FIV 215
Raspunsuri - Pagina 14
ellanik spune:
Fetele eu am avut punctia pe 15 si ET pe 17 .Pot face Bhcg vineri?Nu mai pot pana pe 3 .Pupici
Doamne,da-mi un pui sanatos!Sau ...doi!
lauraa78 spune:
Nusy,asa este,confuzia o fi semn de gravideala.Sincer,habar nu aveam ca sunt 2 persoane diferite,numele lor sunt identice,trebuie sa fii atent sa-ti dai seama.Felicia si Felicia_

maria08 spune:
Va multumesc tuturor pentru sustinere! Trebuie sa mergem mai departe, altfel nu se poate!
Va tin pumnii si astept vesti bune de la voi!
dariaioanaxx spune:
Amzulica- azi e ziua cea mare pt. tine !!!!! azi ai marea intalnire cu bebelusul mult asteptat, cu bebe Luca! sa fie sanatos si tie refacere buna si rapida !

pupici si bafta fetelor cu teste!
Asteptand a doua binecuvantare de la Tine ! si binecuvantarea, a venit...
sapt.15 cu Darius sau Daria, INIMA, A INIMII MELE!
betty78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maria08 Am o intrebare.....in cat timp ar trebui sa vina CM-ul? |
nu este o regula clara...in principiu poate sa vina si dupa 14 zile de la punctie
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ellanik Fetele eu am avut punctia pe 15 si ET pe 17 .Pot face Bhcg vineri?Nu mai pot pana pe 3 .Pupici Doamne,da-mi un pui sanatos!Sau ...doi! |
poti sa incerci dar nu este f edificator...cred ca ar fi mai bine sambata sau duminica
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
felicia_ spune:
Maria08, te-am urmarit cu multa speranta... of.. imi pare rau...
Felicia, felicitari din tot sufletul! Primul fiv l-ai facut cu putin inaintea mea, ma bucur ca ai fost perseverenta si incercarea a 4-a a fost cu noroc. Sarcina usoara si la termen!
lauraa78, daca nu vezi liniuta de la coada, vezi ca numele meu e cu litera mica (de, am fost profesoara de romana
). Adevarul e ca am incercat sa scriu cu litera mare, era deja luat
.
Amzulica, a sosit ziua cea mare? ce trece timpul!
Fetlor, eu va urmaresc din umbra, dar imi e greu sa tin pasul, va tin pumnii tuturor si sper sa auzim de cat mai multe vesti bune!
ellanik, cristal,
haideti cu valori bune la beta!
Cristinici, Nusy, Betty, Kora, Shery
poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra
Eseea spune:
Maria, imi pare tare rau! Sa nu disperi, nici nu stii cand iti ofera viata darul minunat!
Mami de fetita
si de baietel
37 +
betty78 spune:
Eu ma duc cred sa imi fac testul pe 01 Martie...nu mai am rabdare pana pe 3...intre timp sunt un car de nervi, efectiv nu ma pot controla...oricine ma calca pe coada si-a luat-o rau de tot, dar nenorocirea este ca imi fac singura rau.
Felicia felicitati pentru perseverenta si sa ai o sarcina usoara
Cristal1995 pup si te asteptam cu vesti bune
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario