*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (214)
Raspunsuri - Pagina 18
VALENTINA C spune:
Sovi, Sashu este asa de frumos....eu nu-l mai vazusem de ceva timp..
Valentina si Matei (10.04.2008)
luny spune:
vali si noi tot la a doua tunsoare eram, prima nu era asa evidenta, dar a doua, se vede clar!
si pe mine ma scot din minti babismele astea
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
numeioana spune:
Salutare, fetele!
Am vazut pozele, am citit tot, va pup pe toate si pe toti, sunteti niste dulci!
Eu sunt putin mai bine, nu mai curge nasul, doar mai tusesc, putin, ca si-a facut Prospanul treaba!
Ii dau si lui David si a inceput sa i se rupa din gat. Asta o fi de bine? E semn ca se duce raceala? Da Doamne, ca am emotii pt sambata. Deci noi, Simo, Olga, cine se mai baga pt sambata? Mai am o prietena care se marita sambata, una care isi serbeaza ziua de nastere... ooo, numai party-uri sambata.
I-am dat lui Dav cu Tantum verde in gat si mi-am dat si mie ca ma ustura si ce credeti? Nu ma mai ustura deloc!
Lui David i-am pus miere in lapte, ca asa m-au sfatuit 3 doctorite de copii. Deci nu e chiar asa periculos. Si l-a baut dintr-o suflare si a plans ca mai vroia. E prima data cand plange ca mai vrea lapte![]()
Bubu, am vazut si eu duminica "Slumdog Millionaire" si mi-a placut f mult si ideea si totul! Ma asteptam sa castige Oscarul. E un film f bun, e genul de film care imi place mie si sunt sigura ca si voua v-ar placea!
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
nicol_conte spune:
Vali super Mateiasul tuns
...si inca o data ma minunez cat de mult iti seamana!
Clau imi pare rau ca si voi aveti probleme cu somnicul de dimineata. Problema e ca Antonia la mama doarme 2 ore, 2 se joaca,iar doarme 2 , apoi sta treaza 2... se culca fara obiectii.Daca as fi vazut ca nici acolo nu doarme, nu m-as fi stresat atat, as fi acceptat ideea ca vrea sa renunte la un somnic. Drept dovada ca ii e somn, acum a dormit de la 11.30 pana la 14.15...destul de mult, si in mod normal in jur de ora 16.30 i se face iar somn, incepe sa se frece la ochi si sa scoata niste maraieli specifice. Dar ca sa nu mor proasta, am zis ca urmatoarea mutare e s-o aduc pe mama aici intr-o zi cand plecam noi, sa vad daca cu ea doarme , nestiindu-ne in casa.
...in fine, v-am stresat destul cu problema mea, dar nu gasesc nici o explicatie logica..
Mami de
Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
nicol_conte spune:
Ioana ma bucur ca sunteti mai bine si tu si David, sunt convinsa ca pana sambata veti fi noi nouti amandoi
Edit: nou-nouti am vrut sa sciu
Mami de
tuchita spune:
Bau!
am fost in vizita la o prietena cu un bb de 3 luni!
mama, ce-am uitat cum erau vremurile!
Sovi, probabil ca nu iti doresti neaparat sa-ti propuna toata lumea nume pentru bebedar, in ciuda faptului ca mi-am propus sa ma abtin, m-a lovit in nume in metrou-VERONICA-VERA!
e destul de rusesc cred si e nume de femeie puternica!
are fi-mea la gradi o colega Anisia grasa si urata care urla infiorator in fiecare dimineata si fac brr cand ma gandesc la ea-bine ca nu o cunosti!
L-am vazut pe Matei tunsulici dragut foc!
Luny, nu stiu ce sa zic de bubele alea!
Olga, asa e, Ili s-a linistit cand am inceput sa plang eu.
Numai ca ea e linistita bine mersi acum si eu am asa o apasare....
