Salajencele in asteptare!!![82]

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_s
Da, asta e zaharul de jeleu, e special vad.Crema de vanilie e in plic, scrie 2 plicuri si 3 dl de lapte, o lingura zahar.pup, fug ca incepe Eurovizion, a 3-a tura de semifinale...mai viu dupa.
Miha, aici este tort gelee, o fi acelasi lucru doar ca nu are zahar. Trebuie sa pun eu.Creme la plic sunt si aici de toate soiurile.

Mergi la inceput

Fetelor, multumim de urari. Alex va saluta Azi a fost super marait, am si uitat sa il cantaresc, inainte de baie! Amu asta e. E si maine o zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Se mai intampla Oti...cantareste-l si masoara-l acu, cat mai poti, ca p'orma...Stefan se pune pe cantar ori de cate ori are ocazia, chiar mai mult, cand suntem la mama, numai ce ne trezim ca aduce cantarul si ne pune pe toti sa ne cantarim, insa la masurat...nu sta neam! Am lipit o chestie de aia de hartie cu o girafa, pana la 1.40 m pe usa de la baie, dar nu sta nici in ruptul capului langa metru, sau sta, dar in orice pozitie numai drept nu! Asa ca eu il aproximez, il vad cand sta mai drept pe langa mine si imi iau reper pana unde imi vine mie, si apoi masor. Acu are undeva intre 85-89 de cm.
Fetili, placinta mea e la cuptor, Stefan doarme..deja miroase in toata casa a vanilie...abia astept sa o gust. E cam de mult in cuptor, insa am lasat-o la o temperatura mai mica, si ii ia mai mult pana se rumeneste. Is curioasa ce o iesi.

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

Asa creste Stefan
Torturi

Mergi la inceput

Diana . Sa ne spui cum o iesit.Io va si va doresc noapte buuuna. Ieri am intrecut masura cu statul treaza si ma resimt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan

Fetelor, multumim de urari. Alex va saluta
Azi a fost super marait, am si uitat sa il cantaresc, inainte de baie!
Amu asta e. E si maine o zi.

di la tort i se trage.
nu te stresa ca nu pune pe el mai mult de 10 grame pana dimineata ce =l cantaresti.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dianalaura

Se mai intampla Oti...cantareste-l si masoara-l acu, cat mai poti, ca p'orma...Stefan se pune pe cantar ori de cate ori are ocazia, chiar mai mult, cand suntem la mama, numai ce ne trezim ca aduce cantarul si ne pune pe toti sa ne cantarim, insa la masurat...nu sta neam! Am lipit o chestie de aia de hartie cu o girafa, pana la 1.40 m pe usa de la baie, dar nu sta nici in ruptul capului langa metru, sau sta, dar in orice pozitie numai drept nu! Asa ca eu il aproximez, il vad cand sta mai drept pe langa mine si imi iau reper pana unde imi vine mie, si apoi masor. Acu are undeva intre 85-89 de cm.
Fetili, placinta mea e la cuptor, Stefan doarme..deja miroase in toata casa a vanilie...abia astept sa o gust. E cam de mult in cuptor, insa am lasat-o la o temperatura mai mica, si ii ia mai mult pana se rumeneste. Is curioasa ce o iesi.

Asa creste Stefan
Torturi

diana is curioasa de va place.ai mei feciori is topiti dupa placinta asta.da musai cu stafide multe sa fie.
tu ai pus stafide?

astept poze si impresi.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan

Io va si va doresc noapte buuuna. Ieri am intrecut masura cu statul treaza si ma resimt.

usor si o noapte linistita.tzuc apasat feciorii.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bimilit

Citat:
citat din mesajul lui dianalaura

Asa creste Stefan
Torturi

diana is curioasa de va place.ai mei feciori is topiti dupa placinta asta.da musai cu stafide multe sa fie.
tu ai pus stafide?

astept poze si impresi.

Bimilit - soacra cu DOUA nurori!

Gata, am scos-o si am si mancat eu 2 buc si auras 1.
Ma, e buna, ce sa zic, numai ca poze o sa va arat data viitoare, cand imi va iesi "ca la carte". Amu mi-o iesit tare subtirica..da no, am pus si io in tava mare de la aragaz, care era cat foile de placinta de mare...si ouale nu le-am mai separat albusurile de galbenusuri. Am facut din 8 oua (mai mici, ce-i drept) si 1 l de iaurt si 270g de zahar. A crescut mare la cuptor, da amu s-o lasat...de tot. Pana data viitoare cand o sa fac, imi cumpar o tava de aia, juma de aragaz, sa imi iasa inalta . Stafide nu am pus, ca nu am cumparat, am crezut ca mai am o punga acasa, dar m-am inselat. Dar am pus niste mure din compot.
Oti, noapte buna
Cred ca ma duc si eu la somn, poate reusesc si eu sa adorm inainte de 12.

Asa creste Stefan
Torturi

Mergi la inceput

bia, spionezi?

Asa creste Stefan
Torturi

Mergi la inceput

bai schimbul 3!!! pai toate stam pe culinar si aci nika?! ce mai citesc fetele dimineata?!
ma chemati si pe mine la schimbul 3, eu viu, si voi nika?! No lasa ca ia amu ma supar si trec la somn . Eeeee..pai ce, vi s-o urcat democratia la cap?

Asa creste Stefan
Torturi

Mergi la inceput