Strumfi de iul-aug 2007 (129)
Raspunsuri - Pagina 16
andicu spune:
Neata!
Of, m-am chinuit sa citesc un capitol pana sa apuc sa mai scriu si eu ceva.
Karli, ma bucur sa te citesc!
Adeluta e o frumoasa! si da, si eu zic ca acum seamana mai bine cu tine! ma minunez cat a crescut si ce aere de domnisoara are! 
Xerxe, ma bucur ca ti-am urat de bani la momentul potrivit! ![]()
Luna, nu vreau sa te complimentez asa,sa ma aflu in treaba, dar tare imi place cum gandesti si cum actionezi cu ai tai! 
Nico si Ooana, sanatate multa!
Brazuca, sanatate multa si rapida lui Deni!
ce nasol cu infectiile urinare! tare teama mi-e si mie de asta!
Am inceput si noi sa avem o mica problema cu laptele! de vreo 2-3 saptamani se tot trezeste din ce in ce mai in noapte sa ceara lapte! de obicei il bea pe la 7.00-7.30, apoi s-a mutat la 6-6.30 si mai nou, de cateva zile, pe la 5-5.30..nu stiu ce sa-i fac ca plange si nu vrea sa adoarma la loc, nu vrea nici apa,nimic, pana nu-i dau laptele ! o sa vad cat mai continua, ca nu mi se pare ok sa manance aiurea asa si atat de devreme! el bea 330 ml dimineata si 330 ml seara, adica pur si simplu soarbe tot! vi se pare prea mult? daca ii mai dau pe la 9.00 inca 250 ml ( cand mai cere), se face aproape un litru.
Azi iar mi-a dat trezirea la 5 si la 6.45 de tot!
cam asa arat eu acum la munca : ![]()

CU olita, si noi asteptam pana la vara; n-are nici-un stres inca, nu zice cand face kaki, nu il deranjeaza, nu arata vreun interes catre olita sau wc, asa ca nu il chinui inca. Probabil ca imi va da semne cand va fi mai pregatit! la fel am de gand sa procedez si cu suzeta si biberonul! pana la 2 ani il las in pace, pe urma, mai vedem.
Daca va intereseaza puzzles cum avea Daria, uitati aici: http://www.ookee.ro/jucarii-620-Puzzles-Diset.html .
I-am comandat si eu lui Filip unul cu animalute si un turn de cuburi. Sper sa-i placa.
Aaa, si am mai citit din urma de la una din voi despre carticelele comandata pe net si i-am luat si eu lui Filip, taare frumoase si ii plac tare mult.
Noi suntem mai nou fixati pe asta:
Am ajuns sa ne uitam la "'upu i puceii" de 10 ori /zi!
stiti reclama aia la Vodafone cand alearga personajele din Scufita Rosie pana lesina? si bunica la telefon...in fine, cam asa suntem si noi cu asta!
Mami de
Filip Gabriel (27/06/2007)Asa cresc
ghinetz spune:
Si eu va recomand ceva, stiu, e la calc, nu trebuie facut exces, dar asa, pentru diversificare
http://www.uptoten.com/kids/boowakwala-navigation-gamesindex.html
Sunt muulte cantecele dragute.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
Sonia are nevoie urgenta de noi
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
ghinetz spune:
A1 Si sa stiti ca noi am descoperit casetele de la Stefan, cu "cutiuta muzicala". Isi schimba singur caseta si canta si el, si danseaza.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
Sonia are nevoie urgenta de noi
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
mychydutza spune:
brazuk, sanatate multa lui deni, si tie putere!
andicu, super fain site-ul! mercic. trag intai o fuga pana in Selgros, daca nu gasesc nik ma duc la astia..........
ghinetz, DJ il faci!
