Strumfi de iul-aug 2007 (129)
Raspunsuri - Pagina 19
Luna1 spune:
Karli am vazut pozici si ai o fata frumoasa de mor de dragul ei. Si ce frumos v-a decorat ea peretii.![]()
Hai ca sunt fericita ca am primit in sfarsit un mai sa merg la un interviu pt un job part time pe ce fac eu. Si aproape. Urati-mi bafta, ma duc candva sapt asta astept sa-mi zica unde si cand.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
Luna1 spune:
Stati ca am limbarita, Mychy ti-am zis ca fie-mea numai daca este foarte frig sta cu caciula altfel doar sa i-o lipesc cu super glue. Am incredere in ea, daca si-o da jos inseamna ca ii e cald.
Ghinetz un mare
uite asa mi-a venit.
ddanagh spune:
Luna sa fie cu noroc. Sa te duci odihnita ca altfel raspunzi si altfel te prezinti.
![]()
PS a mancat Daria un polonic juma de ciorba de peste inclusiv o coditza de peste. Sunt tare multumita.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
Luna1 spune:
Dana mersi mult, sper sa iasa ca de cand sunt multi someri p'acilea nu mai gasim de munca. Aplicasem pt un post si cand ma uit mai aplicasera 60 pers. Pai asta deja e loterie taica nu mai conteaza cine esti.
Andicu unde mai vad si eu poze cu Filip cel frumos?
karligutza spune:
hai BAFTA
!!!!!!!!!!! 

ai vazut ca m-am prins care-i treaba cu ferma? sunt perspicaca, da? ![]()
pretul e bun, avand in vedere ca poti sta si toata ziua, adica nu e cu ora si banii astia... si nu e nici ca la zoo, te uiti si mergi mai departe... plus toate celelalte activitati!
aici la o amarata si imputita (la propriu pute!) de zoo dai si 15 ron de persoana, iar la un loc de joaca mai de doamne ajuta e 25, 30 lei ora! adica daca le unim sunt alea 10 lire pret intreg dar incomparabil mai jos calitativ si putin timp de petrecut in banii astia.
multumesc de complimente...
treaba cu decoratul peretilor a fost o greseala de-a mea/noastra ca n-am spus "NU" ... dar acum avem culorile confiscate asa incat i le dau fix cand chiar coloram (adica am si eu timp si chef sa stau la ora de desen pe cartile de colorat).
karligutza
sunt mamica Adelutei 
ddanagh spune:
Ce fara obraz sunt. S-a dat Adi jos din pat ca se simte mai bine si eu hop pe calculator. Zici ca-s tinuta in cusca si mi se da drumul. Hai ca ma mustra constiintza
, ma duc sa montam un nou intrerupator la Daria, din acela floricica. 
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
violetan spune:
Luna, sa stii ca asta e unul dintre motivele pentru care nu sunt deloc incantata ca bea atat de mult lapte (pe langa faptul ca nu doarme bine, dupa ce ca oricum nu doarme f bine cand are probl cu maselutzele). Mananca binisor in general, dar cateodata mananca chiar prost. Cand mananca binisor, asta inseamna ca papa dimineata piure de banane cu mar (de ex) si cereale, la pranz supica cu carnitza si legume si painica, dupa amiaza iaurt cu fructe sau iaurt cu paine sau branzica de vaci si seara (nu tot timpul) o alta runda de supica sau mancarici de legume cu carne sau pilaf sau ce mai gatesc eu...Insa nu mananca mult cantitativ (cam un borcanel din ala de la avent, daca-l stii...).
Eu am incercat zilele trecute sa nu-i mai dau lapte spre dimineata, pt ca oricum era aproape 5 si el oricum bea lapticul in jur de 7, dar s-a trezit urland, am incercat sa-l linistesc cu orice inclusiv cu apa, dar bazaia amarnic. Cand l-am intrebat: ce vrei, mami, lapti? a zis un daaaaaaaaah! recunoscator si disperat, asa incat m-am cam executat...
Multa bafta la interviu! 
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
karligutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ddanagh PS a mancat Daria un polonic juma de ciorba de peste inclusiv o coditza de peste. Sunt tare multumita. Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) |
felicitari... pai codita? da mama pestele la fata... ce-a mancat din codita aia? ia sa faci o poza la codita de peste ca sa ne dam seama cat a mancat Dariuca... si de ce esti asa incantata? nu prea manca pana acum? sau e doar o faza...scuze ca nu-s la curent..

karligutza
sunt mamica Adelutei
karligutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ddanagh Ce fara obraz sunt. S-a dat Adi jos din pat ca se simte mai bine si eu hop pe calculator. Zici ca-s tinuta in cusca si mi se da drumul. Hai ca ma mustra constiintza ![]() Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) |
azi cred ca si eu am scapat de printr-o cusca ceva!

karligutza
sunt mamica Adelutei
musso17 spune:
doctora era doctora,ca sa zic asa
..asta a fost exprimarea ca am un col cam murdar,ce-o insemna habar n-am,am intrebat dar specific lor am primit un raspuns evaziv ca o sa vedem la test si daca e ceva imi da tratament,stiti ce-mi tuna in creier acum,nu?!ca am cancerrr!!!

...sunt tare prost dispusa,ma uit la poze de luna si ma culc.