*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (214)
Raspunsuri - Pagina 22
tuchita spune:
mai, n-apare nimeni sa faca un capitol nou?
Zoze si Clau nasc, Naty invata....eu sunt tufa...
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
bubu05 spune:
Ioana, ii vine sa-i mananci buclele, nu alta!! e atat de frumos cretofolinu'
Si foarte frumos halatelul! ce mi-a placut poza cand sta el singur cu manutele in sus, la fel ca mutzunache de pe bluzita ![]()
Ma duc sa-l scot pe Vlad din cada, Stefu e la biberonat si adormit - se ocupa mereu tati ![]()
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
Simo27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tuchita mai, n-apare nimeni sa faca un capitol nou? Zoze si Clau nasc, Naty invata....eu sunt tufa... Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008) |
si eu sunt tufaSimo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
numeioana spune:
Simo, ce ne potrivim noi! Dar la meniu nu, ca noi mancam cu carne
!
Deci, pt Luny si Simo si pt cine mai e interesat: gustare calda (cascaval si creier pane, rulada din nush' ce muschi de porc, carnacior proaspat, ficatei si acritura), salau cu legume (ne-am hotarat sa punem, ca altfel nu se putea) si friptura (ceafa de porc si piept de pui) cu cartofi prajiti si salata de varza + apa lor minerala si un rand de cafea = 70 RON. Restul ducem noi: whiskey, vin, suc, fructe, tort, alune. Tortul sper sa iasa misto, dar inca n-am stabilit nimic. I-am trimis cofetaresei o poza pe care am gasit-o pe net cu Winnie the pooh, dar nu am vorbit inca sa ma asigure ca iese la fel. Ce e culmea culmilor, tortul pe care il cautam pe net si pe care l-am si gasit a fost facut pt un baietel pe care il cheama tot David. Asa ca pe poza tortului scrie David
. Am fost f incantata, va dati seama!
Cretul e la culcare, dar tuseste de sunt stresata rau
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
numeioana spune:
Nicol, te descurci? Eu am uitat parola de la randunici
.
Azi vad ca nu mai sufla randunoiul nimic ca stau pe forum. Deh, daca are telefon nou
!!! Sta si se holbeaza la el de 2 ore. Noroc cu fi'su, ca l-a scapat de ala vechi
.
Am uitat sa va intreb: va place doamna din pozele cu David? E bona lui![]()
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
tuchita spune:
Nicol, ce harnicuta esti!
Mai, Ilinca nu mai poarta pampers deloc de peste 1 an, ast'noapte a fost un accident.
Si tare mi-e ca criza de dimineata a fost provocata de faptul ca am ras un pic de ea...
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)