*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (214)
Raspunsuri - Pagina 21
numeioana spune:
E bine, Mimo, la mai mare! David nu stie sa arate ochii, nasul, gura, desi de cateva zile in stresez intruna, ca m-a intrebat pediatra daca stie sa le arate. Mai e cineva care nu stie? Si care nu vrea sa-si tina biberonul? Ca de vorbit nici eu nu ma stresez. Si daca nu stie ce? Sau poate nu vrea sa arate... Daca in rest le stie pe toate.... stie sa rupa telefoane, sa ascunda telecomenzi, sa stinga si sa aprinda televizorul si sa deschide DVD-ul de la calculator... sa faca la olita....ei, dracie!!!![]()
Am vazut toate pozele copiilor si mi-au placut toti, sunt f draguti si isteti, ma scuzati ca nu ii nominalizez, dar ma lasa memoria daca nu scriu la timp
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
ccris_ccris spune:
Si fiindca l-am vazut pe Mufa calare pe Dino, nu stiu daca am mai spus, i-am luat si noi Andreea elicopterul Pooh, dar nu-i place deloc, se sperie de el si plange si nu vrea sa stea pe el,
mai asteptam, dar ma oftic.
Gata fug la baita cu puiul.
Cristina, cea mai fericita
de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
Chocolate therapy is, oh, so good!
numeioana spune:
Luny, scuze, Dino, nu Croco
, nu le am cu astea
. E misto halatul de baie, doar am dat 45 RON pe el![]()
Bai, Puffy asta al tau o ia pe urmele lui taxo, ca vad ca-i place adrenalina![]()
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
tuchita spune:
mama ce dixtractie a fost la mine in casa!
am dat muzica la maxim si am dansat amantrei

sa crape vecinul de la 4!
Mufa emortal in albastru, chiar ca-i strumf!
Iar David ma innebuneste cu carliontii lui!
Ioana, nasol mai cu restaurantul, ce naiba, zici ca e botez.
Eu la botez am facut cu bufet suedez, incandrandu-ma intr-un buget dat de ei si a iesit foarte bine.
Daca tot ai pile vezi poate negociezi ceva....mai cresti cantitatea si valoarea la aperitiv, mai bagi o cafea, o aluna, un fursec...
Mimo, cum miroase a mancare cum apari, ai?
naspa cu adolescenta asta...noi o traim pe prima cu Ilinca, ce-o fi la 14 ani...mi-e si groaza!
Seb nu stie nasul, ochii, nimic...stie sa inchida televizorul, vine cand il chem...si isi baga burtoiul in fata si mainile la spate si boscorodeste certaret...zici ca-i director!
El probabil ca vorbeste doar ca nu il intelegme noi!
A, Ioana, si eu o invidiez pe Ccris ca primeste flori....eu nici macar de ziua mea nu primesc, ca-i iarna!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
mihutza11 spune:
Tuchi nu mai fi mami supi.. s-a intamplat..
Sovi scump tare Sashone
.. si sa stii ca abia acum am vazut si eu asemanarea cu randunoiul!
Nicol nasol cu somnicul..
aseara si eu m-am chinuit mai bine de o ora sa o adorm pe Andra.. abia pe la 22.30 a adormit.. ea doarme pe burta de obicei si am mangaiat-o pe spate si cand credeam ca adormise, pac ridica capul si daca nu eram in preajma gata scandalul.. si asa m-a tinut, tot ma testa cand luam mana de pe ea.. pana la urma a adormit.. dar macar nu s-a trezit decat de 2 ori peste noapte
Vali scumpel dolofanelul!
hihi ce costumas de Strumf are Mufy!!

mai ce barbatel la halat galben am vazut!
Ioana chiar nasol cu restaurantul..
mai tocmai ce am vazut in gurita la Andra: un pui de dintzos!
.. e un punct mic, dar sigur e dintzos.. era si timpul!![]()
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui numeioana Luny, scuze, Dino, nu Croco Bai, Puffy asta al tau o ia pe urmele lui taxo, ca vad ca-i place adrenalina Ioana si David, cel mai scump martisor Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o. |
daaa, asta ziceam si noi, seamana ff tare pe partea asta!

LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
chiar, Ioana, si pe noi ne bate gandul sa facem la restaurant asa, restrans, doar familia..de curiozitate, cat era meniul de li s-a parut lor prea putin?..
mimo mi-e dor de tine, zau!..
felicitari, Vlad!
Mufa nu se streseaza cu ochi, nas, etc..si nici eu nu insist!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
tuchita spune:
cu aratatul ochilor n-am insistat deloc pentru ca am cunoscut un dr caruia i-a facut fiica-sa leziune corneana importanta aratand care-i ochiul....am insistat cu nasul dar degeaba!
l-am culcat pe Seb, incepe sa-si tina si el bibele singurel!
O mai am pe Ilinca in cada, spala un soarece de plus...
Mihutza,
pentru dintuc!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
Simo27 spune:
ce de baieti frumosi aici
:Mihaitza,Sash,Adrian,Matei,Mufarinul,David!vorba unei prietene:"or sa sparga avioane!"
Ioana,ce crezi?azi am fost sa facem si noi meniul:aperitiv,peste cu garnitura-tin sa precizez ca aperitivele sunt fara carne-ca e Saptamana alba
-de asta dam si peste ca felul 2 ca e dezlegare
,sucuri,apa,wisky sau gin,cafea,si o salata de fructe-80 ron!noi ducem tortul-care cred ca va fi tot Ursulet
,ca masina e mai complicata
si vinul!si mi se pare f scump,dar nu avem ce face.restaurantul a devenit f cautat si cred ca de-asta e asa
!si,nu avem ce face!![]()
Simo-Mimo ,cand plecati?
Cata,stii cum se zice:"unde da mama ,creste"!![]()
plec la baita
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
Simo27 spune:
A,Sam nu stie de ochi:ca mi-e sa nu ne bage destu in ochi
,stie unde-i nasul,de fapt ,noi stim mai bine la cat suntem trasi de nas
!sincer,nici eu nu m-am tinut de el sa il invat!e,sunt mai "libertina"
cand vine vorba de copii si invatat
!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008