FIV 215

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Ladyxe, analizele astea poti sa le faci si la Synevo si probabil ca iesi si mai bine la banuti...

Dar daca tot a venit vorba, INHIBINA B se face tot ziua 2-3? sau cand?

Moni, gargaritele si sa stii ca maaaare dreptate ai cu framantarile astea... daca e sa fie, este

still counting: 1,2,...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Astazi la ora 8 a venit pe lume LUCA ,puiutul amzulicai .
Felicitari mami,refacere rapida si bebe mancacios

Sheri imi pare rau ca ti-au lovit masinuta,iti tin pumni sa fie cu noroc fiv-ul.
Betty tu mi esti supi??
MONILAND
IOANATUGS

Cristina deBianca Maria 4.03.2008
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">Avem pozici la concurs au.1 si au.2
Bianca
Cum cresc eu

Primul 18.11.08 Al doilea 5.12.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Sheri, eu zic ca asta e clar semn de FIV cu succes stii cum e, pierzi pe o parte, castigi pe alta. bine ca nu ai patit tu nimic (afara de sperietura). Tin pumnii pt luni!

still counting: 1,2,...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Sheri,....ooo ce patanie!!!Bine ca nu e mai grav.Si te admir pentru calm,nu cred ca ar fi scapat omul ala de gura mea si i-ar fi cazut urechiusele de cate si-ar fi auzit,pe bune.Eu las domnia la o parte cand sunt calcata pe coada.Bravo pentru oute multe si bune!

BUN VENIT pe lume minune cu nume de LUCA!!!Sa-ti fie viata frumoasa si dulce,plina de tot ce e bun!Amzulica,puiul tau a venit de ziua lui fiu-miu,deci i sarbatorim in aceeasi zi de acum.Asteptam pozicile si impresiile de mamica!Refacere rapida si sa te bucuri de puiul tau toata viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Fetelor,....trebuie sa spun si eu cuiva ce facui,daca ma certati nu e bai.am vorbit ieri cu cei de la cabinetul doctorului meu,...incercai sa-i induplec sa fac testul mai repede,si nu fu cu putinta.oamenii unt inflexibili......asa ca mi-am facut programare azi la doctorul ginecolog.....si i-am zis sa-mi ia sange pentru un test de sarcina.....caci eu am o banuiala.....si asa ca acum in cursul zilei de azi astept un raspuns.....si chiar daca nu e ceea ce vreau eu,....o sa accept mai usor,e ziua puiului meu si ma vaselesc la maxim,......Doctorul nu stie de fivul meu,...dar mi-a zis ca pana in ora 5 ma suna cu rezultatul.Daca ET a fost pe 16 cu blastocisti,....cred ca e concludent rezultatul de azi pe 25,voi ce ziceti?oricum voi repeta testul luni pe 2 martie caci nu am cum sa ma eschivez,....de la clinica fiv.Asa ca azi,....cant,....nu dansez,....in cateva ore avem party la gradinita si tin celularul aproape.Nu am mai avut rabdare,.....ce sa fac sa innebunesc asteptand?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Amzulica: felicitari pentru Luca,sa fie sanatos si tu sa te refaci rapid!!!

Delia: La Multi Ani pentru baietelul tau!

Betty: eu am facut ET la 72 ore.

Ellanik: daca ai facut ET pe 17 febr., vineri pe 27 febr.vei fi in z 11,deci poti face BHCG.

Sheri: imi pare rau de masinuta,voi sa fiti sanatosi si foliculii sa creasca!

Cristinici, felicia_, Iana_Mari:

Nusy 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Aurel, Fireyes asta-i viata, pierzi, castigi negustor te numesti, da poate-i de bine si chir nu voi mai avea voie sa conduc macar o luna !
Delia, nu l-am mai luat la suturi, ca mi-era ca intarzii si ma sutuie madam Geta, ca de ce n-am ajuns, ca dom' profesor e super ocupat si n-are timp dupa toata cascatele, si ca bancul cu accidentul l-a auzit de atatea ori cate oua recolteaza intr-o luna, bla-bla!
Azi niste paciente incercau sa-i inmoaie inima spunandu-i c-au venit de departe de la Timisoara, si Regina Ghetii le-a spus ca acolo vin oameni din toate colturile mapamondului, sunt granitele deschise, un Rai pe Pamant ! Si eu ce greutate aveam cu flecustetul meu de accident in oras! Fite! Bine ca nu s-au spart outele! Si nu s-a suparat Frailica, of course! Mare noroc pe capu meu !

Shery si inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Delia La multi ani puiului,sa ne pui pozici de la party la mamici fivoase.Iti tin pumni.

Cristina deBianca Maria 4.03.2008
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">Avem pozici la concurs au.1 si au.2
Bianca
Cum cresc eu

Primul 18.11.08 Al doilea 5.12.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Amzulica felicitari, sa-ti traiasca Luca, sa fie sanatos si sa va bucurati de el!!

Rudy de Delia,La Multi ani sau Happy Birthday baietzel frumos, si sa te bucuri de cadourile primite (si mai ales de unul caruia ii zice beta pozitiv, pe ala il primeste mami da e de foarte bine si pentru tine )

Sheri naspa da bine ca-s ouale la locul lor , si bine ca ouale aluia nu-s facute omlet mai bine fara permis 60 de zile decat cu voce ca dupa un balon de heliu o viatza....

Felicia Felicitari, cred ca esti in al noualea cer!!Primele tale 2 incercari seamana cu ale mele, sper ca asta a treia a mea sa semene cu a 4-a a ta daca intezlegi ce vreau sa spun. Imi poti spune ce tratamente ai urmat si mai ales ce a fost diferit la a patra incercare fatza de primele? mercicuri

Io dau cu injectii inainte cu tupeu, deocamdata fara dureri de nici o culoare, nici de cap nici de ovare dar sunt inca la inceput sunt sigura ca vrveni si ala

pusici ma duc sa mai imbuc ceva ca am devenit un hipopotam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Felicitari pt amzulica si pt bebicul ei caruia ii urez sa fie sanatos, destept si norocos.
Sheri las-o incolo de tabla ouale-s importante.Si eu zic ca se lasa cu "ciocniri" la FIV-ul asta.Adica cu burtica.
Delia iti tin pumnii.Si tu esti ca mine.Cand ti se pune "piticu'" nu se mai intelege nimeni cu tine.O sa fie bine o sa vezi!
Nusy sa dea Dumnezeu sa fie bine si sa vi si eu cu o semnatura ca a ta.
Despre mine....mi-a cam trecut raceala insa durerea de burtica , ba!Sanii in schimb mi s-au mai inmuiat, asa ca....ce sa cred ?Burtica doare ca la CM doar ca durerile la CM sunt sporadice insa astea sunt continue .Azi mi-a zis mary_loluta sa dorm sa fac bine la bebici si am ascultat-o insa , desi imi era somnic, nu am reusit sa adorm.Va pup pe toate!

Doamne,da-mi un pui sanatos!Sau ...doi!

Mergi la inceput