Pepenasi de iulie - august 2008 (90)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

buna ziua mamici fericite si copilasi superbi.
eu nu sunt inca mamica, dar sunt o nanuta devotata. pe 25 iulie a venit pe lume finuta noastra MARIA ANGELA.
fetita este superba, sanatoasa si creste mare ca un cozonacel. mamica ei va roaga prin intermediul meu sa o ajutati cu un sfat despre un doctor pentru copilasi bun si la suflet si pe plan profesional, din galati. pana acum slava Domnului totul e bine.
daca este vreo mamica din galati, o rog mult sa imi spuna cate ceva despre doctorii de la noi.
multumesc mult.
va doresc numai bine si voua si mai ales scumpicilor vostri.
sanatate.

asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor
Alex, hai la mama!
cand sa vie... ? repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
amintirea cea mai draga mie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

Citat:
citat din mesajul lui dia_filipas

Cine a dat reteta aia cu paste dovleac si curcan, se referea la dovleac (ala de se coace la cuptor)sau dovlecel???

Dia - "Diet" is "die" with a "t"!
si bebe
Miruna (15.07.2008) - Love me, feed me, never leave me!

La dovleac( ala de se coace la cuptor )

http://b1.lilypie.com/Gq0op2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Scumpi mersi...am riscat pana la urma si am pus dovleac. Acu sa vedem daca-i place mandrutzei.

Dia - "Diet" is "die" with a "t"!
si bebe
Miruna (15.07.2008) - Love me, feed me, never leave me!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Multumim pentru voturi fetelor. V-as ruga insa pe cele care au votat deja poza Soniei sa voteze si poza Juliei...pleeeeeeeeeeaseeeeee

Multumesc de asemenea pt sfaturi si vorbele bune. Situatia e destul de nasoala, dimineata mi-a vomat laptele asa la prima ora Am discutat foarte serios posibilitatea venirii in tara cu ea, deci pe 21 martie daca nu se rezolva nimic, vin in tara cu fata pentru o sapt si trecem prin toate analizele in speranta ca ii dam de cap. As aprecia sfaturi in legatura cu unde sa ma duc pentru analize, la ce doctori sa incerc sa ajung, etc.

Ooka fierul l-am dat la sf. mesei, am sa incerc si varianta ta. altcineva nu am pe cine sa las sa o hraneasca, Mick e mai mult plecat zilele astea, cu criza asta nenorocita munceste de 3 ori mai mult...aia e...Inca odata LA MULTI ANI!

Anka papa la 4 ore. cateodata 5. Recunosc daca trece de 5 ore, o asez in scaun si-o hranesc fara sa ceara. Sa stii ca am incercat si metoda "asteapta sa ceara ea" si a cerut la 8 ore. Io una nu o pot lasa sa manance doar de 3 ori pe zi, 300 ml de lapte!

Monalacmultumesc frumos de PM si de sfaturi

O zi buna!

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de Sonia si bebe Julia
Un vot va rugam www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">Sonia si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">Julia

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

ooka, multi ani fericiti, sa fii sanatoasa, iubita si sa te bucuri de puiul mic si cuminte Si zi asa, ce scaun iti tragi, verde sau natur?

madalina, imi pare rau s-aud ca e asa de nasoala situatia, oare cu cu peritolul pe care il aduce maica-ta nu se rezolva? Ca vad ca la anka si capri a facut minuni.

Fetelor, mersi mult de raspunsurile legat la somnic, ajung la concluzia ca fie-mea doarme cam putin in comparatie cu ai vostri, dar nu stiu cum sa fac sa doarma mai mult. Si mai nou ne face varza noptile, tot speram ca-s dintii, dar nu se vede nimic la orizont.

pica, zi si mie atunci cind apuci ce marca de canon ai, ca ies misto pozele si vad ca si tu esti la fel de tehnica precum moi
Deci nu sint singura cu sotul la ore tirzii, vad ca tu si cu scumpi ma bateti. Sotii vostri cu ce se ocupa de sint asa de ocupati?

ana_a, si eu mi-am luat cartea lui gordon, o citesc, dar cum Mara n-am inca cum sa aplic Da si tu exemple de cum aplici sfaturile din carte in cazul lui stefan, sint curioasa sa vad cum merge. E intr-adevar mai neortodoxa cartea, dar pare interesanta.

anka, io nu de genul ala de mobilitate vorbeam, ca nici mie nu mi-e ingrozitor de dor de servici. Vreau mobilitate de care vorbeste pica, de-aia de mers cu copilul prin birturi, cafenele, intilniri cu prietenele, etc. Da' io mi-s gisca si n-am curajul sa m-aventurez prea departe cu masina cu Mara, tre' sa-mi iau inima in dinti.

