Strumfi de iul-aug 2007 (129)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Danagh,da, sunt cam scumpe unele dintre ele. Am dat peste site tot cautand si eu zilele trecute "jucarii de lemn", mi se nazarise mie sa-i iau pt ca am gasit pe la locurile de joaca si tare ii mai plac! prin oras nu prea am vazut! la Bamboo mai gasesti jucarii din lemn pt copii, acolo am vazut si puzzle-uri, dar n-am mai ajuns eu pe-acolo ( e mai comod de pe site) .

Karli, da, da si "Ratusca cea urata"-aka "Ma-mac, Ebada" a intrat la Favorites, Los politos dicen-alias "Tititza - puii" si La gallina turuleca- "Ou', puii, nenea " . La vaca lola nu ii place. Deja avem ditamai lista pe youtube, abia daca-l conving sa se urneasca de la laptop dupa 10-15 min., de obicei il ascundem dupa, ca e jale! nici mie nu-mi vine sa cred ce atent a inceput sa se uite ! Aaa, si am mai uitat si de Teletubbies!- adica "Teddy" ( el zice Teddy la tot ce este sau seamana a ursulet). Acum caut de nebuna pe amazon.com sa-i comand Teletubbies, ca e fascinat!
Avem program de 2 ori pe zi, dimineata si seara, cate 10-15 min se uita la desene sau la cantecelele mai sus-mentionate, de pe youtube.
Culmea e ca tv-ul nu-l intereseaza deloc ( mai bine, desi nici la laptop stiu ca nu-i bine, dar n-am scapat, i-a aratat tac'su odata si gata cu joaca!)
Luna trebuie sa stie mai multe de Teletubbies, nu-i asa? stiu ca e emisiune pt copii la tv in UK. Voua va place? Adelise se uita?

Nico, incearca cu siringa de la Panadol sa-i dai saruri de rehidratare! cu ceai ai incercat? lui Filip, de ex, ii place f mult ceaiul de menta! bea si cate 1/2 litru , neindulcit, daca-i dau!

Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)

Asa cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Andicu nu mai stiu daca am zis sau nu. Ma uit deseori la pozele voastre, imi place mult de voi. Si imi place mult rochia asta:
http://picasaweb.google.ro/andicu0/FilipLa1An#5281884145932917378
Mi-ar placea si mie una asa.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Mai mai ce active sunteti.

Eu azi am pauza la scai cum zice karli ca fie-mea e la soacra-mea.

Asaaaa...

Karli sa te pup vreau si eu poze cu Adeluta ca n-am mai vazut de mult si nu stiu unde sa caut. Mi-e dor de tine o sa incerc sa te mai abordez pe ym cand am timp daca te gasesc.

Sanatate multa strumfilor bolnavi, si noua ne curge nasul dar asa finut asa ca nu ma plang vad ca am scapat usor iarna asta.

Musso cu marutul mai ce ati patit, eu cand ii dau mar stau langa ea sa ma asigur ca nu avem accidente si incerc sa-i dau cand e calma adica sta jos insa am patit-o zilele trecute cu o felie de mandarina, insa i-am bagat degetele pe gat si a iesit. Se mai intampla dar incerc sa nu ma sperii ca altfel uite sunt copii de varsta lor care manaca inca doar piure sau lichidzat si nici asta nu-i ok.

Cu olita nu ma gandesc inca, are una de decor insa in primul rand e iarna si pampersul ii tine cald la fund, cand mai sta pe jos sau pe tobogane, plus daca mai cade e mai moale, in plus inca nu zice nimic decat dupa ce face caca imi zice phuaaaaa si arata la pampers insa inainte nu. Asa ca la vara voi incerca insa numai daca vad ca intelege ce se intampla altfel lasa ca are mama bani de pampersi.

Andicu Teletubbies avem si noi (ca doar e englez) si se mai uite din cand in cand, insa avem altele facute de acelasi producator numite IN The Night Garden tot in acelasi stil si ii plac. Uite astea sunt http://www.youtube.com/watch?v=zIxrNHfyl48 .

In rest numai nebuni facem toata ziua ce sa zic cand ii vad cum se joaca amandoi simt ca imi explodeaza inima.

Vineri am fost la o ferma aici unde pot hrani animalele si au fost amandoi siderati, plus ca am vazut cum se naste un mielut a fost super o sa incerc sa pun poze.

Mai aveam ceva de zis dar...mi-a murit neuronul.

Va pup

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

am revenit,totul in ordine dar un "col cam murdar"..."sa vedem papanicolau"...

Mergi la inceput

Musso iti urez sa iasa bine papanicolau si eu vreau sa ma duc sa-l refac.

Nico incearca sa faci "fun" din bautul apei, i-ai un pai si dai asa poate vrea, na mai suflati in pai mai luati o gura, zic si eu, poate merge.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Buna fetele!

Nu am reusit sa intru mai des pentru ca sunt prinsa cu un proiect. Nu al meu, al Alexiei. Trebuie sa termin repejor si mai am ceva de lucru la el.

Ilinca e posesoare de 3 canini. Il asteptam pe urmatorul.
La sfarsit de saptamana am fost la munte si fetele s-au jucat in zapada.

Intrebare: se mai gaseste millumil 1-3 ani fara arome? De ce nu or fi lasat laptele lapte nu stiu. Ca daca vroiam sa-i dau banana i-o dadeam separat, nu trebuia sa mi-o introduca in lapte. Sunt foarte suparata. Si in alta ordine de idei, mai bea vreun strumf lapte praf?

Nico, da-i apa cu seringuta in coltul gurii din 5 in 5 minute cate putin. Sanatate multa!

Sanatate bolnaviorilor! Pupici tuturor.

Mergi la inceput

Caferuta eu am trecut-o pe lapte normal de vaca.

Am pus pozici noi, de acasa, din parc, cum hranim ratele gastele si lebedele pe lac, si de la ferma. Sunt aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Cafera, cum sa nu existe? Laur numai milumil 1-3 bea, fara arome. Si bea ca disperatu', sa nu-i fie de deochi. Parca e frate cu multi strumfi, am observat eu de la fete. L-a apucat si pe el de la o vreme sa se trezeasca noaptea sau spre dimineata (4-5-6) sa bea iar lapte. Ieri seara, de ex, a baut 240 ml la 21.00, inainte de culcare si a mai cerut inca 240 ml. La 5,30 cam asa iar s-a trezit ca vrea lapte si a mai baut 240. Bineinteles ca a urmat lapticul de dimineata (pe la 7) inca 240 ml...pipi, insa, a facut destul de putin. Stiu si eu ce sa mai zic?

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Cafera eu zic ca sunt multi strumfi care mai beau lapte praf. Daria bea humana 3 cu aroma de vanilie.

Ioanaiub am incercat sa votez si eu tarancutza ta scumpa insa nu am gasit-o. M-am uitat rapid.

Ce m-a distrat cu poza a doua din clasament, chiar mi se pare faina.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

cafera , bine ca ai aparut!!!!!!

nma, sucuri mai acrisoare de portocale sau grefe , indoite cu apa, cu dozatorul de la Nurofen....

violeta, cum sa nu se infiripe ceva? am vazut ca ai intrebat, dar cum n-a raspuns nimeni, am atacat-o pe karli, ca ea sigur stia ceva. eu cu aslo am avut probleme mari. de la infectii repetate la amigdale, am ajuns la 12 ani cu aslo 1200. am facut moldamin un an pana m-am pus pe picioare. DD sa-i dea sanatate dr -ului care m-a tratat.

musso, ai vreo rana pe col , sau cum adica? bafta la PAP. si eu tre sa sun dupa rezultat.

"cand iti ajung banii de la o leafa la alta.....s-a dus caimacu' vietii!!"

Mergi la inceput