Strumfi de iul-aug 2007 (129)
Raspunsuri - Pagina 21
X-ray spune:
nico tare nazdravana andra ta,deaia te mentii tu in forma
.la mine functioneaza bautul de lichide cand schimb modalitatea: cu paiul, direct cu sticla,cu sticla aia de la prigat....incearca poate reusesti asa.cum mai e alex?
vio i-ati un aparat foto
.pai cu asa fotomodel tu faci poze asa in ceata?e adorabil oricum.
luna superbe pozele si protagonistii pe masura,le-am vazut cu eli de 3 ori:"mai-mai" "izy","ebada" si tot ce a vazut pe acolo,si se vede ca te-a prins microbu dslr-urilor tu nu mai apari in poze
.eu de cand am luat aparatul trebuie sa ma rog de unu'altul sa-mi faca o poza cu copilul.si asa seamana adelicioasa cu cosmin 
cristina(timi) eu am primit de la "valentinul " meu un obiectiv de 50 mm
,nu intelegeam de ce imi spuneau toti ca cel din kit e prost
...imi fac provizii pt vacanta
.ce mai face burtica?
michy ti-as scrie eu ffff multe despre ce ai intrebat tu la un moment dat dar sunt muuulti spioni pe forumuri mai nou....
alina mamica bulinei Elisa
(20 iunie 2007)
avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=2" target="_blank">alina1 si alina2
povestea noastra...
X-ray spune:
dana are daria un par superb!mor de dragul ei
deniii???
da pe noi nu ne schimba nimeni de scutece ca am limbaritza![]()
(20 iunie 2007)
avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=2" target="_blank">alina1 si alina2
povestea noastra...
ddanagh spune:
Luna zi- mi si mie te rog daca ajunge Lis la pedalele de la tricicleta aia de i- ai luat- o? Daca da, stie sa pedaleze? Noi i- am luat o tricicleta Dariei la care nu ajunge la pedale si ma tot gandesc daca sa mai caut alta sau nu?
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
ddanagh spune:
Alina asa se intampla daca bei
. Hai ma duc sa trag si eu o dusca sa o punem de o petrecere pt Milena. La Multi Ani mamico ! de doua ori mamico! Iupiiii
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
X-ray spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ddanagh Luna zi- mi si mie te rog daca ajunge Lis la pedalele de la tricicleta aia de i- ai luat- o? Daca da, stie sa pedaleze? Noi i- am luat o tricicleta Dariei la care nu ajunge la pedale si ma tot gandesc daca sa mai caut alta sau nu? Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) |
hai ca ma bag eu ca musca-n lapte.eu i-am luat elisei fara pedale si da din picioruse prin toata casa.e tare incantata de ea desprea asta e vorba
(20 iunie 2007)avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=2" target="_blank">alina1 si alina2
povestea noastra...
Timi07 spune:
Alina felicitari "valentinului" alegere deci de acum vom vedea mai multe poze cu voi? Maine controlez de la lucru daca ai mai pus ceva nou.
Burta creste de ma sperii cat mai poate sa mai creasca. Am dus-o azi la sala la niste exercitii da nu stiu daca mai merg, poate inca o data, max de 2 ori. Da duminica nu ratez un pic de balaceala pana mai aproape de termen.
Sunt tare bucuroasa ca o sa am o minivacanta in martie am descoperit ca mai am 2 zile libere si toata ziua ma uit in calendar sa vad cat mai am pana la vacanta mai rau decat copiii.
La multi anisori Milena!!! Sanatate si noroc in toate.
Luna sa-i zici te rog lui Cosmin ca tare mi-as dori sa ma catar si eu pe un climbing wall. Numa sa ma dezgravidesc si vin sa-mi dea lectii. Pe bune ca tot am vrut sa merg inainte de-a ramane insarcinata cui Soph si tot n-am reusit.
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
X-ray spune:
cristina uite aici niste incercari cu el.mai urmeaza un 16-85 VR si gata cica am tot ce vreau momentan,numai ca asta e scump ca dracu
(20 iunie 2007)
povestea noastra...
Timi07 spune:
Alina ce bine ca ai pus link-ul si n-a mai trbuit sa astept pana maine la lucru. E o dulceata de fetita Eli. Ce fain se distreaza ea cu tati tzopaind pe pat, e de gasta tati de Eli.
Faine poze, felicitri si cele sepia imi plac mult de tot.
Timi07 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina.a cristina uite aici niste incercari cu el.mai urmeaza un 16-85 VR si gata cica am tot ce vreau momentan,numai ca asta e scump ca dracu ![]() alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=2" target="_blank">alina1 si alina2 povestea noastra... |
Voi nu sarbatoriti Pastele de 2 ori? Daca pun umarul ambii iepurashi sa vezi cum te mai faci cu inca un obiectiv.
X-ray spune:
nu
o fi al meu sot gyuri dar e ortodox botezat gheorghe in toata regula,pastele catolic il tinem asa in memoria tatalui sotului meu...pt urmatoarele 2 paste, 2 craciunuri si cred ca si o zi de nastere am primit laptopul acum 2 saptamani
...si gata,asa am negociat
..da sti tu cum e cu leii astia...si multumim de complimente,eu tot buchisesc la aparat asta, simt ca le "prajesc uneori"...
gata somn usor tuturor...
(20 iunie 2007)
povestea noastra...