Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (276)
Raspunsuri - Pagina 17
slippers76 spune:
Gata, am reusit sa citesc tot capitolul. E tardiv sa mai comentez asupra pasiunii bebeilor pentru carti si a etaloanelor. Va spun doar ca Vlad nici nu se uita la o carte daca n-are pisici
. O fi oare comportament deviant?
Piciule, acum jumatate de ora ma gandeam la voi. Iti trimit un PM.
Andreea, of, sanatate multa. Tare-i greu cu piticii bolnavi. La noi asa s-a manifestat viroza saptamana trecuta. Febra fara alte simptome. Doar trecator nas infundat. Va tinem pumnii sa treceti repede peste perioada asta grea, sa va faceti bine si sa va revina pofta de mancare.
Papanash, a fost bine la Amsterdam. Dar scurt. Cred ca cea mai pregnanta impresie a fost frigul
. Vreau sa ma mai duc o data, dar cu siguranta vara. Am pus la repezeala niste www.flickr.com/photos/16792873@N07/" target="_blank">poze
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
slippers76 spune:
Acum, ca merge netul, m-am mai uitat o data la bebe-ul de la ghici 35. Tot Me zic ca e.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Roxana_G spune:
Buna seara, vad ca nu v-ati inghesuit la scris pana acum, noroc ca a recuperat Piciulika
absenta de pana acum.
Eu l-am culcat pe Bubu, ma rog, inca se foieste desi e nedormit de la 3, astept sa se faca ora 9 sa dau un telefon.
Cum sunt Balanta in toata regula, am oscilat din nou si am decis de comun acord cu tati sa il ducem la FTK de 2 ori pe saptamana. E un fel de gradi, unde pot sta si eu sau bunica sau bona (cand nu putem ajunge noi). Ca tot pledasem eu pro gradinita pe aici.
Andreea, multa sanatate lui Vladi, imi pare rau ca nu mai scapati de probleme. 
Piciulika, pentru esti mereu atat de plina de umor, te iertam si daca ne scriai direct de Paste. Macar sa fie de bine.
Michael cel independent si pe tine pentru frumosul citat care m-a uns la suflet.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Roxana_G spune:
Ana, sa va fie de bine iesirea, chiar si asa infrigurata. Cat despre pisici, ceva e cu ele, ca Andrei numai pe astea le arata in carti. ![]()
Opaaa, e 9. Ma duc la telefonul meu. Revin.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
cecilia L spune:
Andreea11, Valentina si cine mai vrea,chiar voiam sa va propun pt maine un IOR, ce ziceti??????? Eu as putea sa ajung pe la 12, daca va hotarati sa ne vedem dati un semn, fie in seara asta fie maine devreme, la 10 plec de acasa(am ceva drumuri de facut) sau vb la tel.Andreea vezi ca nr meu este in lista
.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
ANDREEA11 spune:
Cecilia
deci nu mai esti supi??? Ma bucur. Eu nu cred ca ajung maine. Va trebui sa ma duc sa mi scot raportul si sa l leg si sunt singura cu Cris. Insa miercuri dc nu mi da profu vreo veste naspa sigur venim.
betty78 spune:
Uff, eu azi am avut o zi super proasta. Nu m-am dus la birou dar am dat ceva telefoane sa vad ce se intampla si m-am umplut de nervi, iar apoi m-am certat cu sotul de m-a apucat durerea de cap (noi lucram impreuna), iar seara cand a ajuns acasa a inceput o noua runda. Pe de-o parte il inteleg si cred ca este frant de oboseala, el se ocupa de copil de dimineata si seara, el il culca, el se scoala noaptea de 2-3 ori si tot el merge la servici, el spala vasele, duce gunoiul, rufe, etc., iar eu de 2 saptamani am program de relaxare si in plus ma dau cate un telefon la birou cu ceva indicatii pretioase
...si de aici razboiul, amandoi fiind intepati. Si in plus mama nu ma ajuta aproape deloc, nu vrea sa imi i-a copilul noaptea in perioada asta la ea si apoi sa il duca la gradinitza, chiar mi-a spus ca ce "vreau sa imi cresc copilul pe carca ei" (am ramas blocata, daca nu eram in perioada asta cred ca ii faceam un scandal de ma stia toata strada), femeie de curatenie nu poate sa vina saptamana asta....si este horror la mine in casa....

Imi pare tare rau ca nu ma pot controla
si sper ca asta sa nu fie un motiv de nereusita...ahhh si am uitat sa va spun: am tras si o portie mare de plans de draci
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
Erina spune:
Buna seara!
Am reusit sa recuperez, mai mult pe diagonala.
Interesante discutii...
Noi am revenit in Bucuresti in seara asta.
O saptamina buna va doresc!!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
Sabina spune:
Ooof. Betty, te imbratisez, discuta cu sotul tau si cere-ti tu prima scuze chiar daca-ti cade nasu
, da macar te mai asiguri de inca o saptamana in care o sa faca totul cu drag de voi![]()
Erina, bine-ati venit!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
slippers76 spune:
Betty
, sa treaca supararea. Hai, ca aveti amandoi nevoie de odihna si de liniste. Poate cateva zile undeva dupa ce aflati rezultatul ?(bun, sper din tot sufletul). Eu recunosc sportiv ca in perioada aia crunta din decembrie cand am pierdut sarcina mama mi-a tinut copiii, casa si toate angaralele, ca altfel o luam razna. Asa ca iti inteleg frustrarile. O imbratisare mare pentru tine.
Rox, multumesc. De Fast Track Kids nu stiu ce sa zic... Mi se pare cam mult pentru varsta lor. Sau ma rog, mai mult o cheltuiala nejustificata
, ca ei se simt bine oricum, animatie sa fie. Dar vreau si eu tare tare s-o duc pe Miru la Muzeul de geologie si la cel de arta. Am auzit si eu de programele alea.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)