Strumfi de iul-aug 2007 (129)
Raspunsuri - Pagina 20
violetan spune:
Georgi, ai pe naiba! N-ai nimic! Uita-te la mine ce-ti zic! Maxim rana pe col, dar nici aia!! Ai sa vezi ca am dreptate. Doar ti-am zis ca iei examenele, nu? 
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
karligutza spune:
zic si eu ca Violeta, stai calma ca n-ai cancer! asa m-a speriat si pe mine o proasta de doctorita de la Medicover cand mi-a confirmat prima data un medic sarcina! si mi-a luat si pt.papanicolau si 2 saptamani pana a venit rezultatul am crezut si eu ca o sa mor, ca am cancer, ca sunt gravida si ca nu o sa mai apuc sa vad copilul, sau sa-l cresc... bla, bla.... oricum, orice-ar fi se trateaza! doamne fereste de cancer, dar n-ai nascut de mult, asa ca ce sa se fi dezvoltat acolo asa rapid incat sa nu mai poata fi tratat? sa-ti vina mintile la cap! auzi? repede! inviorarea! ca nu mori cu una cu doua!
uite-o floricica de incurajare! 
karligutza
sunt mamica Adelutei 
andicu spune:
Luna, uite aici si de-aici.
Musso, stai calma, ca n-ai de unde! daca ti-ai mai facut si prin Cta, stii tu cum e cu dr pe la noi! 
Ca vorbim de laptic in exces, si eu am impresia ca Filip are zile cand nu mananca prea bine. In general, 1 masa pe zi o mananca bine, dar dimineata si seara mereu ma chinui cu el sa manance. Mai ales seara, nu prea vrea, si de aici, cred, cererea mai mare de lapte! nu stiu unde gresesc peste zi, ca nu mai mananca nimic intre masa de pranz si cina!poate doar ca pranzul il mananca tarziu, la 14.30-15.00, cand se trezeste (nu vrea inainte)! chiar am citit ca laptele in exces taie pofta de mancare ( sau am mai zis-o?! nici nu mai stiu, ca sunt chiauna,ma mai doare si burta ca vin uratii!
)
Mami de
Filip Gabriel (27/06/2007)Asa cresc
brazuca25 spune:
Mama ce spor ati avut la scris pe ziua de azi! V-a facut cumva karli pofta de scris?
musso eu zic sa nu iti faci griji ca nu ai nimic. Asa le place unor medici sa vorbeasca, sa te tina asa in suspans. 
Luna cred ca e inutil sa mai spun ca ai o familie superba
. Se vede armonia dintre voi.
La categoria lapte in exces o inscriu si eu pe Deny, dar cu lapte de la tzitzi din care se serveste cu orice ocazie. Nu pot sa spun ca mananca prea mult, dar nici nu ma stresez foarte tare la cantitati. Are mancarurile ei preferate din care ar manca toata ziua. Daca ar fi dupa ea ar trai doar cu iaurt.
Are 10.3 kg si la inaltime nu stiu cat, dar doctorita cand a vazut-o ieri a spus ca s-a lungit si s-a schimbat din ianuarie de cand nu a mai vazut-o. Asa o fi, nu imi dau seama daca o vad zi de zi.
Rezultatele analizelor arata ca nu are infectie urinara, si totusi are o infectie bacteriana dupa ce a iesit la hemograma.
Nu mai inteleg nimic. Daca enterocolita nu e, infectie urinara nu e....ce naiba sa fie? Oricum ia antibiotic.
mamik de
Denisa Maria (20.07.2007)
A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit
www.tickerclub.com/cache/42ee662a1f.png" target="_blank"> AMR putin
Luna1 spune:
Musso stai linistita nu iti mai face ganduri mai ales ca pana vine rezultatul o sa te stresezi degeaba.
Si eu am obsesia cu papanicolau mai ales de cand avem o emisiune cu o tipa de 28 ani care moare "in direct" de cancer si cum eu sunt paranoica...
Andicu le vazusem pe cele cu sarbatorile de iarna oricum ai un baiat de nota 10.
Brazuca multumesc de compliment. Nu ai cum sa repeti hemograma? Ma gamdesc poate a iesit gresit.
