Strumfi de iul-aug 2007 (129)
Raspunsuri - Pagina 18
ioanaiub spune:
Dana, pozele noastre sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=12" target="_blank"> aici io1 si io2
tarancuta e fetita lui Nico, o gasesti la pagina 19 (nm1)
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
mychydutza spune:
lunaaaaa, in primu rand imi place de fiita ca e tot fara caciula!!!!!! in al doilea, super pozele. cred ca a fost o adevarata experienta pt ei.......ce inseamna sa traiesti intr-o tara civilizata...........of,of, mai, mai........va pupez ca fug acasa, ca-s la program redus![]()
"cand iti ajung banii de la o leafa la alta.....s-a dus caimacu' vietii!!"
ddanagh spune:
Luna sa mai puneti poze de-astea. L-am vazut impreuna cu Daria, a fost f incantata
.
Fug ca nu mai sta deloc, mi-a fac5ut 1b2u2rt1a02 0,010var
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
nma spune:
Multumesc mult de raspunsuri. Cu saruri nu am incercat ca nu pot sa merg la farmacie sa cumpar. astept sa vina sotul. Nu stiu cum ma descurcam azi daca nu era bona.
pana la urma a baut 100 de lapte. Eu nu i-am dat ceai pana acum asa ca nu il vrea. Cu seringa ii dau medicamentele si dupa urla desi chiar ii plac. Dupa medicamente nici nu se mai uita la mine 15 min.
Cu paiul nu am incecat. Acum doarme dar cand se trezeste o sa incercam.
Georgi bafta cu testul. Si eu trebuie sa il fac cat de curand. Am citit despre patania voastra dar am uita sa scriu (de la febra mi se trage). Eu la faza din astea ma panichez rau de tot. La A;lex am chemat salvarea ca nu isi mai revenea.
Nico, mami de Andra si Alex
poze
ghinetz spune:
Luna, m-ai omorat cu pozele tale! Sunteti superbi (tu, stiu, nu te puteai desprinde de noual aparat, de asta nu te-am vazut) Mi-a placut tati pe topogan (sau tobogan, nu stiu si mi-i lene sa caut). Mi-a placut Cosmin cum ii arata el surioarei animalute. De Lisa, ce sa zic...Mi-au placut blugii murdari de noroi, semn ca e o exploratoare, mi-a placut ca am vazut sus-sus in varful topoganului, mi-a placut...tot!!! Sa traiti o mie de ani ca sunteti frumosi-frumosi.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
Sonia are nevoie urgenta de noi
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
andicu spune:
Danagh, multumim.
Rochia e luata de la MariajLux din Bucuresti, au si rochii de seara pe langa cele de mireasa. Si pt mine e preferata, numai ca mi se pare asa frumoasa ca nu stiu cand as putea s-o mai imbrac..poate cand oi fi nasa.
Luna, Adelise e asa dulce cu obrajorii aia rosii! si COsmin, mama, se face din ce in ce mai frumos! si ce mult se iubesc ei doi, te cred cand spui ca nu mai poti de iubire!! asa simt si eu pt Filip, si parca din ce in ce mai mult, nu ca n-as fi simtit enorm si pana acum!! nu mai zic de locurile pe unda va petreceti timpul...fericiti cei ce traiesc prin tari mai civilizate!
Cafera, si Filip e inca pe lapte praf. Noi bem Nestle Junior.
Succes cu al4lea canin! si noi suntem in aceeasi situatie! 2 de sus iesiti gata, al 3lea doar ce-a spart, urmeaza nr.4! uf!
Musso, bafta la PAP! si eu l-am repetat in decembrie. Cat despre chestia cu colul...ce ai vrut sa zica? si ce solutii ar avea?! suna cam ambiguu..
Mami de
Filip Gabriel (27/06/2007)Asa cresc
karligutza spune:
Luna uite poze cu Adeluta si apoi multumim de gandurile bune... eu sunt online pe ym oricand nu e sotul; adica si acum daca doresti... v-am vazut si eu in poze; tare faine pozele la ferma; e o ferma speciala in care pot veni vizitatori? ca am zarit multi copilasi... o fi un fel de agroturism cu ora?!
ati platit taxa de acces?
apropo de analize papanicolau, am facut si eu testul in decembrie cu rezultat in ianuarie 2009, primul dupa nastere de altfel, si cand am intrebat "cum e rezultatul?" am primit raspuns: "de fata mare!"
... bine, sa nu facem confuzii, se stia ca am nascut si mai eram si cu Adeluta in brate...
v-am zis asta doar ca sa va amuzati un pic! si eventual sa va dau sperante de mai bine! musso bafta la rezultat... chiar asa, ce-a vrut sa zica cu "col cam murdar"? ce exprimari mai au si doctorii astia! daca o fi fost doctor si nu vreo asistenta ceva...
cafeluta
!!!!!!! mai!!!!!!!! tu ii faci temele Alexiei?!
ce proiect mesteresti acolo, ia zi! zi, zi, zi! repejor! ia mai stati acasa in weekend sa aibe timp fata sa faca singurica la proiect! 
hai ca am fost harnica azi! curatenie, vase, mancare, spalat rufe... era sa zic eu ceva acum, dar las pe seama voastra sa faceti glume pe seama mea! ![]()
karligutza
sunt mamica Adelutei 
Luna1 spune:
Fetelor va multumesc de complimente va dati seama ca mi-a explodat inima de mandrie.![]()
Acum sa va intreb mai ales pe Violetan ca nu mai stiu ce alti strumfi mai beau asa mult lapte, Laurash mananca bine ziua? Intreb pentru ca stiti ca eu ma plangeam ca Adelise mananca foarte putin si acum de cand nu mai bea lapte noaptea deloc (si nici dimineata la trezire, doar cu cereale la micul dejun) mananca de rupe. Adica nu ma mai plang iar lipsa de lapte i-o suplinesc dandu-i lapte ziua din canita de 2-3 ori dupa masa plus iaurturi si branzica.
Pup.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
violetan spune:
Mychy, te iubesc! Da' stii cum e aia cu: si n-ai de luat, ai de dat? N-am intrebat, am raspuns despre anya ![]()
![]()
Da' tu tot ma iubesti, nu-i ashea? 
Musso, du-te si spala-l ![]()
atunci! Chiar, ce exprimare bolovanoasa! Sigur nu e nimic! 
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
Luna1 spune:
Karli am scris in acelasi timp. Ferma e o ferma care si produce putin insa banii principali ii fac din vizitatori, adica au transformat-o pentru vizitatori. Au iepurasi, porcusori de guineea, capre, lame, etc, plus locuri de joaca afara cu tobogane si gropi de nisip cu galetuse etc, plus plimbari cu tractorul, plus un loc de joaca in interior imens. Se plateste insa merita, in plin sezon cam 10 lire in extra-sezon cam jumate si poti sta toata ziua, au si restaurant, si zone de picnic, si show-ri si evenimente cum am prins noi acum, nasterea mieilor etc.
Merg sa vaz poze cu Adeluta-uta.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)