FIV 215

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ladyxe spune:

Va rog, cine stie, sa-mi spuna unde pot face Inhibina B si Cortizol si cat costa.

Maine trebuie sa ajung in Buc sa le fac impreuna cu profilul hormonal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Maria am sperat tare mult pentru tine,dar chiar daca acum nu a fost sa fie,poate va fi alta data.Stiu ce simti acum,te inteleg,sunt alaturi de tine si te rog fii tare si ai incredere in DD ca intr-o zi te va ajuta!Eu nici in visele mele cele mai frumoase nu pot spera la blastocisti frumosi cum ai avut tu si totusi mai sper si eu undeva intr-un coltisor al sufletului meu....

Felicia felicitari si bravo pentru perseverenta!Mai spune-ne odata unde si cu cine ai facut FIV si ce calitate au avut embrionasii tai!Sarcina cat mai usoara si bebe sanatos!

felicia_ uite ca tiza ta a reusit,poate asta inseamna ceva....tu cand mai faci o incercare?

Amzulica intalnire minunata cu bebelasul tau!!!!!!!!Asteptam povestea nasterii si toate amanuntele,chiar si poze atunci cand vei putea si veiavea timp!

Ladyxe ce mai faci?Cu cine faci FIV de data asta?Inhibina B se poate face si la Unisyn ( vezi pe prima pagina) si la BIOS DIAGNOSTICS.Cortizol nu stiu,dar poti intreba telefonic la BIOS ( tel:021 230 55 00 ).Bafta multa!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Candy, eu ptr. transferul de embrioni crioprezervati, am inceput cu 14 zile inainte de ET cu estrofem, 2 pastile /zi, una dimineata si una seara, in aceeasi per. am luat la sugestia medicului de familie vitamax una la 2 zile si de la biovital, suc e orz verde, tablete. Dupa prima echo. mi-a marit doza de estrofem, 4 tablete/zi, doza pe care o mentin pana la aflarea rezultatului. Apoi cu 4 zile inainte de ET am inceput cu utrogestan, 6 ovule/ zi. Acum dupa ET asa cu am mai zis am 4 tablete estrofem, 6 ovule utrogestan si acid folic, nimic altceva.
Betty unde faci beta HCG pe 01.03, ca poate ne luam de manuta.
Ellanik cum esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Many_bani il fac la www.cdt-babes.ro/contact.php" target="_blank">CDT Babes si au program la analize pana la ora 12, dar o sa ma duc pe la 11:30 si ar fi gata pana la ora 17:00

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Eu nu am unde sa fac analize duminica asa ca o sa va ascut si mai astept.Acum stau si eu si ma gandesc daca durerile ca la CM nu mi le-am indus eu inconstient .Brrr!Aseara am cazut rau in butoiul cu pesimism.Ideea e ca nici acum nu sunt uscata bine.Oricum burtica tot ma doare in subconstient sau real cum o fi.Poate ma doare ca imi vine CM?

Doamne,da-mi un pui sanatos!Sau ...doi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Maria, imi pare rau ca nu a fost sa fie acum. Dar sa nu te lasi ca vei reusi.
Felicia, ce surpriza placuta ne-ai facut.Bravo!

Fetelor, nu va stresati. Oricum nu mai aveti ce face. Totul tine de noroc. In afara de faptul ca ridicati cine stie ce, ca stati in frig, la care trebuie sa va concentrati. Si sa stiti ca nu o zic ca acum sunt graviduta. O zic acum pentru ca am trecut si eu prin starile voastre si nu odata. Dar la ultima a fost cel mai bine ca eram cu mintea limpede. Si nici nu are rost sa va invinovatiti ca daca as mai fi stat o zi in pat poate s-ar fi prins. In primul trimestru totul tine de embrionas. Daca nu e format cum trebuie, daca nu are suficienta putere nu rezista, asa ca.... Oricum eu va doresc sa aveti tot norocul din lume.

18

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Ioana, multumesc de intrebare. Cred ca sunt fetitele sunt bine. Chiar azi s-au implinit 18 saptamani de sarcina. Dublu test si triplu test au iesit bine. Din pacate doar odata pe luna ma duc la eco. Dar vad ca burtica creste si ma gandesc ca si ele cresc. Dar inca nu le simt cum misca. Cred ca sunt eu mai nesimtita si pentru faptul ca inca nu realizez ca sunt si ca voi avea copilasii mei. Dar ma bucur ca sunt si iti doresc si tie asta.

18

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Maria08 i-mi pare tare rau! Nu stiu ce-as mai putea spune pentru a te scoate din tristetea in care banuiesc ca esti. Important e sa gasesti tine forta de a merge mai departe! Are mare dreptate Moniland...
Moniland felicitari pentru cele 18 saptamani si pentru burtica in crestere! Multumesc de urare iubita!
Felicia sarcina usoara si la termen!Felicitari!
Amzulica a venit ziua cea mare, nastere usoara!

"Unii se plang ca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini." W. Shakespeare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cone spune:

Elenada,mersi mult pentru informatie.Sa fii sanatoasa si sa ai o sarcina usoara pana la capat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Am plecat de dimineat la spital la eco... Si cum mergeam eu asa linistita, caldurica caldurica, niste Toto Cutugno la urechiuse, imi iese in cale ditamai autoutilitara de la Fan Courier (iesea de la ei din parcare) si direct in mine a intrat, eu care mergeam regulamentar pe banda mea.
Muci mi-a facut masina pe partea dreapta. L-am vazut cu coada ochiului cum vine cu viteza, am franat, l-am claxonat, am intrat pe contrasens, nimic, romanu trimetea mesaje la mobil, ce treaba avea cu prioritatea?
Va dati seama cum m-am simtit cand l-am vazut cum vine si eu n-am unde sa ma duc, asta e, I-a luat carnetul 60 de zile dar eu trebe sa bag masina in service, mi-o tin astia pe putin o luna pana vin piesele din Franta. O porcarie. Camionu n-avea nimic, normal.
Ma dau jos, pustiul ca sa ne intelegem. Ii zic sa se inteleaga cu Geta ca daca nu fug striga catalogu fara mine! L-am lasat si fuga la spital. Nici nu l-am injurat, ca-s o doamna !
N-am cine stie ce (in comparatie cu datile trecute), dar ma asteptam, 8 foliculi mari si doi mai mici. Luni punctia. Pana atunci canci eco, alte consultatii. Un singur eco pe procedura de FIV!!!!!! Jesus! Nici o analiza, sanki. Bine ca ma informez eu si-mi fac temele. Endo aproape 11.
Vine si sotu intre timp, iesim, suparata cum eram uitasem de injectii, le aveam la mine. Musai sa le fac, ca mergeam la politie.
Sa ma intorc in spital mi-era lehamite.
M-am bagat pe bancheta din spate, am umplut injectoarele, am pus paltonul in geam, fundu sus chilotii jos sotu peste scaun si pac injectia!
Eh si ca s-o scurtez, optimista incurabila cum ma stiti, am zis ca tot e bine ca raman fara masina ca stau si eu cuminte perioada asta in casa dupa ET, ca altfel ma mancau manutele sa apuc covrigu! Si sotu de aceeasi parere, nu masina, nu shopping, banii la buzunar raman! Bine ca nu mi-a spart musiu vre0un ou ca atunci chiar ma infuriam!
Si m-am intors acasa, inghetata, suparata, flamanda, insetata....
Si v-am spus povestea mea! pam-pam!

Shery si inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput