Strumfi de iul-aug 2007 (129)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

... o sa revin... candva! treaba mea!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neatza...........
of, iar ma ofticatzi cu bucatareala voastra, mai ales cu prajiturile pe care le faceti.......eu aseara am facut o supa crema de legume si mai am neste sarmale de la soacra.

oaana, poate mi-a scapat mie, dar de ce faci moldamin? sper sa vina primavara peste voi cat mai repede.....

musso, naspa patzanie. bine ca a trecut totul cu bine. eu ii dau lui andrei morcov crud sa roada...ii face bine la dinti..si-l tot pandesc sa nu ramana cu bucatele mici pe care sa le inghita.....

karli, te pisicesti !!!!!!!! in ce zona ai resedinta acu? mai stii ceva de Anya?

"Daca sotzul vrea micul dejun la pat, zi-i sa doarma in bucatarie!!!!!!"

Mergi la inceput

ieri am cautat si eu puzzeluri d-alea.....da n-am gasit. cu ocazia asta am descoperit un "Piciul" in City Mall, aproape de mine. avusesera da nu mai aveau.....
eu cred ca am ramas de carutza la capitolul vorbit!!!! a inceput sa zica si el cate ceva,gen : tata, apa, chi(chei), papa, nana, ana, si multe altele pe bebelusasca lui, dar timid de tot. de propozitii, nici vorba. da-l mai astept! poate se indura sa mai bavardeasca si el cu noi......
ieri in timp ce faceam ciorba, fiimiu imi facea ordine intre oalele din dulap. le lua de sus si le punea pe raftu de jos. ceea ce imi place la el e ca pune la loc lucrurile cu care se joaca, spre deosebire de taicasu care lasa pe unde apuca orice foloseste . si ca sa vedeti gandire masculina: intr-o zi andrei stergea bufetu din bucatarie cu o carpa, intra taicasu , il vede si ce credeti ca zice: "lasa aia, gata , ajunge, asta e lucru de fetitze!baietzei nu fac asa". mi-a venit sa-l strang de gat. dar am avut satisfactia ca andrei a inceput sa urle cand a vrut sa-i ia carpa, si si-a continuat treaba!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

neatza...........

neatza!

Citat:
karli, te pisicesti !!!!!!!!

da' ce?! sunt si eu mica, ma mai alint... mica la 29 ani? acusica imi iau buletin de baba! mai astept un an.... vai vai ce repede imbatranim!

Citat:
in ce zona ai resedinta acu? mai stii ceva de Anya?

in Militari... stiu stiu de Anya, da' nu spui nimic! ... ce sa va zic? sunt bine in general, au fost si ei cu totii raciti, fetele au avut si febra, iar Arina ceva problemutze cu urechea, a cam suferit mititica, insa are mama grija de toate! iar mama ca de obicei super ocupata cu garzile si cu familia!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza
sa inteleg ca nu se gandeste nimeni la olita,aaa booonn,atunci mai stau si eu linistita ca s-o deschide subiectul la vremea respectiva

sunt de acord cu luna,trebuie sa punem in balanta avantaje si dezavantaje,eu mi-am dezvatat copilul dupa o tehnica prezentata de luna aici..la pranz doarme singur,il pun in pat si doarme,dar am inceput si noi cu concert,dar nik nu m-a clintit,stiam ca daca nu duc la cap,imi pierd vremea si amandurora ne va fi greu..imi lua o ora,minim,sa-l culc la pranz.sooo,doi bani nu dau pe lume,daca consider ca e ceva pertinent parca mai plec urechea dar altfel pas,asta daca nu ma enervez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Scriu repede ceva si fug ca sunt racita cobza si nu vreu sa va virusez.
Georgi noi avem si olita si reductor (de la Alex). Andra prefera reductorul ca asa nma vede pe mine. Ea face destul de des la wc, cand se cere singura. Nu prea suparta scutecul (se tot irita de la ele desi am incarcat toate marcile). Kk de ex nu a mai facut in scutec de vreo 2 saptamani.
Oana eu incalzeam apa pt lapte la cuptor dar acum o incalzesc pe aragaz. Noi inca folosim lapte praf (Andra face alergie la laptele de vaca).
Noi suntem in continuare bolnaviori, cu febra marisoara. Andra vrea doar in brate iar eu sunt franta. Noroc ca a venit bona.

