Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (276)
Raspunsuri - Pagina 15
Roxana_G spune:
Diwana, noaptea a fost linistita, multumim, fara tuse si fara nas infundat. Dar s-a trezit foarte devreme, ca niciodata.
Papanash, noi avem balansoar calut, ramas de la sora-sa. Acum 2 saptamani era innebunit dupa el, a inceput de la Revelion si interesul, dar s-a cam terminat.
Andreea27, te primim si pe tine, daca promiti ca vizitezi des baiatul.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_G a dat si sms la taica sau. |
Si ce i-a scris?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Roxana_G spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carpatina
Si ce i-a scris? ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Hhyy
Rox , mamica
aandreea27 spune:
roxana 2 week-end-uri pe luna,celealte doua le lucrez.
a iesit soarele,imi vine sa plec la o plimbare si mai am 4 ore pana la sf programului.mai e muuuuuuulttttttt pana vineri cand plec la andrusca.azi nu prea m-a tras inima la treburi,vb aia lunea ici iarba nu creste.
andreea mami de bibu papacios(10.10.2007)
Roxana_G spune:
Despre FTK nu mai zic multe, avand in vedere discutiile aprinse. Oricum mi-am raspuns la intrebari fara sa fie nevoie sa le formulez.
Modulul cu pricina este pentru 1,8-2,5 ani, foarte interesant si util zic eu, insa pentru copii avand 2 ani impliniti. Sunt 2 grupe, erau 2 copii in fiecare grupa (cu Andrei s-au facut 3), cu 2 educatoare la grupa. Activitatile sunt un fel de joc (colorat, lipit, carticele cu animale si sunete, proiectii pe perete). Totul prea complicat pentru un an jumatate. Andrei s-a simtit bine, a venit rar la mine, era super vesel si fericit spre final. Clar a agreat socializarea, insa doar atat. In afara de a scrie cu creioane speciale pe proiectie, nu prea l-au atras la activitati. A lipit si el un fluturas, si s-a mai jucat cu cartile cu animale, dar nu prea mult. Nu a fost chip sa il asez pe scaunel, a misunat non-stop, a deschis toate usile, a bantuit prin tot centrul. O regasesc pe Alex in el, foarte mult, acelasi stil vesnic in miscare, curios, nerabdator.
In concluzie nu voi da atatia bani pentru lucruri pe care le poate incerca si acasa cu bona, cu mai mult interes din partea ei. Probabil va merge la gradi de la vara, cateva ore pe zi, daca atunci il consider pregatit.
Rox , mamica
slippers76 spune:
Nu merge netul !!!!!!!!!! Ma chinui si cate 5-6 minute sa deschid o pagina.
Carpatina, am primit adresa, multam. Expediem dupa ce se namanufactureaza.
Numarul 35 e cumva febletea mea ochioasa Me de mami Luy?
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
papanash spune:
Slippers, cum a fost in Amsterdam, ti-a placut ? Ne pui poze ? Si martisorul ni-l arati si noua ? (io-s invidioasa, vreau si eu asa martisor
)
Teo, tu n-ai vazut ce a scris Yaia acolo, omul de zapada care e orb sau okii sunt pe post de nasturi, etc ? Pai ala aiurit era al lui Tudor, eu cred ca educatoarele vin cu materialele gata, le arata cum sa faca si fiecare lipeste unde vrea, bineinteles indrumati.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
diwana spune:
Andreea27, ti-am vazut papanashul cel frumos
. Imi pare rau ca iti este dor de el dar asa cum spui si tu, este vorba de cateva luni.
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
Piticul se face mare
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_G Despre FTK nu mai zic multe, avand in vedere discutiile aprinse. Oricum mi-am raspuns la intrebari fara sa fie nevoie sa le formulez. Modulul cu pricina este pentru 1,8-2,5 ani, foarte interesant si util zic eu, insa pentru copii avand 2 ani impliniti. Sunt 2 grupe, erau 2 copii in fiecare grupa (cu Andrei s-au facut 3), cu 2 educatoare la grupa. Activitatile sunt un fel de joc (colorat, lipit, carticele cu animale si sunete, proiectii pe perete). Totul prea complicat pentru un an jumatate. Andrei s-a simtit bine, a venit rar la mine, era super vesel si fericit spre final. Clar a agreat socializarea, insa doar atat. In afara de a scrie cu creioane speciale pe proiectie, nu prea l-au atras la activitati. A lipit si el un fluturas, si s-a mai jucat cu cartile cu animale, dar nu prea mult. Nu a fost chip sa il asez pe scaunel, a misunat non-stop, a deschis toate usile, a bantuit prin tot centrul. O regasesc pe Alex in el, foarte mult, acelasi stil vesnic in miscare, curios, nerabdator. In concluzie nu voi da atatia bani pentru lucruri pe care le poate incerca si acasa cu bona, cu mai mult interes din partea ei. Probabil va merge la gradi de la vara, cateva ore pe zi, daca atunci il consider pregatit. Rox , mamica Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi |
Cred ca este o concluzie corecta, in afara de socializare nici eu nu i-am vazut rostul, nu am vrut sa-ti spun innainte.....asa ca te sustin,parerea mea este ok sa-l duci daca nu merge(nu cred sa fie cazul vostru) la gradinita si asta cam dupa 2,5-3 ani.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)poze noi
asa crestem
cecilia L spune:
Roxana, uite pozele de la petrecerea verisorului Andrei, sunt la sediul din Tineretului, petrecerea a debutat cu o ''lectie'', pe noi ne-a atras cam aceleasi lucruri ca si pe Bubu.
http://good-times.webshots.com/photo/2417213160101313810NVbQRN
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem