*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (214)
Raspunsuri - Pagina 19
lianam spune:
Ora 3 dimineta, dupa aniversarea a 20 de ani de la casatorie... Ea , vesela, strange masa, fredonand; el, machit, picoteste in fotoliu. Ea: - Iti aduci aminte, draga, de-acum 20 de ani?... Am iesit din biserica... El: - Aha... Ea: - Eu am alergat in parc... Tu ai venit dupa mine... El: - Aha... Ea: - M-ai ajuns din urma... M-ai strans de mijloc... El: - Da, fir-as al dracu'!... Mai bine te strangeam de gat! Tot 20 de ani luam, da' acum eram liber...
Liana, mami de Teo
"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud
tuchita spune:
Astept sa se trezeasca Surubul sa mergem dupa Ilinca la gradi ca tac-so nu poate!
Sper sa nu-i inghete mucii!
Alice, mor dupa Thea ta cat e de vorbareata.
Banuiesc ca nu realizezi ca spune foarte multe....o sa iti dai seama dupa ce o sa ai un baiat!
Cat despre perna....las-o in pace, desi sunt mari sanse sa o dui cu ea la camin.
Fetita unor prieteni, de-o seama cu Ilinca, in aceeasi grupa cu ea, dormea de la varste fragede cu o paturica.
In ce hal arata paturica respectiva dupa mii de spalari, vome, pipiuri si kkuri si taraituri pe jos...ma rog, n-a putut fiinlocuita cu nimic altceva. Are si un copil in poveste feti- paturica paturicii!
Dupa 2 saptamanai de nedormit la pranz educatoarea o intreaba pe mama daca are copilul vreun fetis la somn...amica zice disperata ca da, ca nu doarme decat cu paturica si lalalala....si e nespus de bucuroasa cand ii da voie sa aduca fata cu paturica cu tot!
Ea era rusinata si stresata, ca nu-i venea sa se roage de doamna, pe de alta parte ii era mila de copilul propriu nedormit....si amandoua am fost mirate ca intr-o gradinita de stat, cu destule rigori i s-a permis copilului asa ceva.
ca se-aude Surubelul!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
numeioana spune:
Cata, pentru gat i-am pus mierea, nu pentru gust, ca el oricum bea si mananca tot ce-i dau... Ma bucurasem ca e mai bine, dar vad ca s-a trezit fleasca in cap si parca si mai ragusit. Mai astept... mai dau un fas de tantum si sper sa-i treaca...
F ciudat mi se pare ca inainte David nu transpira deloc, absolut deloc, iar de vreo luna mereu dupa somnul de pranz se trezeste fleasca in cap.
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
bubu05 spune:
Buna fetele!
Maine la 8 dimi trebuie sa merg la dentist
. Nu mi-a trecut nevralgia si a dat-o in durere nasoala de masea... nu stiu care doare
si merg si gata...sper sa ma anestezieze bine ca de nu
Si-asa nu mai pot de frica 
Azi am fost cu Vladut si am luat avizul de la doctorita...rucsacel cu Spider tot n-am gasit...sunt numai din alea mari, de scoala...
Am facut painica si placintica, ovcors
, am papat acum pe-o parte...ca m-am tratat cu fiola de algocalmin 
Aa, si lui Vlad i-am dus la cresa, cand a mers el o saptamana, paturica lui preferata si un maimutoi de plush
.
Paturica aia si acum e preferata lui, il invelesc pe Stef cu ea si cand o vede o imbratiseaza si el si sta invelit cu ea
. Iar pilota asta a fost de la nasa, a fetitei ei si apoi a baietelului, apoi a lui Vlad si acum Stef
si arata impecabil!!
Am vazut pozici super cu Matei frumos foc, parca e fetita
si cu Sashu dupa colt si in parc 
Si ma oftic rau ca nu mai merge cablul USB, sa descarc pozele din aparat, ca am niste filmulete misto cu Stefu ![]()
Dimineata a papat o jumatate de felie de painica facuta de mine, de fapt vine un sfert de felie, doar miezul, ca e patrata felia
. Asa, unsa cu unt si cu gem de afine
si musca din ea cu pofta si mesteca ca un om mare!! Luny si Alice, sa nu cititi aici ![]()
Si lui Stef ii plac cheerios sa le rontaie, ca am auzit-o pe Mihutza ![]()
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
bubu05 spune:
Ioana, pai sigur de la raceala transpira. Cu Vlad patesc mereu asa...
