Moldovence aspirante sau gravidute (9)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Arinaa eram doar curioasa unde e synlab ca eu nu am auzit de el si ma cam foiesc pe la laboaratoare. Pe mine m-a trimis la synevo Dumitrascu. Sotul meu a facut la medical test spermograma si cand am trecut pe langa omniclinic am vazut ca scrie laborator medical test asa ca s-ar putea sa fie acelasi lucru. Daca te ajuta la al meu pe buletin apar : lichefiere, consistenta, volum, ph, motilitate, aglutinare, vitalitate, concentratie, morfologie, celule germinale, si concluzia. Deci dc e medical test asta apare pe buletin.

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinaa spune:

delphinas inca nu am facut spermograma ....probabil luna viitoare cand incep eu sa fac analizele din z 2 ...aveti idee cam la ce suma se ridica(aproximativ....)?

Vrem si noi un bebe
http://tt.lilypie.com/z0OAp3.png

Mergi la inceput

dymomo, mie pt spermograma si testul MAR dr.m-a trimis la ominiclinic iar pt spermocultura la synlab....acum am scos hartiile si am vazut,deci doar FCD,FCB cultura ag,clamydia ,,,si inca niste chestii care nu reusesc sa le descifrez m-a trimis la onofriescu.
beleaua e ca tb sa ma foiesc de 2 ori si cu spermograma pt ca sunt 2 teste la 2 lab diferite ....deci 3 zile pauza si restul il stiti voi....

Vrem si noi un bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Arinna spermograma+spermocultura in jur de 80, analizele hormonalr 30 fiecare, clamydia, microplasma si ureaplasma erau mai scumpe adica in jur de 200. Orientativ poti intra pe site la synevo si le gasesti pe toate si iti poti forma o parere. Pupici si multa bafta.

6+

Mergi la inceput

dymomo saru'mana pt informatii....habar nu aveam cat ajung aceste analize ...ma refer orientativ.
cu speranta ca saptamana care vine ne va aduce numai vesti bune ,va doresc weekend placut ...cat a mai ramas din el.pupici

Vrem si noi un bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns any75 spune:

Delphinas sotul meu a facut spermograma la Ominiclinic si contine urmatorii parametrii: volum,ph,aspect, timp lichefiere, concentratie,mobilitate(clasa A,B,C,D) ,morfologie(forme tipice si atipice),leucocite si diagnostic. Sincera sa fiu nu mi s-a parut o spermograma cu prea multe detalii....am vazut la alte fete mai multi parametri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

multumesc de informatii dragele mele....oricum e mai bine decat unde am facut noi la vaslui. pe mine ma intereseaza mai mult mobilitatea si morfologia...bineinteles ca si celelalte sutn importante.
eu am fost azi si mi-am facut al 2 set de dozari hormonale...acum sa vedem ce va mai iesi. pana acum sunt in grafic.

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pysypisi spune:

Buna dragutelor vreau sa intru si eu in clubul vostru de aspirante la .Eu am mai postat pe aici la ,,sarcina exreauterina,,si la ,,laparoscopi,,pt ca am trecut prin aceste experiente.Ce pot sa va spun despre mine este ca imi doresc tare mult un bebe si nu reusesc.Acum dr meu de la Barlad mi-a dat trimitere la dr Onofirescu de la Iasi si daca sunteti dragute asi dori mai multe detalii despre el,ce reusite are si daca se merita sa merg la el tinand cont ca sunt probleme de infertilitate.Va multumesc si sa va dea Dumnezeu bebele mult dorit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lipici_bacau spune:

Salutare fetelor...sunt noua pe forum, dar va citesc de mult timp. Vrem si noi bebe, dar avem probleme si ne-am hotarat (dupa ce v-am citit postarile) sa mergem la Chisinau. Pentru prima consultatie la care zi a CM trebuie sa fiu (conteaza)?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lipici_bacau

Salutare fetelor...sunt noua pe forum, dar va citesc de mult timp. Vrem si noi bebe, dar avem probleme si ne-am hotarat (dupa ce v-am citit postarile) sa mergem la Chisinau. Pentru prima consultatie la care zi a CM trebuie sa fiu (conteaza)?

Sigur ca conteaza.
Ese de preferat sa mergi pana in Ziua 5 de CM si eventual cu analize hormonale si de sange facute.
Au scris fetele ce analize sunt necesare, daca nu aici, atunci la alte capitole.
Asta ca sa economisesti un drum.
Daca esti abia la inceput poti merge oricand dar eu tot cred ca e mai bine la inceputul CM
Succes

Mona
:)
2 IUI nereusite,astept IUI 3 pe 24-25 Martie
Morfologie sp sot : normala in procent de 2- 9%

Mergi la inceput