FIV 215
Raspunsuri - Pagina 18
szivarvany spune:
Si io ca Pussi, DELIA, felicitari, asteptam acograful sa vedem mai bine 

Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)
fireyes spune:
Delia, muuuulte felicitari!!! chiar asa, aveai tu oareshce presimteli, nu?
Sarut mana, Kora, gasisem raspunsul cu Inhibina intr-o postare mai veche de-a ta
Oana, las' ca ne vine si noua randul, nu ne lasam... tu esti oarecum cu un pas inainte, adica faci incercarile cam cu 1 luna inaintea mea, am si eu cate un preview...
dar sa stii ca in sfarsit mi-a raspuns profu' meu despre Melatonina, insa doar sa ma roaga sa-i mai acord cateva zile (adorabil!) ca sa imi poata raspunde pertinent... eu m-am entuziasmat oricum, doar asa, ca m-a bagat in seama:) va tin la curent cand or binevoi sa-mi dea si un raspuns...
Li am, si pe aici... se posteaza mesajul tau, doar ca primele 10 sunt moderate si apar mai greu...
Sheri, closcuta noastra cu oua de aur si salvate eroic din peripetii... luuung mi s-a parut FIV-ul asta la tine, abia astept sa dea cu +
still counting: 1,2,...
many_bani spune:
Doamne Delia cat de frumos poate fi, felicitari si asteptam vesti mai departe.
Fetelor si eun m-am hotarat, ca duminica adica in ziua 11 de la ET sa fac beta HCG, ptr. ca altfel o iau razna.
Dar o veste buna, Delia a spart ghiata.
Pupici
aurel_cris spune:
DELIA felicitari 

Sarcina usoara si la termen iti doresc.
CRISTAL iti tin pumni,asteptam un rezultat pozitiv.
Fetelor va tin pumni la toate care sunteti in tratament sau in asteptarea rezultatului.
Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">Avem pozici la concurs au.1 si au.2
Bianca
Cum cresc eu
Primul
18.11.08 Al doilea
5.12.08
LucaLuca spune:
Delia, minunat!!!
Cristal, hai si tu, sa fie o zi perfecta!!
---------------------------
New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/
mihaele spune:
Cristal hai iubita cu beta HcG mare mare

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu si al Maicutii Domnului voi reusi sa ma si eu copilasul meu mult dorit si iubit
Delia21 spune:
Cristal,
sa primesti o veste buna!!!!Si sa ne spui si noua!
Pussi,zici ca am sanse la gemeni,....nu spun ca as innebuni de fericire,sincer mi-as face o mie de griji pe minut pana la sfarsitul sarcinii caci eu am ceva probleme cu uterul,nimeni nu credea ca il voi duce pe Rudy pana la 38 de saptamani.Pup Tustele tale!Claudia 79

Te astept la gravidute repede ok?Fire,ceva simptome am avut dar nu mai eram sigura daca e imaginatia mea sau....chiar era pe bune.Am mai zis cum ma pipaiam singura la sani la fiecare 5 minute ca sa vad daca mai sunt durerosi.Si 2 zile am avut i o usoara senzatie de greata,....de care nici nu pomeni.
ellanik spune:
Delia, uraaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!FELICITARIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Moooaaaamaaaa ce mishto de tine....Sa dea Domnul sa ai o sarcina usoara, sa te poti bucura de ea si de continutul ei care trebuie neaparat sa fie grasan, sa faca armata,sa fie sanatos, sa fie bogat si norocos.Ma bucur din suflet.Hai ca parca mi s-au inviorat si durerile de burtica.Sunt parca mai acute.Cred ca baieteii mei tropaie de fericire cand au auzit ca esti POZITIVA!!!!
Fetele eu fac testul sambata .Succes tuturor.V
A PUP PE TOATE FARA EXCEPTIE.
Doamne,da-mi un pui sanatos!Sau ...doi!

Cristal?