"cand iti ajung banii de la o leafa la alta.....s-a dus caimacu' vietii!!"
karligutza spune:
andicu multumim
... nici filip nu-i mai prejos! stii tu ce spun... adica e baiat finutz, dragutz puncte puncte; toate la superlativ! am descoperit si noi filmuletul cu cei 3 purcelusi vineri sau sambata asta... dand din vaca lola in "los politos dicen" si apoi in altele... mi-a placut si mie darmite Adelutei! acum vad ca dupa ce s-a incheiat filmuletul cu purcelusii m-a dus spre
karligutza
sunt mamica Adelutei
karligutza spune:
mychymouse sau poti sa te duci la BABY EXPO de joi pana duminica asta! sigur vei gasi jucariile dorite! sigur sigur!
karligutza
sunt mamica Adelutei 
ddanagh spune:
Andicu f frumoase puzzler-urile alea. Mi-au placut si mie unele, altele insa mi s-au parut cam piperate. Ma distreaza astia la culme cu promotiile lor. Auzi redus de la 44 ron la 42 ron. Ei uite in aia 2 ron stateam sa cumpar. Asa m-au convins. Mai bine nu mai numesti promotie decat sa-ti bati joc.
Karli ce-as mai veni eu pe la Bucuresti. Mama, mama. Da' nu cred ca mai vad prea curand, pana nu iese soarele adica. Am fost acum 2 weekenduri la niste prieteni. Am fost si pe la gradina zoologica unde am cam tremurat. Cert este ca am venit acasa cobza de raceala. Am tras toata saptamana trecuta si acum mai am lumanari la nas. Mai grav e ca Adi a luat-o si el. Acum zace in pat, nu s-a putut duce la servici.
Vad ca pana in prezent de Daria nu s-a prins nimic astfel ca tind sa cred ca e chiar bun isoprinosinul ala (i-am mai dat 5 zile), poate scapa si de virusul lui tac-su.
Tare as vrea sa ne vedem. cred ca s-ar intelege bine fetili noastre.
Valen nici eu nu am apucat sa-ti vad fetele.
Si mai astept si un mesaj de la Cristina sa o vad si eu pe Ingrid ca am ratat pozele. Nu mai caut prin urma.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
nma spune:
Heelp
Andra nu accepta nici un fel de lichid. De aseara abia daca a baut 100 ml de apa si 3 guri de suc de portocala. Nu a vrut nici macar laptele. mancare a acceptat cat de cat dar nu stiu ce sa fac cu lichidele. Deja se vede pe piele ca e deshidratata. Nu asi vrea sa ajung la spital ca sigur o baga pe perfuzii.
Am incercat cu lapte, suc, cei cu miere. nici in somn nu o pot pacali.
Nico, mami de Andra si Alex
poze
violetan spune:
Hei!
Neatza ![]()
Georgi, m-ai si speriat, dar m-ai si amuzat cu patania lui mihnea, dragul de el!
Succes la papanicolau!
Mychy, credeam ca s-a infiripat ceva intre noi, dar constat cu mahnire ca nu-i asa.
Nu ma citesti deloc, da' deloc. Am scris si io paginutzele trecute de anya. Ce e cu aslo cu stan patzitu'?? 
Brazuka, multa sanatate denisei sa se faca bine repede!
Ddanagh, ce m-ai distrat cu promotiile! Asa e!![]()
![]()
Nico, multa sanatate! Nu stiu ce sa-ti zic cu lichidele, daca nu accepta sub nici o forma, nici in somn...Mai insista in somn, totusi, sau dintr-o canitza preferata, stiu ca dau sugestii aiurea pe care probabil le-ai incercat, dar e tare greu sa-mi vina vreo idee...
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
ddanagh spune:
Nico da-i cu linguritza sau cu seringa pliculete de saruri hidratante dizolvate in apa: biotics, humana electrolit (sau asa ceva).... Incearca si cu babydrink fiindca inca le place mult gustul ala, nu stiu de ce. Daria nu bea alt ceai decat pe asta.
Daca mananca mancare, incerca sa-i dai mai moale, plus supa.
Sanatate
Musso eu ii dau Dariei in mana doar mar tare decojit. Roade la el pana la cotor. Din mar moale sau felii se mai ineaca. Imi inchipui ce te-ai speriat 
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)