Gemanutzele intampina primavara
Raspunsuri - Pagina 18
LoraG76 spune:
'Neata!
Va invit la o inka!
Ralu, ma gasesti oricand, imi pare rau sa aud ca ai ceva probleme, dar se vor rezolva toate cu siguranta!
Stii doar, suntem gemanute! ![]()
Va pup pe toate si va doresc o zi cat mai frumoasa!
Lora, mami de Iustina
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133766
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
ralnied1 spune:

Lora, cred ca la mine rezolvarea inseamna de fapt o... mare schimbare. In toate. Si cred ca mai e un pas doar.
Vad ca sunteti cuminti... nu mai spuneti nimic...
doinabita spune:

Rall, sunt 7 apeluri..nu merge caci nu mai stiu cum sa il mai fac public...

Am dat si pe mess la cunostiinte si le-am rugat sa dea mai departe, nu reusesc sa intru pe un post tv 

LoraG76 spune:
'Neata!
Doina, tocmai am citit, ma bucur din suflet ca ai rausit sa deschizi un subiect acolo!
Doamne-ajuta sa se adune suma! Multa sanatate lui Dan!
Eu beau repede cafeaua de la tine ca am multa treaba...
In week-end am fost in Iasi - Ralu, nu da, ca n-am stiut din vreme ca venim, sorry
- ne-am jucat si-am alergat in Gradina Botanica, am ascultat povestile unei d-ne la Bojdeuca lui Creanga, a fost un sf. de saptamana tare frumos si Iustinei i-a placut f. mult.
Va pup si va doresc o zi cat mai buna!
Lora, mami de Iustina
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133766
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
doinabita spune:
Lora , spor la treaba!!!
Si eu am fost putin in oras, am avut putina treaba.
Rall ce faci? spune ceva!!!
Restul gemanutelor unde sunteti?
ralnied1 spune:

Eu-s pe-aici.
A inceput o noua saptamana si chiar ma uitam in calendar: numai 3 pana la Paste. Asta se duce repede, urmatoarea la fel, cu treaba, a treia e Saptamana Mare, deci se duce si mai repede. Si mergem la Inviere.
Apoi luna aprilie se termina, vine mai, vin zilele mele... si se duce si mai. Si-apoi... ei, abia apoi astept eu sa vina mai repede: concediul!!!!!!
Lora, poate mai avem noi ocazii in viata asta sa ne vedem ![]()
Eu n-am mai ajuns pe la tine, desi imi doresc. Ma rog, nu la tine acasa, la tine in oras ma refer.
Doina, sper sa reusiti intr-un final. E si o perioada tare grea acum pentru majoritatea dintre noi si... poate de aceea merge mai greu. Nu stiu ce sa zic. Dar va doresc multa, multa bafta!
Le
si pe restul fetelor. Nu le mai enumar, sa nu va pierd pe drum pe vreuna.
Dar mi-e dor de toata lumea, asta sa fie clar!
doinabita spune:
Rall stiu ca e perioda mai grea, a fost la fel si acum doi ani pentru noi cu plecarea in China.Tot la fel a fost si atunci.
Tu numeri lunile pana la concediu? mai este putin.Si mie imi e dor de celelalte fete!!!unde sunteti fetelor???