Pepenasi de iulie - august 2008 (90)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Salutare fetele!
La Multi Ani, Ooka! Sa fii sanatoasa, fericita si iubita!

La multi ani si puiutilor sarbatoriti azi, Sara, Andrei si Filip! Sa fiti sanatosi, isteti si norocosi!

Pupicim pe toata lumea!
Inca mai traim, dar suntem 99% din timp in "Bora-Bora"!

Votat tot ce-am prins!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salu

Violeta, Caprioara, Maitreyi, Ariadna, Flo1980, Irina, Serenity, Ana, Gabriela, Ileanna, Anilansa, Maria, AnnaBaby, Gallyb, Scumpi, Dia, Irda, sarumana pentru urari, sa va dea Dumnezeu si voua numai sanatate si tot ce e mai bun pe lume

Tare bine e sa fii felicitat

Noi ne serbam acasa, poate iesim cu purcelu mai tirziu sa vedem scaunul de masa, ca l'am gasit la miniblu (Pica, tks!). Asa ca de ziua me, imi iau scaun de masa

Multumesc inca o data pentru urari si va urez o zi cit mai frumoasa

Maitreyi, io zic sa mai astepti ca poate e cu noroc

le: La multe lunite sarbatoritilor zilei, Sarei, Andrei si Filip David, multa sanatate!

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Maitreyi ce curajoasa esti si tu, deja bebe 2, wow! Eu nu mai vreau, dar sotul deja a inceput cu apropouri, el mai vrea...

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">poze in concurs ann1 si ann11

Mergi la inceput

Multumesc inca o data tuturor celor care ne-au votat!

Ioana povestea nasterii

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">poze in concurs ann1 si ann11

Mergi la inceput

Diseara mergem la ziua unui prieten, intr-un club! N-am mai fost in club de cel putin 2 ani cred...sunt o baba Nici nu stiu cum sa ma imbrac...Si oricum parca vad ca o sa mor de somn pe acolo...

Ioana povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

Ooka la multi ani! Sa fii sanatoasa si fericita. Sa ai o viata plina de impliniri si bucurii.
Maitreyi ce fain ca aveti planuri pentru bebe 2, si eu cand ma uit la Miruna parca as mai vrea un bebe, dar nu cred ca o sa mai fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

AnnaBaby distractie in seara asta, sunt sigura ca o sa fi o babuta sexi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

OOKA SA FI IUBITA!!!

AnnaBaby petrecere frumoasa

buburuza mea

de Daria 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Cine a dat reteta aia cu paste dovleac si curcan, se referea la dovleac (ala de se coace la cuptor)sau dovlecel???

Dia - "Diet" is "die" with a "t"!
si bebe
Miruna (15.07.2008) - Love me, feed me, never leave me!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

LA MULTI ANI Ooka! Sa fii fericita,sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii alaturi de cei dragi!
Eu m-am pregatit sa merg cu Ralu la prietena mea care are o fetita de varsta Ralucai si ea acum doarme si eu tot sper sa se trezeasca...
Flo cum se mai simt baietii?
Anna distractie placuta diseara!Fac kinetoterapie pt ca am sindrom vertiginos la coloana cervicala,adica am ameteli cand se ating vertebrele intre ele...
Va pup si sa aveti parte de un weekend placut!

Mergi la inceput