Moldovence aspirante sau gravidute (9)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sophie76 spune:

happymum, te rog nu te ingrijora , deocamdata nu ai de ce. Eu ce sa mai zic ca mi am facut conizatie si dupa 6 luni cind am repetat papanicolau s au pus in evidenta din nou celule afectate de virus, deci probabil in viitor tb luata o masura mai drastica, adica indepartarea colului ceea ce nu mi va mai permite niciodata sa sustin o sarcina, deci eu sunt cam contratimp cu obtinerea unei sarcini, ceea ce nu ma ajuta deloc, dar incerc sa ma incurajez singura si sa mi spun ca nimic nu e imposibil ,trebuie doar sa lupt pt visul meu si sa merg mai departe.Asta este singura cale pentru noi toate. Oricum te inteleg perfect, stiu prin ce treci ,prin ce spaime si dezamagiri treci, faptul ca mai vb aici pe forum ne mai usureaza suferinta ,dar puterea tot in noi tb sa o gasim!!!

any75 , ma bucur ca ai scapat de folicul, sper sa scap si eu in urma tratamentului cu anticonceptionale pe care il urmez luna asta.Iti tin pumnii si sper sa vii in curind cu vestea buna aici pe forum

sophie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns any75 spune:

Pogonici multumesc mult ca te gandesti la mine, poate ruga ta ajunge mai repede.....ca eu sunt tare pacatoasa

Arina imi pare rau ca mama ta sufera dar esti tu alaturi de ea si va trece mai usor.....multa sanatate

Sophie multumesc pt sustinere....da doamne sa fie bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinaa spune:

saru'mana pentru incurajare fetelor...si era sa uit ...declar z1

Delphinas uite ce mi-a recomandat mie dr.Dumitrascu Irina sa fac:
Z 2: FSH,LH,TSH,estradiol,progesteron,testeron,prolactina,cortizol(nu prea inteleg eu bine scrisul dr...dar asa mi se pare ca scrie "cortizol"

z 13 :estradiol,LH
z 21:progesteron
a...si mi-a recomandat sa le fac la SYNLAB iasi

Vrem si noi un bebe
http://tt.lilypie.com/z0OAp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

arina ti-a dat ceva analize de facut. am zis si eu ca ajung la ea, dar asa ma mai las pe o ureche...dar daca nu iese ceva bine cu hormonalele voi merge si eu la ea.

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Delphinas mie una cortizolul nu mi-a fost recomandat(finei mele insa da) de aceea eu cred ca e mai bine sa mergi tu la un dr si in functie de istoricul tau sa iti dea analizele care le ai de facut. Daca nu poti insa e bun si asa (decat deloc). Arinaa tu ai facut deja analizele? Chiar vroiam sa te intreb unde e acest Synlab ca eu una nu am auzit de el(mai ales ca stiu ca dumitrascu lucreaza cu sinevo).

6+

Mergi la inceput

Azi am fost la primul eco unde am vazut mazarica. E foarte bine la ea in piscinuta(exact asa a zis nenea doctorul). Saptamana viitoare facem analize si peste 2 sapt din nou la eco pt detalii.

6+

Mergi la inceput

dymomo asa m-am mai gandit la tine zilele astea. ma bucur ca esti bine.

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Multumesc mult Delphi. si mult curaj. Va fi bine pana la urma.

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinaa spune:

pai habar nu am unde e SYNLAB pt ca nu am ajuns inca sa imi fac analizele...azi ar fi tb sa ajung sa fac primul set pt Z2 dar am zis ca astept sa treaca sarbatorile si mai ales operatia mamei mele ....

Dr.dumitrascu mi-a recomandat sa fac dozarile la synlab,probele de sperma la OMINICLINIC si celelalte analize (clamydia si inca un card de analize) la lab .onofriescu....mi-a zis ca ii pare rau ca ma foieste pe la mai multe laboratoare dar fiecare lab are aparatura buna pt cate un set de analize ....stie ea ce stie ...zic si eu ,mai ales ca eu sunt chimista la baza

Vrem si noi un bebe
http://tt.lilypie.com/z0OAp3.png

Mergi la inceput

arina sau vreuna din fete, ati facut spermograme la ominiclinic??? ma intereseaza cum o face? adica daca iti spune cati sunt mobili in prima ora, dupa 2 ore, cati au forme normale, cati sunt defecti de la tat`su natura...

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput