Moldovence aspirante sau gravidute (9)
Raspunsuri - Pagina 15
ami_79 spune:
Bun venit noilor aspirante moldovence! Si eu sunt destul de nouta pe acest forum! Sa vina primavara cu bebei in burtici!
Delphinas spune:
bun venit fetelor noi...eu sunt super obosita caci azi am fost pe teren, dar nu am putut sa ma abtin sa nu intru sa va salut macar.
bun venit fetelor noi.
eu sunt intr-o super depresie care am observat ca imi provoaca stari super nasoale...sper sa imi revin cat mai curand.
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
taty_ana spune:
lipici bacau,te pot ajuta eu cu informatii referitoare la chisinau cand te hotarasti, iti pot da nr de tel a dr Mosin,iar referitor la ziua cand sa te duci ideal este in a4a zi ca sa-ti faci si hormonalele dar oricum tb sa-l suni sa te pogramezi la el...pupici
arinaa spune:
bun venit in randurile noastre noilor aspirante si sedere cat mai scurta ...legata de o prietenie cat mai lunga:).
delphinas ce e cu starea asta a ta?de ce?
fetelor eu sunt super happy.....m-a sunat fina mea de dimineata sa-mi zice ca in curand voi fi nanuta ....m-am umplut cu energie astazi si mai mult decat atat mi-am dat seama ca nu tb sa disperam ...o sa vina si la noi un bebe cand o sa vrea cel de sus ....
Ma pregatesc de plecat la bucuresti ,cel mai probail marti o va opera pe mama
a era sa uit ...declar Z 5
si apropo voi pe unde sunteti?sper ca nu ati fugit la
Vrem si noi un bebe
http://tt.lilypie.com/z0OAp3.png
Delphinas spune:
eu m-am depresionat din cauza multor burtici ce le-am vazut in ultima vreme si ca acusi se implineste un an de cand am pierdut-o pe mazarica.
dar imi va trece si voi fi din nou optimista.
poze, Just Me
ambitioasa
amir10 spune:
Delphinas, nu mai fi suparata....
Lasa ca o vina soarele si pe strada ta, chiar daca la vaslui ploua cam des (glumesc....).
Serios vorbind si eu ma intristez cand primesc vesti ca alti cunoscuti o sa aiba bebe, dar ma consolez cu gandul ca sa vina si randul meu.
Gandeste pozitiv, macar tu ai ramas insarcinata, stii ca poti ramane, ceea ce e un pas inainte.
happymum spune:
buna si de la mine. na, ca nu am mai scris de mult... dar am zis sa iau o pauza de la forumuri, ca nu faceam a bine mereu si mereu pe net... dar nu prea imi reuseste. fac ce fac si mai arunc un ochi.
eu sunt Z4 si se duce incet incet.
tare sper ca dupa sfintele pasti, sa avem si noi noroc si sa vina alt bebita. oare?
uneori mi-e asa frica, pana acum de cate ori am fost la doc sa imi dea liber la bebe, imi gasea mereu alta buba si amana, amana... pana cand? vreau sa fie bine si sa pot ramane insarcinata iar, si sa mi-l lase DD pe pui de data asta.
va pup dulce.
Asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor 
Alex, hai la mama! Cand sa vie...
? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie
Amintirea cea mai draga mie
Poze noi cu maruta mea
Delphinas spune:
ce-i drept pe strada mea acum sunt mai multi nori si ploi torentiale, decat soare si zilele senine. dar asa cum pana acum au fost si zile insorite, cu siguranta vor mai fi. eu mi-am luat liber la bb de la mine putere. ![]()
poze, Just Me
ambitioasa
lipici_bacau spune:
Salutare fetelor. Pt taty_ana: chiar am nevoie de ajutorul tau. M-am saturat de tot felul de analize si experimente prin care trec de 5 ani. In situatia mea si eu si sotul avem probleme, iar acum trebuie sa mai astept o luna rezultatul la niste analize. M-ar interesa daca e periculos sa circuli prin Rep.Moldova (asa zic unii), daca ai trecut repede la vama, cam cum decurge o consultatie, daca e nevoie sa stai mai mult de o zi...si altele te intreb pe parcurs. Multumesc mult.
pogonici1977 spune:
fetelor capul sus, nu va lasati atat de usor....suntem in postul pastelui si trebuie sa ne rugam si mai mult acum si cu ajut lui Dezeu vom prinde putere sa luptam in continuare...
..
si eu si sotul avem probeleme de infertilitate, dar nu ne lasam, preotii si sotul meu mia zis o lasam mai moale cu dct si sa ne rugam domnului mai mult.....
deci la drum cu Dumnezeu si cu dct mai putin, desi si ei sunt trimisi tot de Dezeu