Moldovence aspirante sau gravidute (9)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

lipici si eu sunt la inceput de drum cu chisinaul, am avut pana acum doar 2 drumuri,pe al treilea il fac vineri....despre drumul spre chisinau stai linistita,sunt basme,treci vama si pana in chisinau ai o sosea europeana super misto ,sunt doar 80km ....pana acum n-a fost nevoie sa innoptez acolo chiar daca mi-au facut anestezie totala pt histero...la vama treci repede 10-15min max(am stat intr-o dim mai mult ca era schimb de tura si a durat numaratul banilor ca deh nu aveau masina de numarat)....eu sunt din galati,fac 4 ore pana in chisinau, tu esti mai aproape...cand te hotarasti sa ma anunti daca te mai pot ajuta cu ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lipici_bacau spune:

Esti o dulcica...mersic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

la fete

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

fetelor vrem noutatiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...

noi ne muncim cu ceutul de napraznic si cretisoara..si cam atat

azi dim am avut temp 37, iar ieri 36.8 ..deci cred ca e ovulatia..............

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina82 spune:

Buna fetelor!sa va spun si eu povestea mea: sunt mamica deja, insa mai vrem un puisor in familia noastra! In august, 2008, am pierdut o sarcina la termen mic insa am considerat ca asa fusese voia Domnului. Am inceput sa planificam mai intensiv din luna noiembrie 2008, cu fara nici un succes. Temperatura bazala zilnic, ceaiuri cu salvie in prima jumatate a ciclului, urmaream si zilele fertile conform calendarului lunar al lui Ionas...si nimic, pina cind in sfirsit, am lasat totul in voia Celui de sus. Am inteles ca Dumnezeu este acela care face ca minunea sa se intimple - nu temperatura bazala.. m-am lasat de toate si am decis sa astept cu rabdare. In luna februarie, cind am decis asa, minunea sa intimplat!!! Sunt insarcinata - 6 saptamini si 4 zile!!! Sint sigura ca si voi veti reusi, toate vom fi mamici pentru ca ne dorim atit de mult acest lucru, insa fiecare la timpul sau, este nevoie de rabdare si credinta!
Curaj si nasul sus - va veni ziua cea "insarcinata" si la voi, dragele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

irina felicitari pt sarcina. sarcina usoara in continaure si bb sanatos si la termen.
multumim pt povestea ta plina de optimism

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina82 spune:

Salut Delphinas, iti multumesc pentru felicitari! Sunt sigura ca totul va fi si la mine si la voi! Vom astepta urmatoarea veste frumoasa impreuna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angel33 spune:

Am si eu o intrebare: cat de profesionisti sunt cei de la Chisinau? Ma gandeam sa merg la Budapesta, pentru ca am auzit doar parere bune, dar Chisinaul ar fi mult mai la indemana.
Sa dea Dumnezeu sa avem cu toate cate unul sau doi bebici in burtica pana la sfasitul anului.[ruga
Va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angel33 spune:

Irina , felicitari si sa fiti sanatosi!

Ce bine ar fi sa nu ne gandim la bb o perioada si sa fim surprinse ca s-a intamplat miracolul... Doamne mare este puterea ta. Sora mea asa a facut si acum e cu burtica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

angel33....eu iti recomnad chisiunau ptr FIV am auzit lucruri fff bune acolo, plus suuccese...cu

mai e si o probl, e f aproape ca distanta...dar asta tu decizi

Mergi la inceput