Pepenasi de iulie - august 2008 (90)
Raspunsuri - Pagina 17
madina71 spune:
OOka, la multi ani si sa fii fericita si sanatoasa tu si familia ta!
Turtu, nici eu nu pot sa coman kitul free, imi zice asa:
Free Sample Makeup Kit is incomplete
Zice la un mom dat sa alegi culorile pt el, insa nu am inteles cum... sunt 5 culori? sau mai multe? Ca zice sa dai click and drag in cosul de cumparaturi, am incercat eu ceva da' nu merge... Banuiesc ca asa au patit si fetele care au mai incercat. M-am inregistrat, am completat adresa tot da nu stiu cum sa fac... Ne ajuti te rugam?
Legat de copiii care nu mananca, cel mare al meu manca cand era mic, de bine de rau, nu a fost un mancacios dar nici sa refuze chiar orice... Acum e jale, de fructe nu se atinge, sub nicio forma pregatite, ieri si azi la pranz nu a mancat nimic, ma refer la mancare ca daca ii dadeam dulciuri sigur ar fi mancat... Sper ca ai vostri cand vor creste sa nu faca asa ca eu mai am putin si ajung la balamuc! Noroc ca Lucian mananca!
PUPICI!
mami de Lucian (05.07.2008) si Adrian (20.01.2007)
http://picasaweb.google.com/iulie.august/Madina71
sursula spune:
MAYTREI-ANDECHSER NATUR-e o cutie cu verde si alb.
SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)
maitreyi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sursula MAYTREI-ANDECHSER NATUR-e o cutie cu verde si alb. ![]() SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008) |

-------
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=16" target="_blank">ALEXANDRA IN CONCURS - MAY1 + MAY2

-------
Ana-Maria
de
iepuras coconas-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
violeta29 spune:
| citat din mesajul lui happymum buna ziua mamici fericite si copilasi superbi. eu nu sunt inca mamica, dar sunt o nanuta devotata. pe 25 iulie a venit pe lume finuta noastra MARIA ANGELA. fetita este superba, sanatoasa si creste mare ca un cozonacel. mamica ei va roaga prin intermediul meu sa o ajutati cu un sfat despre un doctor pentru copilasi bun si la suflet si pe plan profesional, din galati. pana acum slava Domnului totul e bine. daca este vreo mamica din galati, o rog mult sa imi spuna cate ceva despre doctorii de la noi. multumesc mult. va doresc numai bine si voua si mai ales scumpicilor vostri. sanatate. asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor ![]() Alex, hai la mama! cand sa vie... ? repede sa vie...![]() Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania! amintirea cea mai draga mie |
Buna! Sa-ti traiasca finuta sa creasca mare si sanatoasa.Cei mai buni medici pediatri din Galati sunt in primul rand Baciu si in al doilea rand Negulescu
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii
minunea care ne-a luminat viata
Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008
violeta29 spune:
| citat din mesajul lui ariadnabr Multumim pentru voturi fetelor. V-as ruga insa pe cele care au votat deja poza Soniei sa voteze si poza Juliei...pleeeeeeeeeeaseeeeee ![]() O zi buna! ![]() ![]() -------------------------------------------------------------------------------------------------- Madalina mamica fericita de Sonia si bebe JuliaUn vot va rugam ![]() ![]() www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">Sonia si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">Juliawww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia |
Eu am avut impresia ca ai trei poze in concurs si le-am votat pe toate trei adr11, adr2, adr 21.
Violeta
ladymina77 spune:
Buna seara,
"La multi ani fericiti!" Ooka
Flo,sanatate la copilasi,aveti antibiotic amandoi? Nasoale traheo astea.Pup smecherasii!Au racit amandoi odata sau Alex si apoi David?
Noi am dormit super bine,de la 12 la 7,nu-mi vine sa creddd!
Si azi a fost cuminte,ii prieste cu baietii acasa.
Revin..
Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi
maitreyi spune:
surpiza pe picassa 
-------
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=16" target="_blank">ALEXANDRA IN CONCURS - MAY1 + MAY2 
-------
Ana-Maria
de
iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
AnnaBaby spune:
Maitreyi ce faina e inimioara cu pepenasi!!!! Super!!!
Anna
de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">poze in concurs ann1 si ann11
violeta29 spune:
| citat din mesajul lui maitreyi surpiza pe picassa ![]() ------- www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=16" target="_blank">ALEXANDRA IN CONCURS - MAY1 + MAY2 ![]() ------- Ana-Maria de iepuras coconas------- Cine-ti saruta genele-n somn ? Si cine-i acolo cand ingerii dorm ? Toate zanele bune sa te ocroteasca... Toate florile campului sa te infloreasca... ![]() Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008 |
Superb!!!Faina surpriza, multumim

Violeta
dia_filipas spune:
maitreyi super surpriza!!!
Multumim frumos!!
Geniala ideea!
Dia
- "Diet" is "die" with a "t"!
si bebe
Miruna
(15.07.2008) - Love me, feed me, never leave me!

Alex, hai la mama!