Gemanutzele intampina primavara
Raspunsuri - Pagina 19
ralnied1 spune:
Lasa ca veti reusi, pana la urma!
Cu siguranta ca trebuie sa reusiti!
Da, numar. E o perioada mai aiurea si pe la noi si tot ce-mi doresc e sa iau niste masuri, sa schimb lucrurile. Si vreau sa incep cu concediul. Sa ma recreez si sa ma eliberez de tot ce am adunat de la o vreme incoace.
Numar lunile, saptamanile, zilele, orele uneori. Chiar imi doresc sa iau o pauza.
Noapte buna!
blackgirl0 spune:
Va aduceti aminte de noi? Miss us? ![]()
Azi:
Iti dedici timpul pasiunilor tale. Poti sa faci sport, sa te dedici artelor sau pur si simplu sa petreci timp cu iubitul. Nu-ti neglija viata profesionala pentru ca va trebui sa recuperezi si oricum esti in criza de timp cu anumite proiecte.
si
Poti sa faci parte din joc la fel ca oricare, asa ca fereste-te ca nu cumva emotiile sau sentimentele sa iti directioneze atitudinea si hotararile. Te poti confrunta astazi cu o cacealma din partea cuiva cunoscut. Fii cu ochii in patru si ai grija sa nu te dea peste cap. Poti sa faci acele schimbari de care ai nevoie pentru a reinnoi totul si a avea o viata mai buna.
Bb implineste azi 2 luni si, drept cadou, il duc peste o ora la vaccin!
Las' ca macar asa face si maica-sa ceva miscare, ca am ajuns sa pun 5 kile doar "stand si mancand" 
Lora, dar ce program frumos ati avut in week-end!
Noi, deocamdata, am inceput incet-incet, ceva plimbari prin parc/oras, ceva vizite si o iesire aseara la teatru (doar parintii!), bb a facut criza de colici la maica-mea!
Asta ca sa numai spuna ca noi chinuim copilul de plange asa! ![]()
Doina, Doamne ajuta sa se stranga intreaga suma cat mai repede! 
Raluca, ai sa razi, dar si eu numar zilele pana la "concediu". Luna aceasta am doua randuri de Paste (oleee!) si ziua nasului. In mai botezul si ziua mea!
Si va face si cavalerul meu 4 luni, cand sper sa treaca DETOT criza de colici! 
Asta cu schimbarile "pe toate planurile" sper ca nu te referi si la ce ma gandesc eu
In rest, este primavara, este frumos, trebuie sa fie si nitel optimism zilele acestea, cu tot cu criza...
Vreti sa ne (mai) vedeti? Poze noi aici
O zi frumoasa!!! 
doinabita spune:
Buna fetelor!sper sa reusim ...voi ce faceti? eu am facut treaba in curte mai toata ziua.Sunt franta.

LoraG76 spune:
'Neata!
Va invit la o inka! Daca vreti cafea, fac una pentru voi! ![]()
Ce mai faceti?
Doina, ati primit raspuns la scrisoarea cu amanarea? Sa dea Domnul sa reusiti! Multa sanatate lui Dan! A, voiam sa te intreb de o reteta de drob....eu n-am mai facut pana anul asta si tare as avea chef sa fac la Paste.
Black, ce printisor dulceeee...mai, feciorul tau vrea sa ne ameteasca pe toate...se uita la noi cu coada ochiului...![]()
Il pupam dulce si sa-i treaca mai repede colicii! (si ce tatic mandru...) Mi s-a facut dor de Brasov...imi sunt atat de cunoscute locurile voastre de plimbareeee!!!
Rallu, ce mai faci? Esti bine? Si mie mi-e tare dor de-un concediu, ca ma simt cam obosita in ultima vreme...dar pana-n iunie la sfarsit mai am de asteptat...
Olim, tu ce mai faci? Ce face Alex?
Mercedes, voi? Ce face Bia, cum se mai simte?
Tzuni, pupam mica printesa zulufata! 
Am uitat pe careva??? Daca da, scuze, va pup pe toate!
O zi buna!
Lora, mami de Iustina
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133766
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
doinabita spune:
Lora, inca nu am primit mailul cu raspuns, dar nu stiu cum o scot la capat sa adun4.500 dolari...e greu ...

Iei miel? vrei sa faci drob de miel?sa imi spui si iti spun cum se face.E .f .usor.

Dar restul fetelor unde sunt? un semn ca sunteti bine, va rog sa ne dati!!!

