*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (214)
Raspunsuri - Pagina 20
tuchita spune:
Luny, nu se vad pozele...
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
numeioana spune:
Nici eu nu pot vedea pozele! Mi-a placut povestea cu aul![]()
Eu sunt nervoasa. Am fost sa discut la restaurant de meniu si diverse si m-a sunat inapoi sefa (pe care n-am gasit-o acolo) ca meniul nostru e prea ieftin (aperitiv si friptura cu cartofi +salata) si ca trebuie sa mai luam si peste sau sarmale. La sarmale nici nu ma gandesc, nu se preteaza, ca nu e nunta; pestele mi-ar placea, dar cine puii mei o sa manance atata mancare?! Daca incepem pe la 17, la cat naiba mai taiem si tortul astfel incat sa fie David prezent?? Naspa de naspa!!!
Nu mai pot de nervi!!!
Cica meniul trebuie sa fie in jur de 70 ROn ca sa putem merge cu bautura noastra... Sa mai zic ca aveam intrare la restaurant cu pile?![]()
Nu mai adaug ca nici cofetareasa n-am gasit-o azi sa vad daca imi face tortul ursulet
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
luny spune:
gata, am modificat acolo, mersi, Tuchi
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
numeioana spune:
Mai, ce se lupta Puffy! E tare dulce cu freza asta noua!
. Luny, n-a cazut niciodata de pe crocodil? David are un calut de plastic, dar are saua aia pe care sta cu fundul mai jos si e mai sigur. Pe croco asta mi-ar fi frica sa-l invart asa, sa nu cada
.
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
numeioana spune:
Am si eu poze noi de aici: http://good-times.webshots.com/photo/2877851390068390867AdMDOO
ccris_ccris spune:
Hello, randunici!
Si eu pe-aici, am intrat sa va pupez inainte de a incepe programul de seaa cu micuta.
Hai ca ne auzim mai tarziu.
Cristina, cea mai fericita
de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
Chocolate therapy is, oh, so good!
mimonix spune:
Salut voios de la o randunica ce se pregateste de plecare
Deocamdata psihic, nu si fizic
Am vrut sa va spun ca va urmaresc, am vazut un Mihaita de casmir (Doamne ce mititei erau
),un Sash la panda cu gura pana la urechi
, un Matei tunsulic frumos foc foc
,Adrian american cute rau
si nu mai stiu ca v-as mai spune 
Pup eu kurutz batut de Ilinca
sa-i treaca supararea lui mami
si pe toti copilasi bolnaviori sa se faca bine repede.
Liana, te tii de glume vad!
Eu ma fatai toata ziua, mi-am recuperat schiurile, ma carai cu Teo care e in crize peste crize de adolescent ...nici eu nu-mi aduc aminte cu drag de gravidie
dar mi-e drag de ce-a iesit
Se pare ca au aparut si pe la noi sinapsele, stie baiatul unde-s ochii oricui si la orice , la orice ora
Stie care-i fluturasul si baga chargerele de telefon in priza , ca doar acolo le e locul,nu? ![]()
Dar de vorbit nu se oboseste inca, considera cred ca are timp destul 
Eh,astept aici nerabdatoare
tratatia de maine , zic sa fiu prima ca poate se da ceva de la 12 noaptea incepand ![]()
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
numeioana spune:
Cris, de mult vroiam sa-ti spun si am uitat, ca Andreea ta e fff scumpa si dulcica. Iti vine s-o halesti!! Am vazut-o cum se juca cu tati. Ma bucur ca randunoiul tau isi da seama cand greseste si iti aduce si flori.... Sa nu te mai certi cu el, nu merita, sincer! Al meu nu mi-ar aduce flori nici de ziua mea
, nu-l duce capul la de-astea!
ccris_ccris spune:
Si nu pot pleca, pana nu spun c-am vazut pozite cu puiuti dulci foc, pe Mufy Pufy taare dulce si pe cretofolinul Ioanei, taare scumpi mai sunt!

Ioana, multam fain pentru cuvintele frumoase, asa e, nu merita sa ne certam, nici mie nu-mi place, nu sunt certareata din fire, dar... se mai intampla. Si ce dulce-i impacare!
Uneori uit cat de norocoasa sunt!
Cristina, cea mai fericita
de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
Chocolate therapy is, oh, so good!
luny spune:
l-am vazut pe David cret, ce misto e halatul galben!
Ioana, ala e Dino, mah, nu croco!
..a cazut si el de vreo 2 ori, dar tot pe el vrea, chiar cere, se duce langa el si-l pupa si maraie sa ne prindem sa-l punem..daca doar il punem, sare pe el suparat, sa-l targa cineva, si tare, nu oricum, ca in filmuletul ala mai vechi, dar stie sa se tina bine de manere!
iar el radeeee, si e in extaz, e in centrul atentiei, plus ca vede casa din alta perspectiva, din viteza!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!