrem si noi un bebe
pogonici1977 spune:
sper ca nu mati dat uitariiiii...dragelor mele
eu imi iau temperatura zilnica..seare ca luna asta ovulatia a trecut la mine..iar temp nu a fost mare..ovulatie slaba ..habar anm, de 2 zile nu mai creste de 36,6 temp..ba e in scadere ..uffffffff.........astai viata
delphinas..ma uitai si eu la pozele tale..tu ai un bb?? am poze cu un bb Stefan , dar ai fost insarcinata/? ca tiam vazut postate pantaloni de burtoase...sunt nelamurita
tatyana[/blue]...sa nu uiti sa ne spui ce ai mai facut la chisinau....sa ne dai si noua sperante..ma refer inati la mine..ca mie frica ca tot acolo voi aj si eu
[blue]hapyunum..stai linistita ca acea rana de pe col seoata trata, mergi la un dct si cerei sfatul..nu ezita
taty_ana spune:
happymum....capul sus...nu-i pb cu rana,poti ramane insarcinata...tb sa o cauterizezi...asta e...asa suntem noi lasate sa ne chinuim..off
...imi vine sa urluuuu la luna....din lipsa de tigari,am facut rost si de o tigara electronica...degeaba....si ma enerveaza ca deja am facut burta,ca mananc mult...off unde-i burtica mea plata???da nu ma las...ma duc la sala...tb sa inving
any...si tu ai avut o contributie la lasatul tigarilor,multumesc
pogonici...cum sa uit...abia astept sf lunii sa plec din nou
la fete