Gemanutzele intampina primavara
Raspunsuri - Pagina 17
ralnied1 spune:
23 martie 2009
IN ACEEASI BARCA. Faci parte dintr-un colectiv de oameni in care joci si tu un rol important. Nu se poate spune ca esti tu liderul care decide directia, dar chiar daca esti doar o rotita dintr-un sistem, simti ca ai pus si tu umarul la un proiect important, care se cladeste cu succes in timp. La final, se vor vedea si rezultatele ce se vor masura in bani si aprecieri, deci esti motivat sa te alaturi acestui colectiv pentru a duce totul cu bine la indeplinire.
ralnied1 spune:
Saptamana 23-29 martie 2009
ASPECTUL PLANETAR AL SAPTAMANII - PENTRU TOATE ZODIILE - CONJUNCTIA SOARE-VENUS: DRAGOSTE CU TUPEU - Este o perioada în care Soarele si Venus, la rendez-vous celest, ne vor face sa stralucim, ne vor ajuta sa iesim din umbra si sa ne bucuram de primavara, de renastere, de nou. Dragostea pluteste în aer, dar nu ni se ofera pe tava, ci trebuie sa devenim mai curajosi pentru a iesi în fata si a cuceri ce ne place. Dacă vrem să cucerim pe cineva, merita sa ne încercam norocul acum, deoarece si aspectul fizic este îmbunatatit, dar si sursa de curaj de a actiona este amplificata. Ce-i drept, mai mult barbatii sunt favorizati acum în jocul seductiei, dar cei care se îndragostesc acum, o fac de-adevaratelea! Este un moment bun pentru întâlniri sentimentale, pentru începerea unei noi relatii sau pentru a ne exprima emotiile unii fata de altii prin gesturi de curaj si eroism. Din pacate, nu toate initiativele sentimentale au sorti de izbânda, zilele acestea, dar suntem pusi la încercare, ca sa demonstram, prin lupta, prin energie, prin efort, ca ceea ce ne dorim, meritam cu adevarat.
HOROSCOP DOAR PENTRU TINE: O perioada excelenta, în care te simti liber sa faci ce vrei. Primavara te-a cucerit total si te simti excelent în pielea ta. Socializezi usor, îti faci prieteni fara niciun efort si singurele tale placeri sunt discutiile, plimbarea, calatoriile. Talentele tale într-ale comunicarii nu le mai pune nimeni la îndoiala, pentru ca se vede cât de usor gasesti cuvintele potrivite pentru a convinge si pentru a-ti câstiga noi prieteni, oriunde ai merge. Cuceresti dintr-o privire si faci lumea sa zâmbeasca.
SANSELE SAPTAMÂNII:
Iubire: 20%; Cariera: 50% Bani: 0% Sanatate: 50% Noroc: 30%
blackgirl0 spune:
Repede, repede, pana nu se trezeste bb mic si plangacios! ![]()
A fost o saptamana de cosmar: al meu sot racit, la pat, cu febra si antibiotice. Am luat si eu, si de la mine si bb. Am cam tremurat langa el cum il vedeam cum tuseste, stranuta si respira pe gura (muci prea multi intr-un nasuc asa de mic
). Pana la urma, ne-am revenit cu totii. Sambata si duminica am avut parte de vizite plus o iesire la resto cu bb in carucior. Am redus la maxim timpul de stationare acolo (imi plezneau sanii de lapte), insa bb a stat cuminte in carucior. O fi vreun party bb???
Poze mai noi (de azi) aici
Va dorim numai bine la toate gemanutele! Si sa vina primavara odata!!!
LoraG76 spune:
Salutare, gemanute!
Va astept la o inka, asa, de dimineata, ca deja cafeaua am baut-o pe la 7.
Black, a crescut bebe Dragos, e o poza in care zambeste, e atat de dulceee!!! manca-l-ar mama pe el de pui mic si galagios! 

Ralu, parca ziceai ca vrei sa vorbesti ceva cu mine...ti-am trimis id-ul de mess., dar nimic...nu l-ai primit?
Va pup pe toate, de la A la Z, fara exceptie! 
Sa aveti o zi buna!
Lora, mami de Iustina
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133766
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
Mercedes spune:
lora-azi nu dai o inka?
La noi fetelor ninge cu fulgi mari... cel putin pentru partea noastra e o raritate asa ceva la sf lui martie, de regula daca ninge noinge f putin in decembrie ori ianuarie si gata.Mor de ciuda in loc sa vina primavara vine zapada...
ralnied- am citit horoscoapele postate de tine, in mare sunt si reale..
Sa va mai spun de noi
I am scos gipsul fetei sapt. trecuta iar acum umbla la kinoterapie sa si revina cu manuta pana in 3 aprilie cand vom merge din nou la consult in ungaria iar dupa probabil urmeaza operatia de scoatere a sarmulitelor ... asa ca ne distram si in luna aprilie si sper eu sa se termine apoi cu bine.
LoraG76 spune:
Mercedes, bineinteles ca dau si azi o inka, eu chiar acum beau! Pupici micutei printese si recuperare rapida! 

La noi e soare, dar bate vantul...pana si eu, care iubesc zapada, astept sa vina primavara odata!!!
Va pup si va doresc o zi frumoasa!
Lora, mami de Iustina
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133766
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
doinabita spune:
Buna fetelor!!!si la noi a fost azi vant tare, dar si un frigggggggggg, m-am saturat si eu de atata frig...unde o fi primavara oare?
ralnied1 spune:

Lora, am primit, am notat, n-am apucat sa te "add". Simteam atunci ca ma scufund si aveam nevoie de inf. urgente. Dar intre timp e un pic mai putin sufocant ce aveam pe suflet, ca sa zic asa.
Dar preventiv, tot va trebui sa discut cu tine. Ca nu se stie cand ma scufund iar.
Te caut. Multumesc.
Doina, merge cu teledonul?
Black, e clar, eu-s iremediabil indragostita de flacau. Al meu e, gata, am decretat.
Mercedes, sa dea Doamne-Doamne sa fie bine pana la capat cu micuta.
Tzuni, va
...
Olim, pe unde mai esti?
Pe cine am uitat?
Va
pe toate!
Noapte buna!