Nico, mami de Andra si Alex
poze

Mergi la inceput

musso pai subiectul despre olita cred ca nu-l deschidem oricum (noi cel putin) pentru ca e inca iarna.... pe la vara punem chilotei de bumbacel si incercam sa invatam eventual ce se intampla cand face pipi/kk... dar acum, cum? tb.sa dau jos strampi, body, etc ca sa astept ce? nici nu stiu daca stie sa imi zica exact inainte de a face ceva... ca dupa ce face sau in timp ce face spune.... sau poate zice si inainte, dar eu nu ma sinchisesc sa aflu, ca ti-am zis, e mai comod asa; pana cand nu se cere ea expres sa faca altfel decat in pampers consider ca trebuie sa o las in pace... eu astept tare mult etapa vorbitoare, cand ne intelegem ca romanii. Sau cel mai devreme la vara cand o mai pot lasa si cu funduletul gol in niste chilotei normali. (si asta numai prin casa, ca pe afara sigur inca o sa ii pun pampers)

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Citat:

mica la 29 ani? acusica imi iau buletin de baba! mai astept un an.... vai vai ce repede imbatranim!

bei, ce zici tu acolo de baba? adica daca io-s trecuta de 30 sunt baba???????? unde anume in Militari, ca vreau sa-ti fac o vizita..............de prietenie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

nma,saru'mana,asta era dilema daca sa iau reductor or ba.sanatate multa,off acum ca esti bolnava trebuie sa fie si mai greu cu copii,putere iti doresc sa treceti repede.
karligutza,sub nici o forma nu-l fortez si intr'adevar,in vara incerc sa-l dezvat doar daca vad ca-si da seama de proces,altfel nu..un ex ar fi ca l-am lasat aseara doar in strampi si a facut pipi uitandu-se tare mirat ca ii curge ceva dintre picioare.

la 11 ma duc la ginecolog pentru un papanicolau,am niste emotii,vai,vai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Eu cu operatiunea olita nu am nici o intentie sa il stresez pe Razvan. Avem doua in casa, una simpla si una mai gen jucarie. Razvan stie pentru ce sunt, a inteles ca acolo se face cah-cah. Se aseaza pe ea, sta doua secunde, numai cat sa observ ca el e baiat destept si a inteles scopul ei, dar se ridica, se foieste un pic si tot in scutec face.
Bona ii arata ca Rodica-papusa face cah-cah la olita si ca ar trebui si Razvan sa faca la olita, dar nu il streseaza. De multe ori zice ca a observat ca, inainte de a face cacuta, el o pune pe Rodica pe olita si zice cah-cah. Si el isi face treaba linistit in scutec.
Adica ii stie scopul, dar alege el optiunea de a nu o utiliza. Inca.

Bunica insa, e mai agresiva, il streseaza de-a dreptul si il cam chinuie ca sa il invete la olita si copilasul a prins asa, o oarecare teama de ea. De exemplu, cand vine la noi sau urcam noi la etaj, initial o ignora, se fereste de ea si dureaza ceva timp pana accepta sa il ia in brate. Si i-am explicat ca nu vreau sa il streseze, ca slava Domnului am inca bani de scutece, nu ma preseaza nimic. Din pacate nu pot fi foarte categorica, ca mai am nevoie sa mai stea cu el cateodata si e suparacioasa tare si tre sa am grija mereu sa ii vorbesc frumos.

Elena, mamica lui Razvan-Gabriel- 01.08.07

Mergi la inceput