Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (276)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Maruntescuuuuuu, cum a fost la carnaval? Poze cu leul mic?

Hai da cu un mesaj in mine.. ca-s cam nelamurita...

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Cecilia, parca am mai vazut pozele cu Cristi, nu? Atunci nu am remarcat locatia. Exact creioanele acelea au fost atractia zilei, era fascinat de ele.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Aoleu, Carpatino, si eu cum trimit varza a la Cluj? DEja ma simt vinovata ca ti-am facut pofta...Pot trimite un substitut ceva?

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77

Aoleu, Carpatino, si eu cum trimit varza a la Cluj? DEja ma simt vinovata ca ti-am facut pofta...Pot trimite un substitut ceva?

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Ce substitut Gabico? Pai asa ne-a fost invoiala?
Nu trebuie musai sa o trimiti.. poti sa .... o si aduci

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Fetelor, eu sunt varza de oboseala. Va spuneam eu ca fi-miu nu mai mananca fructe si iaurt de dupa operatie. Acum 5 zile a inceput un stress si mai mare: Miercuri noaptea a facut temperatura, fara tuse, fara muci. De a doua zi n-a mai vrut sa manace absolut nimic, asta insemnand nici macar supa la biberon sau suc de fructe. Nimic insemnand chiar nimic, afara de vreo 100 ml de ceai. Au fost 3 nopti de cosmar, cu temperatura pana in 38.5 si cu chin de luat antitermice si cu tentative de mancare.
Acum, de 2 nopti n-a mai facut temperatura, pofta de mancare nu i-a revenit, mananca extraordinar de putin (nu exagerez) si i-au aparut niste bubitele pe fatza si gat. Dr pediatru zice ca e Roseola infantum, p o p u l a r spus "febra de 3 zile" (am scris asa ca ma cenzureaza forumul daca scriu legat )
Bine ar fi sa fie doar asta pt ca de 2 zile Vladi s-a si deranjat la stomac. Daca n-ar fi aparut bubitele as fi zis ca temperatura (combinata cu scaunul apos) a fost de la masele pt ca ii ies 4 deodata dar asa...
Sunt terminata pt ca Vladi are o stare...de ma rupe. Am zis la un moment dat sa-l inviorez si am inceput sa dansam (cu el in brate) pe Cututa Muzicala. De atunci numai in brate vrea, zice ca-i place (cand il intreb) dar sta lipit de mine si cu capul pe umarul meu, blegut) Ma rupe de "cocoasa". Daca il las pe jos sta doar la picioarele mele, nu se joaca, sta cu capul in poala mea si ma tot plimba prin casa de mana, fara un scop anume.
Sper sa treaca starea asta ca nu mai pot, ma stoarce de puteri.

Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Cecilia, parca am mai vazut pozele cu Cristi, nu? Atunci nu am remarcat locatia. Exact creioanele acelea au fost atractia zilei, era fascinat de ele.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

daaaaaaa, sunt puse de la Sf Andrei

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Aniast, nu stiam ca l-ai operat - sper ca nu e ceva grav. Sanatate multa - cate griji...

Ma mai stiti?! Eram gravida cu voi. Intr-o vreme ma cunosteatzi ca Mama de Matroz, de Ursuletz sau Castor...
Sunt neintrata pe aici de la Anu' Nou - si imediat vine Pastele si de aia mi-am zis...

Ce sa va zic? Sunt cam singurica si Radu cu saptamanile plecat si imi e tare greu. O sa vina sambata acasa si sta o saptamana, ca sa plece pentru 3 sapt in China. E greu. La servici e f. deprimant - iar au fost concedieri.

Insa Michael e un dulce si un capos ca maica-sa si de aia ne potrivim.

Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Am vazut ca va tot zbenguiti pe aici cu ce fac copii: da' daca e prea-prea (in sus sau in jos pe scala evolutiei ) - iar eu... nici nu am avut vreme sa imi pun problemele astea! Ca daca nu citesc, nici nu il compar! Iar daca e haios si zic eu bine dezvoltat ca minte si trup, gata, bine o fi! (acu o sapt la control 83 cm si 11.7kg)

Eu imi faceam probleme daca intelege suficient si germana - cei crescuti bilingv cica dezvolta limbajul ceva mai lent si abia mai incolo egaleaza copii "monolingvi" ( coola creatie!) Dar Tagesmami imi spune ca intelege TOT - spre deosebire de ceilalti copii, de aceeasi varsta sau cu 3 luni mai mari. Deci stau blanda.
De vorbit, cam putin: mama/i, tata/i, Ale (Alex, frate-meu), apa, apte, nu, "autsch!" (doare), papa si imitat sunete de animale. Atat.

Cu ce "ne laudam" in rest: arata toate partile corpului (dinti, limba, nas, par, ochi, maini, degete, buric, picioare, fund, cuculetz - dar habar nu am de unde le-a invatat!!! Ca eu doar 3 stiu ca l-am invatat!
Face tot feluri de lucruri spontane, de te miri de unde ii vin: de ex. iti deschide "Loredana" (masina de spalat vase, pentru cele ce or fi ratat istorioara) cand vii din camera cu vase murdare in maini. Iti rupe hartie igienica si ti-o pune la fund sa te stergi, apoi trage apa.
Danseza, mai nou canta destul de mult. Mananca destul de ok cu furculita. Isi pune castronul in cap . Bea cu paiul suc de fructe - dar sa nu pui mana pe pahar ca-i jale: singur sa-l tina! Tot asa isi pune caciula, fularul, incearca si haina - da' sa-l lasi, ca de' nu e jale, nu vrea ajutor. Ne fugarim si jucam de-a ascunselea o seara intreaga. Aleeearga - am slabit si eu aproape la 'original'. (Cert e ca intru iar in toate rochiile si pantalonii vechi, desi 2 kile + tot mai sunt. Who cares?)
De luni de zile adora cartile si nu manaca fara ele - asta chiar ma ingrijoreaza ca nu e concentrat pe masa in sine.
Face un fel de puzzle simplu de lemn: trebuie bagate forme in lacasurile lor: casa, cocos, tractor etc. Are faze cand le face singur, 12 piese, alte zile parca habar nu are. Treaba lui.
La TV ne uitam f. rar, si doar la Animal Planet impreuna - e ca la meci, asa se agita cand recunoaste una alta. (Insa cand un ghepard a tavalit o antilopa a zis ingrijorat si plin de empatie: "Autsch!". hmmmm...)

Una peste alta: e f voluntar si mobil si eu ma dau dupa el iar el ma surprinde. Imi ocupa enorm de mult timp, dar e fain.
Zice o vorba de duh - citez din memorie:

PARINTZII NE INVATZA CEL MAI MULT ATUNCI CAND NU INCEARCA SA NE INVETZE NIMIC.

Va pup de la servici(ul pe care inca il am.)

Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Cecilia alooo eu am spus ca Cristi a fost etalon pt mine. Adik voiam sa faca si Cris ceea ce facea Cristi, dar mi-am dat seama ca gresesc si ca l stresez ca el nu e ca Cristi al tau. Te rog nu te supara pe mine. Nu am zis nimik in sensul rau si imi pare sincer rau dc am scris ceva aiurea.
Chiar il consider un copil deosebit pe Cristi si mereu mi a placut sa citesc ceea ce a realizat
Da, eu personal il consider ffffffffffffff istet, in sensul bun sa sti!!!!!!.
Acum sa nu considere alte mamici ca inteleg copiii lor ca ar fi mai putin isteti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

ti a trecut??? Ne mai vedem in IOR????

Mergi la inceput