*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (214)
Raspunsuri - Pagina 17
bitza037 spune:
hello
hai ca de azi dimineata ma chinui sa scriu si nu reusesc....
am vazut aproape toate pozele cu sufletelul blond 
pupe mama pe el de scump!!!!!
si bineinteles zambetul strengar si superb al lui Sash.......
ia uitati ce va dau eu aici,in cazul in care nu stiati/aveati deja:
http://www.kidz.ro/articol/Copil/1826/Legile-copilului.html
Aricel multumim de invitatie.....!!!!
Nicol am vazut si eu cateva poze de la munte
mai vroiam sa scriu ceva ...revin
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
VALENTINA C spune:
L-am gasit!
http://family.webshots.com/photo/2933799620103382524TEnehE
Valentina si Matei (10.04.2008)
bitza037 spune:
aaaa, gata mi-am adus aminte...si eu sunt in tabara celor nostalgice dupa burtica...mi-e dor de ea si mai dor imi este de ANtonia mica si pufoasa
IRINA 
Antonia
sufletel
bitza037 spune:
Valentina am vazut pozicile cu Matei...ii sta bine cu freza noua.....numai ca am o singura obiectie:au fost putine poze!!!!
IRINA 
Antonia
sufletel
Simo27 spune:
Nu am mai citit nimic de ieri.sunt in criza de timp
!alerg pt ziua lui Sam,dupa una-alta!si am mai avut si musafiri aseara.si 3 copilasi nazdravani!sper sa pot sa citesc si sa vad poze!
din ce am citit ieri :
Clau,multi

si multe imbratisari!

Sovi,de aici sunt pozele din Moldova:
http://family.webshots.com/album/570195934PsebKl
Wow,inca o fetita
!Bravo
..se vede ca asta e anul cu fetite:cine se baga??![]()
plec la bucatarie!am in plan un tort masinuta pt sambata
!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
luny spune:
sovi ce baietel mari ai tu acolo, scumpul de el! e leit tati!
alice nu-ti inchipui ca i-am dat placinta, ci doar o chestie, cat unghia, de mar!are zahar si eu nu-i dau inca dulce, na, am si eu piticii mei cu sarea si zaharul
iar scortisoara e chiar ok, e recomandata ptr aroma de la inceput, cu mar copt, am citit pe wholesomebabyfood...
zoze iti vine sa crezi cat de mic era? dar mumooooos tare!
noaptea a fost ca de obicei...mai cu plans, mai cu somn..tzitzi abia la ora 7, in schimb!
MLM = o mancare iute, am pus pe bucataras reteta..
eu sunt tot mai dispe, ptr ca Mufa a inceput sa muste groaznic, de san trage cu dintii, harsait asa, de-mi ies ochii
..si a inceput clar era muscatului, se infige in noi cu dintii de unde apuca!
cum il dezvat? daca ii spun 'nu' si ma incrunt la el, sau il cert, rade in hohote!
aa,
Ursulica, spor la invatat!
in alta ordine de idei, a adus soacra-mea un cocos ptr fi-su de la tara, asa ca bucatarim o friptura!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
ii sta bine Mateiului tuns! vezi, Vali, ca e inainte de mot, sa nu patesti si tu ca mine, sa-ti sara rudele-n cap ca 'nu e bine', inarmeaza-te cu nervi!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
clauclau spune:
Vali, ce s-a schimbat Mateiu', e un dulce cu freza noua.
Simo, multi pupici si de la mine si spor la treburi si la bucatareala.

Olgutz, eu sunt nostalgica tareee dupa perioada burticii, mi-a placut foarte mult sarcina, iar acum dupa multe luni mi-au ramas numai amintirile frumoase ( fara insomnii, picioare umflate, respiratie grea si alte alea
). Si la fel sunt nostalgica si dupa rebe cat un ghemotoc mic.
Luny, imi pare rau de bubitele lui Muffa. Ce-o fi oare? Nici eu nu mi-am dat seama ce inseamna MLM...
Bitza,
.
Nicol, te inteleg cu somnul Antoniei, nici noua nu ne este foarte usor la primul somnic de dimineata, uneori o legan si o ora ca sa doarma ea jumatate de ora. Ma gandesc ca in curand o sa-si scoata acest somn...Poate ca Antonia nu mai vrea sa doarma la ora aia, poate vrea sa-si schimbe putin programul...nu stiu, zic si eu.
Trebuie sa merg si eu dupa tort si cadou pentru Sufletica scumpa.
mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7fd2f1a050eab6c577e367" target="_blank">MONTAJ REBECCA
Sufletica si Gurita!
VALENTINA C spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bitza037 Valentina am vazut pozicile cu Matei...ii sta bine cu freza noua.....numai ca am o singura obiectie:au fost putine poze!!!! IRINA ![]() Mami fericita si implinita de Antonia sufletel www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze |
Nu prea am timp sa-i fac poze....ca vine spre mine cand ma vede cu aparatul in mana...
VALENTINA C spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luny ii sta bine Mateiului tuns! vezi, Vali, ca e inainte de mot, sa nu patesti si tu ca mine, sa-ti sara rudele-n cap ca 'nu e bine', inarmeaza-te cu nervi! ![]() LUNY , mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008) Life is to precious to worry about stupid Shit! |
E a doua tunsoare deja...
Si le-am zis tuturor sa ma lase cu babismele...asa ca nu ma mai bate nimeni la cap. Daca o sa-i iau motul de ziua lui, ii tai o suvita si gata...