Ioana, de ce i-ai pus miere in lapte? pentru raceala sau pentru gust?
Intreb si eu, nu dau cu parul!
Proful de igiena alimentatiei care tot dadea avizari pentru astia cu stupii ne spunea ca nu e dovedit stiintific ca mierea ar avea proprietati superioare unui sirop de zaharoza si fructoza...
ca te unge pe gat cand esti racit e adevarat, ca e buna si dulce tot adevarat!
Nicol, nu stiu ce sa zic de somn....eu am avut asa probleme cu somnuyl cu Ilinca si mi-a educat-o bona dar nu stiu cum!Cred ca doar cu mult calm!
Zoze si Clau ce emotii mai aveti si voi!
eu de fiecare data m-am dus ca vaca la taiere, nu vroiam decat sa-mi vad copilul!
Aricele, daca ajung te caut!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
aliceionescu spune:
Zoze, ce emotii si ce frumos ai povestit...! Si cat de mic, mic, mic era Mihai...!!!
Clau, trebuie sa fie tare bine sa ai numai amintiri placute din perioada cu burtica...Eu, una, am vomat vreo 5 luni si sufletul din mine si tare imi place sa cred ca, dc va mai fi vorba de vreun bb, n-o sa mai trec prin asta.
Olgutz, da, ma, din cate imi amintesc eu, cand a fost Thea racita si mucoasa, mi-a zis dr ca ne revedem dc mucii devin verzi, ca poate schimbam tratamentul.
Luny, nooo, ca nu vreau sa-i dau o portie intreaga de placinta Theei! Numai sa guste. Cat despre "pitici", si eu is "piticoasa" rau, nu numai cu sarea si zaharul, ci cu mai multe... S-au mai dus bubitele lui Matei?
Simo, spor la treaba/alergat/pregatit. Ma, tu mereu ai musafiri? Si mereu cu copii? Pfoai, nici nu vreau sa ma gandesc cum arata casa ta dupa ce pleaca toti!
aliceionescu spune:
Ca mi-am amintit...
Thea are o mare iubire serioasa la viatza ei, si anume perna. Pe care doarme calare, langa, sub...da' numai cu ea. De un timp e comica rau, cand ii este somn, se duce in camera la ea, langa patut si imi cere perna. Nici nu stiu de ce o s-o dezvat mai greu: de suzy sau de perna?
Ca bine mi-ar shade mie dimineatza ducand copkilu' la camin cu perna in bratze, nu?
Si ma mai zapaceste cu o chestie: pamantul, frate! Mi-a scormonit toate ghivecele, am exilat toate florile dar...exista un mare DAR, la Crang sunt peste tot niste "castroane" pline cu pamant si fii-mea sta numai acolo, ar fi in stare sa scoata tot pamantul de acolo, farama cu farama...

Ca sa nu mai zic ca toata ziua imi cere sa mergem la "apa " (tzashnitorile din parc" si la "pa" ("a" cu caciula, de la "pamant"). 
Mariaaa, eu tot n-am vazut montajul ala buclucash...
nicol_conte spune:
Tare mult mi-ar placea si mie sa aibe Antonia o mare dragoste pe post de somnifer, asa cu are Thea, indiferent care ar fi obiectul acela. Alexia a avut un tic muuulta vreme, nu adoarmea decat daca-si dadea pe la nas cu coltul de la patura, mai apoi cu cel de la cearsaf cand s-a mutat in pat, ca sa nu ma zic de suzy pe care a molfait-o pana la 2 ani si 4 luni , gravida cu Antonia eram cand i-am luat-o de frica sa nu suga din ea pana o "intarcam" si pe Antonia...
Mami de
ralucaspm spune:
Zoze, am vazut pozele cu sufletelul micut scump, scump taaareeee si mi s-a facut si mie dor. Am sa ma uit si eu la primele pozici ale piticilor mei.
Raluca cu
Ioanna (5.07.2006) si
Georgios (13.03.2008)