Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (276)
Raspunsuri - Pagina 10
diwana spune:
Off, Cecilia, nu-mi da deloc pace gandul ca te-ai suparat 

Nu fi suparata, pliiiiiz
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
Piticul se face mare
diwana spune:
Carpatino, sa ramana tot asa, doar primele doua nopti urlate, si cele ce urmeaza de acum inainte sa fie si dormite 
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
Piticul se face mare
aandreea27 spune:
)carpatina suntem cam in aceeasi oala
,aia cu bibele nocturne.mama a dat dovada de mai multa hotarare decat mine asa ca noi suntem la a cincea noapte fara biberon.e adevarat ca prima noapte a fost de groaza mai mult a marait decat a dormit,dar mamaie a fost tare pe pozitii si a reusit.acum mananca mult mai bine decat inainte,papa si inainte dar acum are mai mult apetit.
cecilia eu vb ca una din afara care nu a intervenit in discutiile voastre<doar v-am citit.nu cred ca a vrut cineva sa atace
pe altcineva.pur si simplu fiecare si-a spus parerea si a povestit cum procedeaza cu copilul ei.cred ca discutiile astea sunt mai mult decat benefice,ptr ca in felul asta noi celelalte mamici care citim,poate gasim solutia la vreo poblema cu care ne confruntam.
mie chiar imi place cum povestesti tu si solutiile care le aplici.
asa ca
si multi pupici lui cristi cel cuminte(as vrea eu sa fi si andrei asa mamos,dar el este chiar opusul![]()
andreea mami de bibu papacios(10.10.2007)
ramonaiani spune:
Apropos de educatia copiilor
. Dupa cum stiti, am fost o sapt in RO. Dupa cum (probabil) nu stiti, mama soacra a fost educatoare la viata ei. Ne-a luat pe sus si pe mine si pe sot cum ca nu stim sa o educam cum trebuie (adica a ridicat rau vocea la noi in fata copilului)
.
Ca atare, i-am explicat si eu ca probabil nu ne pricepem asa ca ea, ca nu avem talentul ei pedagogic si experienta pe care o are ea cu copiii, dar daca vrea sa ne ajute poate sa inceapa sa faca ce stie ea mai bine cu Eliza, sa isi dea drumul la vorba.
(din pacate n-a tinut-o mult entuziasmul de nepoata venita acasa
, dar macar am vazut cum silabisea si accentua fiecare cuvant - cand ii arata un biect).
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
22+
mihailescu teodora spune:
Alo,alo,alo.......

De ce o luati ca un afront?Nimeni n-a fost vizat in mod direct!Totul a fost supus la modul general.
Cecilia
,nu esti singura cu un copil precoce!
Mi-a placut mult ce ne-a scris Lia:ca Runa nu face toate acele lucruri pt ca ar fi f desteapta,ci ca mamica ei a repetat f mult acele joculete cu ea!
Si Rebeca a Bebekai e f isteatza!Si mami a ei exerseaza nonstop cu ea!m-a impresionat mult faza cu piticul care facea baie in ibric
!
Si exemple sunt f multe!
Maria a Luizei inca din octombrie imi arata ,,pice'',adica piciorul,etc...si atunci avea 1.2 anishori!
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cecilia L Imi pare rau ca tb sa va spun dar nu inteleg ca vi se pare voua ca face Cristi atat de deosebit, ca spune cuvinte, dar mai spun si alti copii de aici, poate mult mai multe( ex Maria), ca ii plac cartile, da ii plac si lui Robert, cunoaste animale si partile corpului, sigur mai sunt aici copii care le stiu, poate cristi le spune, da pt ca el a inceput sa vorbeasca, dar asta nu inseamna ca este un copil supradotat, eu consider ca asta este ritmul lui, as putea sa zic si eu ca nu vb asa bine ca si Maria, nu face puzzle, nu spune cuvinte in engleza ca si Stefan, nu-i place sa se spele pe dinti,nu arata cati ani are si lista ar putea continua.....nu mai spun nimic, eu am considerat ca e normal sa impartasesc cu voi bucuriile si realizarile noatre, sau asa cum a spus cineva(parca papanash) sa spune cum procedam noi cu copilasii nostriii, dar cred ca este o gresala.......asa ca incepand de azi nu mai spun nimic despre Cristi si nici nu ma mai dau cu parerea referitor la educatia lor..... |
Mahh.. acu' picam in extrema celalata...
Nu vad nimic rau in a te bucura "in scris" de realizarile copilul tau.. (si nu ma refer punctual la Cecilia).. de-asta suntem aici, sa ne bucuram impreuna de ei...Sau se ne exprimam temerile vis-a-vis de anumite lucruri.. si de asta suntem aici...
p.s. Si eu va cred pe toate cand ziceti ce fac puii vostrii.. nu ca alte surate turbate

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mihailescu teodora
Ooo,la mai multe ,mami!!!!!! ![]() Si noi cand bem in cinstea noptilor tale linistite? |
Cand le-oi avea
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
mihailescu teodora spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carpatina p.s. Si eu va cred pe toate cand ziceti ce fac puii vostrii.. nu ca alte surate turbate ![]() ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |

Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
cecilia L spune:
Nu am spus nici un moment ca nu mai scriu sau nu mai intru aici, pur si simplu o sa evit sa mai spun de Cristi, nu mi se pare corect sa fie un etalon, mai ales ca nu este....eu sunt mandra de el si o sa ma bucur mereu de fiecare realizare a lui, si da, recunosc, ma ocup foarte mult de el mai ales ca si el este cooperant, dar nu fac altceva decat joaca si iar joaca, cu riscul ca ma repet, el a invatat totul prin joaca, iar jocul nu il alege el..... si nu va inchipuiti ca el repeta in fiecare zi cuvintele sau ca le spune atunci cand vreau eu.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
Sabina spune:
Ceciloco, stai calma ca pt mine nu e niciun etalon Cristi, eu ma bucur cand citesc ce mai fac puii vostri, poate si din cauza ca mai am una acasa si mi-a trecut cheful de comparatii.
Oricum pentru fiecare mama al ei e cel mai cel, asa ca poate vreunul dintre papansi sa citeasca din Shakespeare, ca tot Gheorghe al meu e cel mai frumos si destept baietel din lume![]()
ieri am vb cu Roxana la telefon cand era,m la sormea si taica-miu a ras in hohote si a zis ca suntem o generatie de mame nebune, ca in loc sa ne bucuram de copiii stam si citim prostii pe internet![]()
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo