Moldovence aspirante sau gravidute (9)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ami_79 spune:

De histeroscopie nu stiu ce sa-ti spun, dar cred ca ti-ar fi spus medicul daca aveai contraindicatii.

Si eu m-am lasat de fumat de cateva luni, dupa ani de fumat intens, ajunsesem aproape de 1 pachet pe zi. Si fumatul scade sansele la bebei, afecteaza f mult fertilitatea, si a femeii si a barbatului, nu-ti poti inchipui cat de nociv este.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinaa spune:

buna fetelor,astazi declar z1 de intarziereeeeeee(azi tb sa-mi vina si nici urma de rusi ).....nu imi fac vise prea mari dar eu am un cm de 29 zile si nu mi s-a intamplat prea des sa ies din schema ....adica din august anul trecut la fiecare 29 zile apar uratii....si sper ...si sper ....a si 2 teste negative.

Vrem si noi un bebe
http://tt.lilypie.com/z0OAp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

neata dragelor.
poftiti la
arina poate o sa fie de bine...cu ochisori chiar.

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

am rana pe col.
am aflat azi dimineata cand am fost sa imi faca testul papanicolau.
poate cineva sa imi spuna ceva din experienta proprie? o sa am eu copii vreodata?

asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor
Alex, hai la mama!
cand sa vie... ? repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM

amintirea cea mai draga mie

Mergi la inceput

salutare ...speranta stiu ca moare ultima ...dar inca un shure chek negativ ....

Vrem si noi un bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

habbymum imi pare rau pt rana...din cate am auzit eu se poate cauteriza...si nu cred ca poate fi o piedica in a ramane insarcinata.
arina asa e....speranta moare intotdeauna ultima.

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns any75 spune:

Salutare fetelor

Happymum rana de pe col nu te impiedica cu nimic in a avea copii, iti spun asta pt ca cunosc un caz concret.....fina mea avea o rana pe col iar dupa un an a ramas insarcinata si acum are o fetita.....asa ca stai linistita
Tatyana ce ma bucur ca te-ai lasat de fumat....eu am reusit sa-mi conving si sotul care fuma de multi ani(i-am explicat ca dauneaza la gigei, chestii de-astea)
Delphinas pai daca poti sa te abtii acasa incearca macar la birou sa le raresti....stiu ca e greu iar referitor la greutate eu am pus pe mine 4 kg de cand nu mai fumez.....dar le dau eu jos

Mergi la inceput

delphinas uracioasa mica care tutunesti(tu ai fumat 4 ...eu le-am pierdut numarul ...)care e treaba la tine ?ai inceput prestatul?sotul tau cum se simte dupa biopsia testiculara(parca asta a facut ...sau am inteles eu naspha?)

eu de ce nu sunt pe listutza? 8.11.1978 (30 ani) barlad

Vrem si noi un bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

sper ca nu mati dat uitariiiii...dragelor mele

eu imi iau temperatura zilnica..seare ca luna asta ovulatia a trecut la mine..iar temp nu a fost mare..ovulatie slaba ..habar anm, de 2 zile nu mai creste de 36,6 temp..ba e in scadere ..uffffffff.........astai viata

delphinas..ma uitai si eu la pozele tale..tu ai un bb?? am poze cu un bb Stefan , dar ai fost insarcinata/? ca tiam vazut postate pantaloni de burtoase...sunt nelamurita

tatyana[/blue]
...sa nu uiti sa ne spui ce ai mai facut la chisinau....sa ne dai si noua sperante..ma refer inati la mine..ca mie frica ca tot acolo voi aj si eu

[blue]hapyunum..stai linistita ca acea rana de pe col seoata trata, mergi la un dct si cerei sfatul..nu ezita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

happymum....capul sus...nu-i pb cu rana,poti ramane insarcinata...tb sa o cauterizezi...asta e...asa suntem noi lasate sa ne chinuim..off
...imi vine sa urluuuu la luna....din lipsa de tigari,am facut rost si de o tigara electronica...degeaba....si ma enerveaza ca deja am facut burta,ca mananc mult...off unde-i burtica mea plata???da nu ma las...ma duc la sala...tb sa inving
any...si tu ai avut o contributie la lasatul tigarilor,multumesc
pogonici...cum sa uit...abia astept sf lunii sa plec din nou
la fete

Mergi la inceput