FIV 215

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luck spune:

maria

Felicia
super veste , ma bucur nespus pentru tine , sa dea DD sa ai o sarcina usoara si la termen.
Care crezi ca a fost secretul obtinerii celor 10 ovocite fata de 2 sau 0 la fiv-urile anterioare ?
multa bafta fetelor in focuri sau celor care sunt in asteptarea rezultatului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

E POZITIV!!!!VALOARE DE 78 in ziua 9 dupa transfer,deci inclin sa cred ca e unul singur prins caci al meu iubitel tot timpul imi spunea povesti la telefon cu tripleti....si mai multi.Doamne multam.... si sa fie bine pana la capat!Dau de baut,limonada binenteles.

Ellanik,un pup mare si te astept de partea cealalta,la gravidute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Delia, felicitari draguta, sarcina usoara, la termen si bebe sanatos.

Toate fiv-oasele, in orice stadiu s-ar afla , multa multa bafta si la cit mai multe teste pozitive

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia79 spune:

DELIAAAAAA YES!

"Omule nebunule, tu faci minuni fara sa stii si nu cunosti aproape deloc puterea formidabila a gândirii tale. Sa stii ca tot ce-ti închipui este realizabil si se face direct proportional cu încrederea ta...de ce te feresti oare sa stai de vorba cu tine însuti, descoperindu-te un perfect zeu? TUDOR ARGHEZI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns li_am spune:

Hey, felicitari Delia!
Habar nu am unde sunt si mai ales cum am ajuns aici, dar presupun ca sunt aici pentru un scop (fie si sa ma bucur pentru Delia!). Eu postasem un mesaj la Fiv in Europa care nu a aparut, nu stiu din ce motive, si plecasem in cautarea lui...
Ma rog, o sa ma descurc eu...
Delia, sa fie intr-un ceas bun, sa ai o sarcina fara peripetii si un bebe (cred ca e unul singur dupa bhcg) sanatos si frumos!
Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Delia, felicitari ! Cred ca e una din cele mai frumoase zile din viata, de acum incolo vei avea o sarbatoare dubla
Dumnezeu iubeste oamenii curajosi si perseverenti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Delia felicitari sarcina usoara si la termen
Fetelor care sunteti in focuri si care asteptati testul sa veniti toate cu Beta Hcg mare Doamne ajuta!

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu si al Maicutii Domnului voi reusi sa ma si eu copilasul meu mult dorit si iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Fetelor va multumesc pentru sustinere, sunteti minunate!!
Delia: Felicitari!!!!!Osarcina usoara si fara probleme!!
Cristal: Azi e ziua cea mare si te asteptam cu un rezultat pozitiv!!!!!
Ellanik: Pana la urma faci testul maine (sau sambata) sau astepti pana pe 3?
Mie inca nu mi-a venit CM.......sper sa nu fie vreo problema, daca era o extrauterina cred ca ar fi trebuit sa se vada in valoarea de la test, nu?! Mai astept pana maine si sun din nou la Bucuresti sa vad poate-mi face totusi un echo.....
Va doresc o zi buna!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Delia FELICITAAAAARI!!!!Asta da bucurie de ziua lui Rudy!La multi ani fericiti pentru el si sarcina cat mai usoara pentru tine!Ia spune-ne,nu fii secretoasa, de ce ai avut tu asa un feeling bun si ai facut testul?Ce simptome ai avut?M-am uitat la pozele tale....hmmmm da' ce graviduta sexy ai fost cu Rudy,semeni cu Marisha Tomei-actrita,nu stiu daca o stii,acum ii vei face lui Rudy o surioara care sa iti semene,nu-i asa?

Cristal azi e randul tau!!!Te astept cu cea mai frumoasa veste!Doamne ajuta!

fireyes inhibina B se face la fel ca si hormonii FSH,LH,estradiol,adica asa cum ai spus, in ziua 2-3 de cm.

Shericuta fiv-ul cu peripetii se lasa cu bucurii la bhcg.Bafta maxima pe mai departe!

Maria stai linistita si asteapta,va veni cm pana la urma,poate intarzia si 2 saptamani. si nu fii necajita...

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Delia21

E POZITIV!!!!VALOARE DE 78 in ziua 9 dupa transfer,deci inclin sa cred ca e unul singur prins caci al meu iubitel tot timpul imi spunea povesti la telefon cu tripleti....si mai multi.Doamne multam.... si sa fie bine pana la capat!Dau de baut,limonada binenteles.
Ellanik,un pup mare si te astept de partea cealalta,la gravidute!

noi aici http://community.webshots.com/user/lela3321

felicitari si aici graviduto!!! eu cred ca sunt 2
la mine Z10 dupa Et Bhcg 116
o prietena cu sarcina unica Z9 du7pa Et bhcg 45

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput