Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (276)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Nici nu am apucat sa va salut . Mai am de citit din urma, n-am apucat, m-am pus pe scris dupa primele 2 mesaje .
Buna dimineata deci, si poftiti la cafele calde, amare, cu zahar, cu lapte, negre, dupa cum va e pofta

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

filmulete Rares

Piticul se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Diwana eu nu am vrut sa fac pe nimeni sa se simta aiurea, insa cum am zis si in alte mesaje cred ca ne stresam prea mult. Si eu am zis capit trecut de acelasi vis al meu sa l vad pe Cris in spatelele blocului, jucand fata si frunza. Dar cu cine????? Nu e picior de copil.....astea sunt timpurile... noi am vrut aceasta emancipare... Sincer imi pare rau pt ei si o zic cu lacrimi in ochi, ca nu vor avea parte de copilaria noastra. Ei se bucura oricum de aceasta varsta, dar eu tot regret ca copiii de azi nu stiu sa se mai joace!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Bebeka, de aia ti-am mentionat unde e , ca m-am prins ca la ala din herastrau intelesesei ca este. Daca ajungi sambata asta sa ne spui daca mai e si in martie.

Mad cu Robert Stefan (09.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina
fetita asta e geniala:

copil 7 ani

http://www.youtube.com/watch?v=p7EHL30Tut8

eu una sunt pilaf. Aceasta Aimi va fi o mare,. mare pianista...daca nu se va arde lumanarea la ambele capete. Are o naturalete, o intelegere care pe mine personal m cuceresc si ma impresioneaza pana la lacrimi.

si are si o rochie foarte frumoasa

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Imi pare rau ca tb sa va spun dar nu inteleg ca vi se pare voua ca face Cristi atat de deosebit, ca spune cuvinte, dar mai spun si alti copii de aici, poate mult mai multe( ex Maria), ca ii plac cartile, da ii plac si lui Robert, cunoaste animale si partile corpului, sigur mai sunt aici copii care le stiu, poate cristi le spune, da pt ca el a inceput sa vorbeasca, dar asta nu inseamna ca este un copil supradotat, eu consider ca asta este ritmul lui, as putea sa zic si eu ca nu vb asa bine ca si Maria, nu face puzzle, nu spune cuvinte in engleza ca si Stefan, nu-i place sa se spele pe dinti,nu arata cati ani are si lista ar putea continua.....nu mai spun nimic, eu am considerat ca e normal sa impartasesc cu voi bucuriile si realizarile noatre, sau asa cum a spus cineva(parca papanash) sa spune cum procedam noi cu copilasii nostriii, dar cred ca este o gresala.......asa ca incepand de azi nu mai spun nimic despre Cristi si nici nu ma mai dau cu parerea referitor la educatia lor.....

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L
dar urla cel putin 10min...dar am plecat...cred ca ar tb sa fac asta mai des, dar unde sa plec de nebuna seara dupa ce vine al meu sot????????

Cecilico, cica nu-i bai ca urla.. cu timpul se obisnuieste..

Si cica nu-i musai sa iesi din casa, poti sa te duci in alta camera, totul e sa iesi din raza lui... . Stiu ce simti cand il auzi urland... dar daca nu plange din cauza unui disconfort (foame, sete, pipi..etc) cica-l poti lasa sa planga.

Folosirea frecventa a lui cica e datorata faptului ca astea nu-s sfaturile mele.. ci cele primite de mine

P.S. Am bifat deja 5 zile fara biberoane nocturne.. din care doar primele 2 urlate

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Cecilia, iubita, ma tem ca postarea mea n-a ajuns unde trebuia si ca nu ma pricep sa scriu/spun/ ceea ce gandesc . N-are a face nimic cu tine, cu Cristi, cu nicio mama si cu niciun copil de aici, jur, cu realizarile copiilor de aici, pe care ii admir sincer . Nu stiu cum sa fac ca sa ma crezi/credeti.
Nu cred ca face cineva referire la tine si la Cristi, toata admiratia pt. voi, nu trebuie sa te simti jenata, nici tu, nici altcineva de ce stie copilul. Ce am scris se referea doar la MINE, nu vroiam sa se creada despre MINE ca imi fortez copilul, fara sa cred sau sa spun, ca o alta mama de aici ar face asta. Mai mult decat sa sper ca ma credeti ca n-a fost asta intentia mea, nu stiu ce sa fac

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

filmulete Rares

Piticul se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Citat:

.......asa ca incepand de azi nu mai spun nimic despre Cristi si nici nu ma mai dau cu parerea referitor la educatia lor.....

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Eeeeee,vrei bataitza,nu-i asa?Ti s-a urat cu binele ,Cecilico?

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:

Imi pare rau ca tb sa va spun dar nu inteleg ca vi se pare voua ca face Cristi atat de deosebit, ca spune cuvinte, dar mai spun si alti copii de aici, poate mult mai multe( ex Maria), ca ii plac cartile, da ii plac si lui Robert, cunoaste animale si partile corpului, sigur mai sunt aici copii care le stiu, ...

Cecilia cred ca ai inteles gresit. Ar fi pacat sa nu spui despre Cristi - e intr-adevar un copil normal. Daca ai vedea tu ce laudarosenii aud eu pe forumul de gravidutze (??? oare de ce povesteste la gravide asta??) de la o mamica de fetita mai mare cu 2 luni ca Eliza, te-ai cruci. Eu una m-am calmat - chiar citeam o carte aseara, cum ca fiecare individ e unic, asa cum l-a lasat Dumnezeu. Cu siguranta fiecare are drumul sau in viata, si vorba aia, degeaba stie copilul acum alfabetul, ca dupa clasa intai cu siguranta or sa il stie toti .

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

[quote]

P.S. Am bifat deja 5 zile fara biberoane nocturne.. din care doar primele 2 urlate

=====================

Ooo,la mai multe ,mami!!!!!!
Si noi cand bem in cinstea noptilor tale linistite?

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Mergi la inceput