Strumfi de iul-aug 2007 (129)
Raspunsuri - Pagina 15
mychydutza spune:
xerxe, sa inteleg ca stai cu soacra? ![]()
eu deocamdata nu ma gandesc la olita.......pana pe la 2 ani nu-l stresez cu d-astea!! fac bine , fac rau....om vedea.....
"cand iti ajung banii de la o leafa la alta.....s-a dus caimacu' vietii!!"
mychydutza spune:
am trimis un mail dragut pe iulaug2007........
caferaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!
oaana spune:
Mihaela
.Fac moldamin pentru ca am avut o amigdalita purtacee(streptococ)si dupa nu stiu cate peniciline fac moldamin,care doare de-ti vine sa lesini.
Apoi tre sa repet aslo si exudat sa vedem daca m-am facut bine
.II multumesc Domnului ca cei din casa nu au luat streptococul.
Musso,Aaron se cere singur de vreo 4 luni,insa nu mai vrea la olita,ci pe reductor.Nu l-am fortat,cred ca l-a ajutat mult faptul ca-l vedea pe Iosua.
http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/?saved=1
xerxe2005 spune:
Locuiesc in casa socrilor, noi la parter, ei la etaj. Avem intrari separate, ei urca pe scari exterioare.
Noi am construit casa noastra la rosu cu imprumut bancar la care platesc o rata imensa (asa mi se pare mie, ca e 80% din salariul meu), dar deocamdata nu mai avem posibilitati financiare pentru amenajari interioare, instalatii electrice si sanitare, fantana, fosa....
Deci vom mai sta inca cu socrii.
Elena, mamica lui Razvan-Gabriel- 01.08.07
oaana spune:
Scuze pentru greselile din mesajul anterior,Aaron e calare pe mine
.
Nico,sanatate multa,sa va faceti bine repede.
Karligutzo,si ia spune ce mai faci tu bun de mancare?
http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/?saved=1
karligutza spune:
la intersectia cu CORA... mai multe nu-ti spun aici ca poate vine toata armata poporului la noi!
.... asa ca oricand doresti, stabilim cu o zi inainte ca sa fiu acasa si va asteptam; daca vrei azi, sunt acasa! numa' ca n-am facut nici o prajitura! te servesc tot cu sarmale pana o sa-ti vina rau de atatea sarmale, unde te invarti numa' de sarmale auzi! ![]()
da' tu n-ai treaba? ce munca muncesti tu acolo?
karligutza
sunt mamica Adelutei 
mychydutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oaana Mihaela .Fac moldamin pentru ca am avut o amigdalita purtacee(streptococ)si dupa nu stiu cate peniciline fac moldamin,care doare de-ti vine sa lesini. Apoi tre sa repet aslo si exudat sa vedem daca m-am facut bine |
stiu cum doare moldaminu'.........ca am facut luni de zile! sa ai maaaaare grija cu valorile la ASLO!sa nu neglijezi! ti-o spune "stan-patzitu"!!!!!!
mychydutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui karligutza la intersectia cu CORA... mai multe nu-ti spun aici ca poate vine toata armata poporului la noi! .... asa ca oricand doresti, stabilim cu o zi inainte ca sa fiu acasa si va asteptam; daca vrei azi, sunt acasa! numa' ca n-am facut nici o prajitura! te servesc tot cu sarmale pana o sa-ti vina rau de atatea sarmale, unde te invarti numa' de sarmale auzi! da' tu n-ai treaba? ce munca muncesti tu acolo? |
ok,ajung la Cora si de acolo ma ghidez dupa izu' de sarmale, ca am nasu format! ce treaba fac????? momentan sunt cu musca la raze! da' sa nu zici la nime! suntem cam in pana de proiecte ...asa ca......
karligutza spune:
oaana, pai sarmalele sunt ultimele preparate gatite... am facut si putina zacusca proaspata (am decongelat fiecare ingredient mai putin ceapa) si-am servit si putina zacuscutza zilele astea; inca mai am un borcanel mic; apoi sambata facusem mazare cu carnitza de vita, a iesit o bunatate! s-a mancat in seara respectiva plus o portie mititica a doua zi si gata! apoi nu mai stiu ce am mai gatit, stiu sigur ca azi fac o ciorba de pui si ma tot lalai cand sa fac si cand sa-mi vina cheful sa fac niste coltunasi cu branza sarata! mai pe romaneste: CHIROSTE! stiti voi unele despre ce vorbesc!
![]()
Valen, Simo? Valen te-am cautat si eu cu privirea prin forum si rar te-am mai gasit... si cand te-am gasit era scris ca urma sa pui poze; apoi vedeam posturi cum ca fetele au vazut pozele, dar intre, nici un fel de link.... so, ceva s-a dus, ceva s-a sters, iar eu fiind putin inspirata v-am gasit ca stiu cum te cheama!
asa incat m-am delectat cu pozele mandrutzelor tale care seamana asa de bine acum! Ines s-a schimbat mult si Sarah e din ce in ce mai frumoasa! mai veniti in ROMANIA? acum ca e criza si zici ca s-au ieftinit excursiile, poate mai faci o "excursie" si in ROMANIA. 
Simo, te sun ca nu stiu nici daca mai citesti forumul ca de scris am vazut ca a trecut un secol de cand n-ai mai scris!
ne e dor de te-tei
karligutza
sunt mamica Adelutei 
brazuca25 spune:
Neatza! Nu am avut timp sa citesc in ultimele zile, ca am fost mama cangur cu puiul dupa ea. Am stat ieri o zi intreaga la IOMC dar macar acum stim ce are copilul: infectie urinara!
Asa ca nu a scapat de antibiotic. Macar e bine ca incepe sa se simta mai bine, febra nu a mai facut, si are chef de joaca la greu. I-am dat nurofen la 8 ore si aseara s-a culcat la 1...si doarme si acum. Nu stiu daca de la nurofen sau de oboseala dar doarme. Si alta "bucurie" e ca iar are fierul la pamant, deci o sa trecem iar la supliment de fier.
Am vazut atatia copilasi bolnaviori ieri ca m-a dat peste cap rau de tot. 
mamik de
Denisa Maria (20.07.2007)
A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit
www.tickerclub.com/cache/42ee662a1f.png" target="_blank"> AMR putin