*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (214)
Raspunsuri - Pagina 16
nicol_conte spune:
Luny tu ce faci? Cum fu noaptea Mufarinului?
Fug sa invat nitel pana nu se trezeste Antonia 
Mami de
Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
ramo_cata spune:
buna mamici ...sunt stresata ca la ora 1 se opereaza soacra mea...acum l-am trimis pe randunoi cu socrleul la spital...sa se ocupe de toate shele...andru doarme cu mami...mi-am facut o cafea si am zis sa vad ce ati mai ciripit....eu stiu ca o sa fie bine,e vorba doar de o operatie de fiere dar ea e f stresata...i-am zis sa merg sa stau cu ea dar a zis ca sa ma duc dupa operatie ca acum e prea stresata si vrea sa fie singura si oricum nu o pot ajuta cu nimic...asta doamne ajuta sa fie bine...
adriutza ce scump e puiul tau 
...si ce suparat sunt cand ma sterge tati dupa baitza...off..[PUP]
valentina-distractie placuta si 

sotului sa fie sanatos ..
bubu-
sa va fie de bine pizza...
luny-noi can mancam cu andru la masa il indop cu miez de paine
tuchita-
surubelul sa-i treaca mucisorii repede...off
sovi-eu sincer al 2lea pui tare as vrea sa fie fetitza...desi sunt ele mai chinuite un pic..in sensul ca trebuie sa gateasca,spele,calce,si multe alte chestii...tot imi doresc o fetitza...ca tare dragalase sunt ...asa cochete si fitoase...
sash pandacios
si rebe papacioasa de laptic...mama 800 ml ...
rebe..
si eu i-am dat ciorbitza lui andru si a mancat ...aseara i-am dat un pic de ciorbitza de gasca ,facuta pt noi,si mama ce buna a fost...eram la masa si nu am scapat de el...
blankar-
pe eric bolnavior si sa ne aduci vesti bune de la eco ...
olgutzica-
criss-ai grija cu dormitul in pat cu voi pt asa faceamsi eu cu andru...il tineam cu noi cand adormea il puneam in patutz si atunci cand se trezea nici gand sa mai adoarma ,ii dadeam laptic si degeaba nu se mai culca pana nu-l luam cu noi in pat ...si uite asa a corupt-o pe mami lui si acum doarme cu ea in pat...
naty-
iulia si sa-i treaca mucisorii repede...off si eu ma lupt cu andrei cand trebuie sa-i scot mucisorii...fasole nu stiu de cand trebuie...eu mazare ii dau dar nu f mult...de ex ii arunc cateva boabe in diverse papiceli...asa mazare simpla nu i-am dat...imi e frica sa nu-l doara burtica...
mihutza- andru sta la masaj dimineata cand se trezeste--zici ca-i mielusel..asa ii place...si pe spate,si pe manute,picioruse...
zozeeee-
si nu stiu ce sa-ti mai zic...off si mai e un pic si la mine pana pe 2 aprilie...
sa treaca emotiile...si spor la cumparaturi si
sufletelul blond cu nas carn si piele de casmir...vazut poze ...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://family.webshots.com/album/570074746HPOtHR
Olgutzika spune:
Tuchi, Ili s-a linistit inainte sau dupa ce ai plans si tu? Ma gandesc ca poate a contat pentru linistirea ei faptul ca ai empatizat cu ea si cu supararea ei...Nu stiu daca are vreun sens sa iti reprosezi prea multe, cine nu isi doreste sa fie parintele perfect, sa nu se enerveze in veci,sa aiba solutie pentru toate problemele!?! Eu sunt convinsa ca tu ai deja solutia conflictului
!
Sov, un scumpic Sash!!!! Or sa moara fetele dupa zambetul lui cuceritor 
Clau, Zoze, vreau si eu sa am/ sa fi avut emotiile voastre
! Eu nu imi mai aduc aminte decat ce mult imi doream sa scap de burta si sa vad Matza la ochi. Doamne cat nu mi-a placut gravidia
, speram ca pe masura ce trece timpul sa se estompeze sentimentele astea, da' vad ca devin din ce in ce mai acute
. Vreau si eu ca voi! Am emotii pentru maine ( cand o sarbatoresc cu copii si prieteni ) si pentru sambata ( cand ii rupem turta si am toata familia invitata ), nu neg, ca doar e prima aniversare a omuletzului
.