Cu laptele si mancatul ce sa zic, eu deja ajunsasem sa nu dorm noaptea ca nu manca mai nimic in afara de fasole si oua, preferatele ei. Acum de cand nu ii mai dau noaptea mananca cam orice ca se trezeste lihnita.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
musso17 spune:
si eu am 28 de ani
...fetele eu nu mai intru pana nu ma linistesc ca simt ca o iau pe pustiu si va agit si pe voi.va pup,multumesc de vorbele bune.
CarlaV spune:
Georgi, eu zic sa nu te consumi degeaba pana nu vezi rezultatul, cel mai probabil nu ai nimic, ai nascut de curand, traiesti intr-o zona mai curata decat altele etc. Daca doctorita aia e chioara si te panicheaza si pe tine, tu nu faci decat sa traiesti in stress pana afli rezultatul. Hai, gandeste cu capsorul limpede si nu te alarma degeaba, iti faci mult rau. Si nu te retrage pana afli rezultatul, asta in nici un caz! 
Carla,
s.23
si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
ddanagh spune:
Hai mai Georgi, nu-ti face singura asta. Nu te mai panica inainte de a avea ceva concret. Astea fac cel mai rau la psihic, asa ajungi la anxietate. Eu cred ca ti se trage de la stres. Si eu sunt genul care inainte si in timpul unei activitati f importante ( de la sesiune la nastere) sunt f puternica, insa dupa ceva timp am o mai mica sau mai mare cadere, in functie de circumstante. E deajuns un factor declansator, cum a fost la tine doctoritza asta. Sunt f multi dr care declanseaza in mod gratuit astfel de crize anxioase la pacienti. Hai, fi un pic mai optimista, in 2 saptamani de asteptare te omori singura daca continui asa.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
Timi07 spune:
musso nu te mai necajii degeaba
si
. Hai nu te izola ca nu te ajuta. O sa fie totul bine dr care te-a alarmat o fi fost pe ciclu sau nesatisfacute....of
nma cum v-ati descurcat cu apa, a baut Andra pana la urama? LA noi a tinut shimbatul recipientelor de baut apa. I-am dat si cu siringa si din toate canile,paharele ce le aveam in casa.
[bLuna][/b] faina familie si faine poze, felicitari!!! Chiar ai facut progrese.
Jade e chiar bolnava in faza terminala? Hmmm an vazut sambata dimineata la stiri pe bbc dar ne-am gandit ca o fi pt publicitate. Noi ne uitam la Saturday kitchen (partial) si la stirile de dinainte...de cand ne da desteptarea Soph. Ah si smear test e tot una cu Papanicolau? vai ce ma inunda ignoranta....
Sophie zice showiii in loc de sorry si e asa de haioasa incat o tot provocam sa repete si la bunicu ii zice budii, la botoshei botii-shii(cu o mica pauza intre botii si shii). Pe educatoarea ei unguroaica a mai invatat-o sa spuna acasa, chiar azi ne-a spus ca a zapacit-o Soph azi cu "daddy, acasa".
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
X-ray spune:
ati scris atat de mult ca am citit din 2 in 2![]()
georgi te rog daca ai timp da-mi un pm cu ce scrie pe biletul doamnei dr.
si doresc sa ii urez si virtual un "la multi ani" milenei care azi implineste cateva primaveri
.DD i-a dat un cadou fff frumos,sa fie sanatos si cel putin la fel de reusit ca si mihnea.si tie mamico multa sanatate,sa realizati ce va doriti in timp record,sa va iubiti la fel o mie de ani si ti-am luat ceva misto![]()
ma bucur ca a scapat de griji macar corina si a aflat ce-i cu denisa,acum ce sa-i faci bine ca sti ce e si se trateaza si gata
karli ador ca ai revenit asa in forta!
hai ca revin putintel mai incolo ca am mai vazut ceva poze superbe!
si cum cititi "printre randuri"am cateva guri de bere la bord,in cinstea milenei nu degeaba...
alina mamica bulinei Elisa
(20 iunie 2007)
avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=2" target="_blank">alina1 si alina2
povestea noastra...