LoraG76 spune:
Doina, n-as vrea de miel...ca eu nu mananc...
nu-mi prea place gustul. Poate doar ceva sa pun la drob, asa, eu stiu...dar nu f. mult, amestecat cu carne de vita sau ce s-o mai pune, nu stiu... Help! ![]()
Lora, mami de Iustina
doinabita spune:
Lora, daca nu faci cu miel, atunci sunt mai multe solutii:
1. ficatei de pui, pipote de pui, carne de pui de preferat de la pulpe, cu grasime si pielite.Depinde pentru cate persoane faci ca sa iei ficatei si pipote.Eu fac din trei pungi de ficatei, doua pungi pipote si carena de la trei-patreu pulpe de pui.
Fierbi pipotele si pulpele de pui, dupa ce s-a fiert carnea si pipotele scoti carnea de pe pulpe(dupa ce se raceste),Calesti ficateii si ii pui intr-un scurgator sa se scurge de ulei.Cureti doua cepe potrivite.Apoi dai totul prin masina de tocata. In amestecul obtinut pui sare, piper dupa gust, 3-4 oua , marar vrede tocat, se amesteca bine .Pun pe doua tavi de cozonac folie aluminiu apoi pun jumatate de tava compozitie,pun in mijloc cate un ou fiert tare din loc in loc apoi umplu cu compozitie.Dau la cuptor cam jumatate de ora la foc potrivit.
1.ficat porc, limba porc inima porc.Le fierb toate, apoi dau prin masina de tocat la fel cu ceapa.Apoi amestec la fel cu oua, piper sare, dupa gust marar tocat, si la fel procedez.
Vezi care iti place.La cea cu ficat porc merge la fiert niste carne mai grasa caci ficatul de porc este cam innecacios.
sa imi spui de care faci...

lasa-mi o adresa de mess: bita_doina e a mea .
olim spune:
salutare tuturor
mai eu is asa ocupata ca nu am timp de nimic, mai citesc de la munca da nu prea pot scrie, ca am incheiat luna, anul financiar si de astea
black
puiutu, doamne ce mare este, parca nu demult ai dat marea veste
lora,
noi suntem bine, alex e mare, cuminte, deja incepe sa lege cuvinte si e mortal, la gradi.
ralu
si noi asteptam vara cu drag si cu emotii pentru mutat.
la noi saptamana viitoare is pastele am liber de joi pana luni, ca aici important e joi si vineri![]()
doina
, multa putere in campanie, am rugat-o si eu pe delia sa depuna niste banuti in cont, DOAMNE AJUTA SA SE ADUNE REPEDE
va
pe toate si mai trec
LoraG76 spune:
Salutare, gemanute!
Olim, ma bucur ca ne-ai mai scris! 
Doina, suna taaaaare bine retetele astea, deja mi s-a facut o poftaaaa!!! Cred ca o sa pun cantitatile indicate de tine, sa fie ca pt. 2 tavi de cozonac si cred ca o sa ma axez pe ala de pui...chit ca eu in ultima vreme am cumparat carne doar de la o ferma, n-am mai luat din supermarket, dar pentru drob fac o exceptie, ca nu cred ca au aia de unde sa-mi dea mie doar ficat...mai vedem. Iti trimit imediat Id-ul de mess.
Va pup pe toate si va doresc o zi cat mai buna!
Lora, mami de Iustina
blackgirl0 spune:
Azi:
Poti sa intri sau sa iesi cu mult sarm in sau din orice situatie, insa fereste-te sa faci promisiuni fara numar sau sa exagerezi in vreun fel. Fii corect(a) atunci cand trebuie sa arati ceea ce poti sau ceea ce nu poti sa faci si vei avea respectul tuturor. Vezi-ti de treaba ta in liniste si cauta sa-ti duci sarcinile la bun sfarsit cat mai repede.
si
Sentimentele iti guverneaza viata in acest moment. Iti place sa socializezi cu prietenii, sa fii mereu alaturi de iubit si sa te pui la curent cu noutatile despre membrii familiei. Ai o zi lipsita de agitatie si acest lucru iti permite sa te relaxezi si sa-ti incarci bateriile
Olim, da' tare ocupata esti cu munca! Fie ca de Pasti sa te eliberezi si tu putin, sa petreceti sarbatorile impreuna! Ceva obiceiuri mai speciale pe-acolo?
(Si io mi-s catolica si obiceiul familiei este sa tinem doua randuri de Pasti)
Multi
lui Alex! Este bilingv? Cum se descurca cu vorbirea? 
Doina, prima reteta de drob o folosesc si eu (cea cu ficatul de pui). Doar cantitatile sunt sensibil mai mici.
Multa putere! 
Lora, multumim de aprecieri!
Creste, creste, chiar si eu ma mir cat de repede! Cat despre Brasov, de ce nu o raita de 2-3 zile chiar si vara cand este racoare? Acum este urat, frig... brrrr... 
O zi frumoasa!
P.S. In ziua cu vaccinul, s-a lasat cu ceva maraieli, da' l-a imbunat ta'su. In rest, pe zi ce trece este mai activ, mai prezent. Sa va spun ca as vrea si bb2 cat mai repede? ![]()