Moldovence aspirante sau gravidute (9)
Raspunsuri - Pagina 12
Delphinas spune:
buna seara la cucuietele dragi
any sa stii ca la birou fumez juma de pachet in 8 ore...uneori mai putine in functie de ce am de facut. uneori imi ajung 2 pachete intr-o saptamana, uneori chiar 3, 3si1/2 depinde
arina cu tot postu si cu tot pacatu...eu prestez....si nu prestez musai sa raman ca sarcinile prinse in post la mine nu au fost bune, ci prestez ca trebuie sa trestez. ni s-a recomandat activitate sexuala. nu a facut biopsie, ci s-a operat de varicocel. trebuie sa-l revigoram pe domnu cu
ca sa vedem numarul de
la urmatoarea spermograma. si am facut doar 4 teste luna trecuta ca stiam ca nu are cum sa fie. eu am stricat orzu pe gaste asa
pogonici hainele de
sunt ale mele de cand eram insarcinata cu mazarica, dar Stefanel nu e copilul meu. e un copil care s-a nascut cand tb sa o nasc eu pe mazarica, un copil la care am tinut enorm si as fi vrut sa il botez, dar nu a fost sa fie....si pe care nu l-am mai vazut de cand am facut acele poze.
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Delphinas spune:
eu stau deja...ca al meu se uita la meci
poze, Just Me
ambitioasa
pogonici1977 spune:
si al meu sot se uita la meci...dar din fericire el se uita in cealalta camera urarrrraaaaaaaaaaaaaaa
sophie76 spune:
buna fetelor!!
happymum, referitor la col nu ti fa probleme, rana de pe col s epoate vindeca fie cu tratament fie sponyan avund un vedere ca esti o persona tinara. Cel mai elocvent este rezultatul testului Paanicolau care iti va spune gradul de risc la leziunii respective.Eu iti spun din proprie experienta ca mie mi a iesit gradul de risc foarte ridicat datorita prezentei papiloma virus (HPV) la nivelul colului si a trebuit sa fac conizatie ,adica mi s a rezecat o portiune de col de la jonctiunea cu uterul si doctorita mi a dat asigurari ca nu voi avea probleme in a ramine insarcinata. Singura problema care poate aparea este cea de a sustine sarcina ,nu de a ramine insarcinata, dar si asta se rezolva cu un cerclaj, asta doar in cazul grav cum e al meu cind s a ajuns la conizatie.
Tu cred ca nu ai de ce sa ti faci griji, ti am spus cel mai edificator este rezultatul la Papanicolau si doctorul tau va sti ce sa ti recomande in functie de el.
O zi buna.
sophie
any75 spune:
buna fetele!
am uitat sa va spun ca marti am fost la Chisinau si mi-a punctionat un folicul(avea diam 19) ramas din ciclul anterior iar luna asta mi-a dat AC(marvelon) pregatire inainte de fiv si sper ca ciclul urmator sa incep stimularea, deocamdata atat.. voi vedea ce va fi....
pogonici1977 spune:
any ma voi ruga ptr tine sa fie bine..doamne ajuta...reusita ta ne va da si noua sperante
arinaa spune:
salutare fetelor, eu sunt suparataaaaaaa.....mameimele nu i-a iesit bine biopsia de endometru si tb sa-si scoata uterul ....deja s-a programat la Filantropia in Bucuresti saptamana viitoare.Si ma doare sufletul ca o vad suferind ....
eu sunt Z 3 de intarziere ,dar cand am ajuns de la serv si am facut dusulet,am vazut mucoasa schimbata la culoare(cand m-am spalat vaginal) si cu cateva firicele mici tare de tot de sange ...deci cred ca imi vine 
Vrem si noi un bebe
http://tt.lilypie.com/z0OAp3.png
happymum spune:
sophie multumesc. sper sa iasa bine analiza si sa nu am alta minune. orice as face si oricat mi-as impune sa fiu increzatoare, nu prea imi iese. ziua mai e cum mai e, noaptea insa... m-am obisnuit sa numar zilele.... de atatea luni, sunt experta... mereu am numarat zilele pana la ceva... ioi.....
any sa dea DD sa fie cu noroc. 
arina mama mea nu mai are nimic, de cativa ani. a fost greu, dar a reusit sa treaca peste. a fost destul de rau la mama si a fost solutia cea mai buna. ii doresc sanatate multa mamei tale si recuperare usoara. 
asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor 
Alex, hai la mama! cand sa vie...
? repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM
amintirea cea mai draga mie
Delphinas spune:
Buna dimineata la fete.
happymum pe cat posibil incearca sa fii optimista si increzatoare ca va fi bine.
arina sanatate mamei tale
poze, Just Me
ambitioasa