Salajencele in asteptare!!![82]
Raspunsuri - Pagina 6
dianaiulie2009 spune:
Otilia, multamim de cafelutza si cu scuzele de rigoare ii urez si eu lui ALEX , multe luni si multi ani sanatosi si cu multe bucurii !!!
Yo-s prin zona, am pus painea in masina, dezghet piept de pui sa fac pui KFc si cartofi la cuptor ( reteta postata de Laura ). Am intrat pe 4life.com sa studiez lista de medicamente sa mai iau ceva pentru imunitate la fete si mie pentru stres ca deja is agitata de la statul in casa de mor , nu alta.
Cam atat de la noi. Fetele asteapta sa le scoata colegu pe Meses la sanie , iar eu merg sa fac rpd niste vinete cu maioneza la robot.
Va doresc o duminica minunata !
dianalaura spune:
Multam de cafeluta!
Noi azi dupa-amiaza suntem invitati la vara-mea, asa ca de cina am rezolvat
. Acu la amiaza inca nu stiu ce o sa fac, dar ma gandesc ceva mai usor, ceva legume cu orez, ca tot am cumparat o punga. Vara-mea ne-a invitat la ceva friptura, asa ca la amiaz bagam ceva mai usor. Placinta mea, asa cum e ea subtirica, mai e abia jumate, asa ca peste cateva ore o sa fie gata. Ma duc sa pun deoparte cateva bucati pt vara-mea si pt mama, sa fiu sigura ca nu se mananca toata.
. Adica sa o mananc eu sau colegu, Stefan s-a uitat la ea, nu a vrut sa guste, cumva cumva am reusit sa il fac sa guste, dar a scuipat afara. Azi cel putin nu ii place.
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Asa creste Stefan
Torturi
dianaiulie2009 spune:
Diana, distractie placuta la vara ta ! Azi mai scapi si tu de atatea griji macar. Da lasa copilul la mama ta si mergeti doar voi 2 sa va relaxati un pik. Ma bucur ca a iesit buna placinta .
Otilia, daca nu pun ceapa in kefir oare o fi ok ?
Iar daca nu e ok, atunci ceapa o dau pe razatoarea mica sau pe cea unde, de obicei, sfarmi biscuitii ???
Ma enerveaza ca trebuie sa tot apas eu pe butonul inpoi , k nu merge singura pagina dupa ce trimit cate un mesaj. Si , nu stiu daca voi ati patit sau nu , cand incerc sa pun cate un emoticons mi se sterge tot mesajul ...
silvana_salajan spune:
Adriana, faza ci inapoi am observat-o de cateva zile si eu. Cu emotionul tre sa ai tu grija ca nu cumva sa iti fie selectat textul. Nu stiu ce sa spun.Si pe noi ne-a invitat vara-mea la masa azi, a facut iepure la cuptor
, m-a sunai mai inainte sa ma intrebe ce sa faca ca si ganitura: orez, cartofi sau galuste. i-am zis ca orezul nu imi place, cartofi am si eu in beci
deci o inteles
O sa duc jumatatea de tort ce o ramas de ieri
sa nu merg cu mana goala.asa ca ne reauzim deseara sau in schimbul 3.
Peseu: da de ce esti stresata Adriana ca stai acasa? Doara nu stai de placere... Fii serioasa, gandeste pozitiv si nu te mai stresa. Daca vrei sa te faci bine si sa nu o iei razna...
si capul sus!
silvana_salajan spune:
Adriana, in reteta scrie ceapa uscata in faina. Da io nu am avut si am pus in kefir ceapa data pe razatoarea mica. Cred ca daca nu pui nu e nici o problema. Pana la urma e chestie de gust. Dar nu se simte acea ceapa, ca pana ala urma se amesteca cu restul ingredientelor.Merci si pt urare.
mihaela_s spune:
'neatza si multzam de cafea. Aseara ne-am uitat la o comedie, cu fetele...ne-am distrat copios. ![]()
Azi vrem sa mergem la ski, sa vedem daca ne iese. Mancam prima data de pranz si apoi mergem...sa stam asa vreo 2 ore. E ski in padure, din acela fond, cred ca asa ii spune in romaneste. Sunt si dambulteze asa ca mergi si la vale cate putin, daca reusesti sa urci
. La noi zapada e cat casa, ninge in continuare...vrem sa profitam de iarna cat putem.
si ne mai auzim.
Oti, Diana, distractii placute.
adriana spor la gatit. Io am pus ceapa uscata praf in amestecul acela de KFC. Nu stiu ce sa zic de ceapa cruda.
Pe deseara. 
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
Bimilit spune:
'na ziua!!!!!!!!!!!
multam de cafei!!!mai vreau una.se poate???????????????
ma doare capu de moooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
feciorii mi-s ok.matei nu mai are afta, care parol ca ma baga in ceata
.aftele nu trec cu una cu doua si dureaza pana la 7-10 vindecarea.
duminica frumoasa va doresc.
PS adriana si cun ajung produsele 4 life la tine?ca am ochit si eu ceva.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
olim spune:
salutare
si noi profitam de duminica , marius e acasa nu pelaca pana maine, asa ca ieri am fost la ikea, si prin oras, am cinat o pizza
, alex o fost cumintel, am mai luat niste mancarica pt el si o trecut ziua.
azi ne pregatim sa mergem la amre ca e vreme buna si inca nu am fost anu asta.
la amiaz fac supa de galuste si salata de boef, iar diseara ficat de vacuta si mai vedem noi ce papam.
fetelor is tare bucuros ca am primit oferta mult asteptata din franta, marius are sigur de lucru la o ferma la 2000 de euro si io mai vedem, plus ca avem asigurat casa, si oricum o sa avem mai mult timp pentru noi, ca ferma este peste drum de casa unde vom sta, asa c din toamana va scriu din franta daca tot merg bine.
eu mi-am laut bilet cu alex pentru romania pt la vara,a sa ca din iulie am timp de intalnire cu voi
.
ma duc sa termin mancarea ca barbatii dorm si apoi pelcam la plimbarica.
va doresc tuturor o duminica frumaosa alaturi de cei dragi

asa wek fain nu am avut din vara cred, si is tare bucuroas
sper sa trec si eu pe la schimbu 3 macar sa va salut

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex