Moldovence aspirante sau gravidute (9)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

tatyana pt optimismul tau. si ma bucur ca ai reusit sa primeste raspunsuri la nelamuririle tale...
si se vede ca e o dr de treaba....care ti-a explicat si pe mail...lucru mai greu la noi....ce si cum e cu tine.

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa

Mergi la inceput

tatyana pt optimismul tau. si ma bucur ca ai reusit sa primeste raspunsuri la nelamuririle tale...
si se vede ca e o dr de treaba....care ti-a explicat si pe mail...lucru mai greu la noi....ce si cum e cu tine.

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

ma iertati ca sunt offtopic.

Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie

VA ROG FRUMOS SA IMI VOTATI FINUTA LA CONCURS. MULTUMIM DIN INIMA! http://concurs.pampers.ro/profile/28618
_
Asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor
Alex, hai la mama!
Cand sa vie... ? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM

www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie

Amintirea cea mai draga mie
Poze noi cu maruta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

tot respectul ptr dct mosin de la chisinau.....am ramas surprinsa pozitiv....bravo lui, il admir cata rabdare a avut sati raspunda pe mail, si ce frumos ce tia explicat...

are nota 10 de la mine..vb si celorlale colege, dct de la noi nu ar fi dat un astfel de raspuns, sati explice atta de frumos, la noi in rom nu stiu decat sati ia banul si atat.......mai greu cu explicatiiile....ba pe mine ma intrebat daca am net, si daca da sa ma documentez ca nu are rost sami spuna dct prea multe, da dct ONOFRICEANU mia facut asta anul trecut.....nui de miarare--astia is medici nostri.....cand au ceva renume si sunt fff cautati, cam uita sa faca investigatii in amanunte..si fac clasic, ei cred ca la toata lumea e la fel........

deci fetelor cele ce vreti sa afceti FIV ducetiva la CHISINAU..aud numai lucruri bune si suuuceccese multe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

taty..poti et rog sa imi dai si mie adresa de email a dct mosin de la chisinau???? te roggggggggggggg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

pogonici uite adresa :
veaceslavmoshin@yahoo.com
va puuup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinaa spune:

buna dragele mele,vad ca munciti la analize de zor...eu nu m-m apucat inca dar promit ca de luna viitoare ii dau batai.
eu sunt in Bucuresti acum,azi dimineata a operat'o pe mama ,pana la urma ce i-au gasit la iasi nu se "pupa" cu ce i-au gasit aici in bucuresti,unde la iasi i s-a zis de o mucoasa ingosata pe uter bucurestiul i-au gasit fibrom "ascuns" asta a fost termenul po****r ca cica era cumva sub uter....nu am inteles eu exact.Problema e ca are dureri mari de la sonda ...iar eu nu pot sa fac nimic sa i le iau:(( sa speram ca maine dupa ce ii scoate dracia de sonda sa ii fie mai bine ....dar pana maine e o noapte super lunga offffffff

va pupacesc si sper sa revin cu vesti mai bune maine

Vrem si noi un bebe
http://tt.lilypie.com/z0OAp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

arina pentru mami tau. Dumnezeu sa o ajute!

VA ROG FRUMOS SA IMI VOTATI FINUTA LA CONCURS. MULTUMIM DIN INIMA! http://concurs.pampers.ro/profile/28618
_
Asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor
Alex, hai la mama!
Cand sa vie... ? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM

www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie

Amintirea cea mai draga mie
Poze noi cu maruta mea

Mergi la inceput

neata fetili ca pot sa va dau virusi.
sunt racita de nu mai pot. ma doare si gatu.
am fost ieri la dr si mi-a vazut analizele. nu sunt tocmai bune, chiar daca sunt in parametri. mi-a dat sa iau o luna, mai mult nu pot suporta psihic, niste AC sa-mi reglez estradiolu dupa care voi lua clomifen si utrogestan. exact cum stiam....ovulatie pauza.
oricum voi merge si la alt medic sa ma vada, un control asa de rutina.
arina pt mama ta. e bine ca ati mers mai departe si s-a descoperit adevarata cauza. cred ca e greu cu sonda, dar io vor scoate.
o zi buna va doresc cu mult soare, caci la mine ploua.

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

salutare dragutele. va urmaresc de ceva timp discutiile dar am tot timpul retineri cand vine vorba de a povesti ceva despre mine. de 4 ani incercam sa avem un bebe si se lasa asteptat cu toate analizele medicale facute, in limite normale toate la amandoi, cu o caruta de banuti cheltuiti, timp si stres...
indraznesc sa va intreb daca a luat vreuna dintre voi metformin si pe ce perioada. mi-au fost recomandate aceste pastilute pt ca aveam o glicemie f scazuta si ar mai fi ceva problemute si cu testosteronul si cu acest medicament ar trebui sa se echilibreze. si as mai dori sa intreb daca ati luat dufaston si cu ce recomandari. sper sa nu va deranjez cu intrebarile mele.
am facut si 2 inseminari fara rezultat din pacate dar am un optimism debordant ca va rasari soarele si pe strada noatra. anul asta numaidecat
poooooopici pt toate si DD sa ne daruisca fiecaruia dupa marea Sa intelepciune

"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sf. Tihon Zadon

Mergi la inceput