Cata, eu te inteleg si nu te simti vinovata pentru palmuta
. De fapt, la naiba, eu mereu ma simt vinovata cand il ating pe Vlad...rar, ce-i drept...dupa ce ragusesc sa tip la el
. Cateodata nici eu nu mai stiu cum sa procedez...
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
clauclau spune:
Nicol, eu sper sa gasiti solutia si sa doarma Antonia bine din nou. E clar ca ceva o deranjeaza...Bine ca asta se intampla doar dimineata.
Si apropo de somn, am uitat sa-i raspund lui Tuchi cum mai dormim noi. Cateodata putin mai bine, alteori mai rau...niciodata o noapte intreaga sau macar jumatate de noapte. Inca ne mai trezim de vreo 4 ori, dar mananca o data bibe pe la 2-3. In rest mangaieri la greu si sopteli cu nani pui, sssssssttt! Cam asa...
Alice, ce frumos povestesti tu de Thea!
Ioana, sanatate lui Davidutu.
Hmmmm, si Razva cand era mic tot o paturica avea pentru adormit. Era paturica lui albastra cu ursuleti pe care o are si acum. Daaaaaaa, nu glumesc! Nu adormea fara sa o foarfece la un colt cu degetelele. O mangaia asa pana adormea. Intotdeauna! Rebe deocamdata nu vrea nimic, cand era micuta la cateva luni isi tragea un scutecel peste ochi, dar a durat putin. Acum am tot incercat sa-i dau cate-un maimutoi ceva de plus dar nu vrea nimic. Cel mult ma mai tine pe mine de maini seara cand si cand pana o ia somnul, dar nu e regula generala, uneori adoarme asa pur si simplu dupa ce vorbeste in legea ei tot ce stie ea.
Ma striga Razvan...
mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7fd2f1a050eab6c577e367" target="_blank">MONTAJ REBECCA
Sufletica si Gurita!
nicol_conte spune:
Am culcat-o si eu acum pe Antonia, dupa ce a baut 130 de lapte si in 5 minute a adormit...in patutul pliant..o fi coincidenta? Mai tin patutul si maine pt probe, ca tot sunt acasa.
Mami de
Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
bubu05 spune:
Liana, ai pus poze cu Tero si le-am ratat eu??
Super bancul!
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
Poze
lianam spune:
nuuuu, ca nu i-am mai facut poze in ultima vreme.....ultimele pe webshots sunt cele de la sfarsitul lui ianuarie....care le stiti deja ![]()
Liana, mami de Teo
"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud
luny spune:
Sor-mea cand era mica-mica, avea un "AU". Au-ul era un batic de-al mamaiei nostre. Cu el dormea, se juca, manca, il facea esarfa etc..era prezent non stop..acel 'au',, mult chinuit, a rezistat niste ani...apoi a inceput sa se gaureasca..apoi sa se rupa..mare tragedie!! nimic nu-l putea inlocui..asa ca a ajuns bucati..una o folosea, facea shugu-shugu intre degete, restul, la pastrat...cand se facea prea mica bucata, lua alta. Si uite asa, a fost 'dus pe picioare'..pana in ziua de azi, ca are o bucata 'salvata' si pusa la pastrare!
Sa nu credeti ca s-a lasat daca a imbatranit, nuuuu...a fost inlocuit cu o esarfa moale, dintr-un material asemanator, acum cativa ani, cu care face shugu-shugu intre degete, de relaxare
..asta e AUL nou am sunat s-o intreb cum mai e cu aul si a spus sa nu fac misto de ea prea rau si sa va mentionez faptul ca este perfect normala la cap, dar este un tic al copilariei si ii place, nu se lasa de el, ca e relaxant!

baietii mei sunt obositi si doooorm amandoi...suntem ghiftuiti de minunata friptura de cocos
(Mufa de spanac cu pui si usturoi)..cine are chef:
Muffy Puffy
ma duc sa ma spal pe cap, daca sala ioc..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!