Fetele cu comanda de pe EDM, ce anume nu merge cind vreti sa comandati kitul de sample gratuit? Ca eu tocmai am incercat si la mine merge. Daca dati mai multe detalii incerc sa va ajut. V-ati facut cont?
mada, taxele postale difera in functie de marimea pachetului. Daca comanzi kitul de sample platesti 4.60 dolari. Adica atita platesc eu pina in elvetia.
Si va recomand sa va luati si un kabuki, de preferinta long handled kabuki, ca baby kabuki e prea mica si merge mai mult asa, de luat in poseta si folosit pentru retusuri.

Mami de Mara (19.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Buna Ariadna,

Mie grav mi se pare ca vomita tot ce mananca, probabil ca are ceva. Daca nu mananca mult, asta este, nu ai ce sa le faci, iti spune o mama resemnata, care are un copil de 2 ani in acceasi situatie. La 1 an avrea 7650g, nu iti imagina ca am stat cu mana in san, am fost prin dri, am facut inclusiv ecografii, fata era ok. Dar asta a mancat ea. Mai aveam putin si ajungeam la 9, zilnic era plina de nervi, plangeam. Acum, nici nu mai stiu ce mananca, important este, ca atunci cand ii este foame zice: pine ucu (paine cu unt), bis, etc.
Probabil ca daca ai fi si tu mai relaxata ar manca mai mult. Eu am o pediara buna, daca vrei, o intreb eu ce te=ar putea ajuta pe tine. Sa-mi zici, te rog, pe mes, exact toate simptomele fetei. Poate rezolvam prb telefonic, daca s-o putea.
Te pup si numia bine.

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

ARIADNABR fetita ta vomita de cand ii dai fier? Noi am avut probleme cu vomitatul din cauza fierului, de cand l-am intrerupt nu m-ai avem probleme. Si la fel nu vrea sa manance si nici nu cere dupa 3-4 ore, mai mult nu am lasat-o eu. Eu i-am dat mai inainte fier, dupa care am zis ca daca am trecut pe lapt praf sa nu-i dau, dar pediatra a insistat sa-i dau. Dupa ce am vorbit cu pediatra si i-am spus ca vomita in timpul mesei sau dupa masa mi-a recomandat DEBRIDAT (nu i l-am dat) si intreruperea fierului. Fetita mea vomita numai la prima masa solida, foarte rar la restul meselor.
Fierul se da dupa masa si nu intre mese.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

ariadna eu zic ca e o alegere buna venirea in tara. ti-am zis de ea si aseara. sanatate

turtu si eu in club cu sot mai mult pe la serviciu decat acasa ajunge la 8-9 seara, baga nani si la 8 dimineata o ia de la capat...si cand sa se odihneasca si el in wk tre sa faca 500 km ca sa vina acasa la fetili lui. sta o zi jumate si iar 500 km...si casnicia noastra e asa de cand a trecut luna de miere, adica de 4 ani. cand a sta acasa mai mult, gen concediu, deja ne ciocnim unul de altul prin casa

-------

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=16" target="_blank">ALEXANDRA IN CONCURS - MAY1 + MAY2

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sursula spune:

Salutari si de la noi! sa nu ne uitati!
ALLEGRA-felicitari fetita frumoasa!

OOKA-LA MULTI ANI!

Noi suntem bine,Tudor are 2 dintisori,pofta de joaca,zambet cuceritor,inca nu stam neajutati in fund,nici n-am plecat de-a busilea pen' ca maria sa fundu' e greu si mare(iar stapanu' are 10kg!!!),papa cu pofta cereale si fructe+branzica(A propos-AVIZ AMATOARELOR de bunatati bio -se gaseste la Carrefour o branza calcica fara sare nemaipomenita pt bebei-o simpla si f buna alternativa la branzica facuta in casa!),mananca ingretosat legumele-de carnita nici nu poate fi vorba(asteptam borcanele noi din Germania!poate,poate...);eu sunt super prinsa cu repetitii pana la sf. lui martie,dar ma simt f bine sa ma misc si sa-mi intru in forma dorita-profesionala si personala si...pupam mamicile si pepenasii ca avem timpul limitat si vrem sa devoram pozici cu bebelusi!

SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

sursu pupam voinicu'! cum se numeste branza aia? eu in continuare caut iaurt care sa nu aiba lapte praf...

-------

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=16" target="_blank">ALEXANDRA IN CONCURS - MAY1 + MAY2

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput