FIV 215

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Ellanik, tinem pumnii, sa ne vii si tu vesti tot asa de bune!!!!

Si totusi... Cristal?

still counting: 1,2,...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huski spune:

Delia FELICITARI!!!!
Bebic(ici) sanatos(i) si frumos(i)

Cristal, te asteptam cu II

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Betty, te rog ajuta-ma, CMDT Babes, unde ai zis ca mergi pe 01.03 sa faci testul este cel de pe Splai, de lnga Institutl Cantacuzino sau este in incinta Spitalului Victor Babes?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia79 spune:

Delia, asteapta-ma ca viiiin!!!!!!!!!!La Multi Ani lui Rudy si sarcina usoara!!!ce frumoasa zi ai avut ieri!!!! Ma bucur enorm pentru tine!

"Omule nebunule, tu faci minuni fara sa stii si nu cunosti aproape deloc puterea formidabila a gândirii tale. Sa stii ca tot ce-ti închipui este realizabil si se face direct proportional cu încrederea ta...de ce te feresti oare sa stai de vorba cu tine însuti, descoperindu-te un perfect zeu? TUDOR ARGHEZI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Delia21 felicitari mamico! Doamne cat ma bucur... asa ca iti doresc o sarcina usoara, un bebe (sau 2) sanatos. si ne vedem la odisee

Many_bani este cel din Sos. Mihai Bravu nr. 281...are intrare separata fata de spital

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Many_bani uite www.cdt-babes.ro/contact.php" target="_blank">aici link si vezi ca este harta pe pagina ca sa poti sa localizezi exact unde se afla CDT BABES

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Delia, felicitari de mii de ori si aici! abia astepti sa ne confirmi numarul bebeilor!
Felicia, felicitari pt reusita si sarcina usoara!ma bucur tare mult pt tine!

Sherico draga, cu toata supararea ta, tare inveselesti tu ziua cand citesc cum pui problema! Naspa pt masina, da' stii vorba aia, tot raul spre bine!

Betty, sunt aici, cu ochii pe tine si cu pumnii stransi! incearca sa te destinzi un pic si sa nu te mai gandesti la momentul iminent al testului!

Cristinici, astept sa ma bucur tare si pt tine!

Maria, imi pare rau...iti doresc putere si optimism sa mergi mai departe si sa nu renunti pana nu reusesti!

Cristal, iti tin pumnii sa vii cu test pozitiv!

Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)

Asa cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CANDY1902 spune:

DELIA felicitari ma bucur pt tine cred ca nu ma insel tu ai facut cu congelati nu ????mult noroc mai departe si o sarcina usoara sati traiasca bb cel mare sa fie sanatos am totusi o intrebare bb tai au fost congelati blastocit sau cum ai ajuns la blasto??????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

DELIA FELICITARI!!!!!Ma bucur foarte mult pentru voi, sa ai parte de o sarcina usoara si bebei sanatosi!!!!

Cristal tin pumnii stransi stransi pentru o vetse buna de la tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Candy,da,anul trecut in octombrie am avut o super-productie de embrioni,din care 17 au ajuns blastocisti de ziua 5,2 am transferat,din pacate nu s-a prins niciunul,iar din cei 15 ramasi 8 au mai rezistat pana in ziua a 6-a,adica inca o zi dupa ET de atunci si acei 8 au fost inghetati.Mi s-a zis ca toti cei 8 aratau foarte bine si ca vor rezista fara probleme dezghetarii.In decembrie am mai transferat 2 din 8,....nu am avut noroc nici atunci caci chiar cu 3 zile inainte de transfer m-a luat o gripa groaznica si nu am avut cum sa aman transferul,....dar de data asta.....zic eu ca e bine,sa zic intr-un ceas bun.O sa refac testul luni ...si miercuri din nou,aci il repeta toata lumea fara exceptie ca sa vada daca s-a dublat valoarea sau nu la 48 de ore dupa primul,....si apoi se programeaza ecograful urmatoarea saptamana.Deja citesc cu nesat info despre embrion,....care zice-se ca incepe sa-i bata inimioara la 22 de zile dupa conceptie.Ma ia cu fluturasi.

Betty,Elanik,Claudia,vvvvv,Sheri,Oanademunk,Candy,va astept pe toate la burtici!

Mergi la inceput