Nicol, dar daca ai sta cu Antonia pana se linisteste si e pe adormite? Poate asta o sperie, ca ramane singura...zic si io...
Alicel-Floricel,
! Recunosc ca nu stiu nimic despre culoare, nu am in cap decat observatia facuta de o prietena cum ca atunci cand devin grosi si aposi inseamna ca raspunde tratamentului
Asa o fi...
Scriu de juma' de ora....
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008
luny spune:
heya!
sunt cam in butoi...Mufa este iar plin de bubite rosii, nu-mi explic
..l-o fi intors roseola?..am vorbit cu pediatra si mi-a spus sa-l las pana maine seara sa vedem cum evolueaza, si daca sunt la fel, sa ma duc sa-l vada...si-s singura ca Liviu va fi la job..
o fi de la MLM?..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
nicol_conte spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Olgutzika Nicol, dar daca ai sta cu Antonia pana se linisteste si e pe adormite? Poate asta o sperie, ca ramane singura...zic si io... Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 |
Olgutz, am incercat si varianta asta. O legan in brate cate 15-20 minute, se zvarcoleste de-a dreptul, n-are pic de stare, am incercat chiar s-o pun si pe picioare, o ia din loc imediat, am incercat si in carut- fara rezultat...crede-ma as incerca orice, numai sa stiu ca ar adormi mai repede. Si n-ar fi nici o problema chiar daca ar adormi putin mai greu, dar sa fie macar mai linistita, nu mai pot s-o vad cum se chinuie..a devenit un calvar momentul dinaintea somnului...si la mama in 5 minute doarme dusa, fara comentarii.... Bogdan venise cu ideea sa aducem patutul la noi in camera, dar ma indoiesc ca ar dormi si asa, el sta cu tv aprins pana la 1-2 noaptea de multe ori...ntz..ntz...nu-i o varianta...poate doar s-o duc ziua la mama , dar e aiurea sa ma plimb cu ea si de mutat nu vreau s-o mut acolo, doar ce ma straduiesc s-o smulg pe Alexia de acolo noaptea de la o vreme, dar se pare ca am succes
Mami de
nicol_conte spune:
Luny imi pare rau de Mufa, chiar curios cu bubitele astea..ce inseamna MLM?
Mami de
VALENTINA C spune:
Hai ca pregatisem linkul cu poze si l-am pierdut. Revin
Valentina si Matei (10.04.2008)
ariel_7000 spune:
ne votati si pe noi? suntem la pagina 5!
asa si veste! suntem la baby expo, de joi pana duminica, cine vrea sa ne vada, sa ma sune. nr e pe mailul comun sau vi-l dau pe pm. pup si fug
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" Nu sunt ce par a fi
Nu sunt Nimic din ce-as fi vrut sa fiu!...
Dar fiindca m-am nascut fara sa stiu,
Sau prea curānd,
Sau poate prea tārziu...
M-am resemnat, ca orice bun crestin,
si n-am ramas decāt...
Cel care sunt!..." (I. Minulescu)
ursuleata spune:
Intru si eu cu intarziere sa urez:
LA MULTI ANI
VLADUT DE MIMO
ROBERT DE ROXANA
STELA
CLAUDIA
tiker
Mami de ursulet
ursuleata spune:
Si maine e zi mare pe crenguta![]()
eu nu-mi mai vad capul de treaba, am obosit sau sunt si eu nascuta obosita, nici nu mai stiu, dar clar sunt din gama OBO.
Sambata am ultimul examen, dar de pe 1 martie trbuie sa lucrez la 2 lucrari de diploma si in aprilie am restante. Asta numai la scoala, la magazin am de bagat o tona de poze, mai am o micuta treaba care imi ia si aia timp. Si toate astea trbuie sa le fac dupa ora 21 cand se culca bebe, si stau pana la 2-3-4.
gata, m-am plans si eu. toate problemele au solutie.
va pup si fug
tiker
Mami de ursulet