Strumfi de iul-aug 2007 (129)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

vio,iarta-ma,am uitat sa-ti apreciez baiatu',e dulcee foc,sa va traiasca.am vrut sa pun un olala,dar nici mie nu-mi merge lista.si cu kg,hmm..nu sunt bine,daca m-ai vedea ce colac de slavare am...yuhuhuyuhuhu...dar tin regim,nu drastic cat sa mai dau 5,6 kg,apoi cand vine R merg la sala si sa fac niste masaj..asa as vrea dar eu stiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Hellou,hellou.
Dorm copiii asa ca repede repede va scriu cate ceva.De citit va citesc in fiecare zi,dar nu prea pot scrie.Aaron sta calare pe mine si nu ma lasa sa fac nimic la PC.
Eu sunt ocupata cu ccc copiii,cu gatitul,cu prajituritul.Chiar acum am scos o prajitura din cuptor,o las sa se raceasca sa-i pun frisca,si poate va arat poze.E super buna si ieftina.
Aaron are otita,de la frecvente infectii virale a facut otita.E medie,insa ia antibiotic.Nu as fi vrut sa-i dau,pentru ca nu facea febra,doar se tragea de ureche,insa medicul a spus ca are timpanul congestionat,si mi-a fost teama sa nu se agraveze.
Eu doresc sa vina vara o data,ca mi-a ajuns iarna acesta cu toate bolile ei.Fac si eu moldamin,in continuarea penicilinei,mai am doua saptamani...insa e "tragic"ca nu pot servi nici macar o gura de bere.Se ascunde sotul in camara cand are bere,sa nu-mi faca mie pofta.
Asa.Aaron are 12 kg si vreo 84 cm,manaca bine,insa e mare borsar.A mancat intr-o zi un bol plin,apoi mi-a zis sa-i mai pun.Vorbeste binisor,spune sa-i dau na-na lui Ioio(asa ii spune lui Iosua)cand il necajeste.Face si el puzzle ca ale Dariei(tare isteata si frumoasa),pune cuburi unul peste celalalt,apoi le darama,insa se joaca si cu oalele mele din dulap,pune diverse in ele,apoi in masina de spalat-acu tre s-o verific mereu,ca uneori am spalat rufe cu ceea ce a pus el in cuva.Cateva zile s-a jucat cu niste boabe de porumb pe care le rasturna dintr-un vas in altul.A,ce e nostim,vorbeste la telefon si spune Aaon Popa(adica el e Aaron Popa).Uneori spune propozitii,ex:tati papa,tati Ioio pa(tati il duce pe Iosua pa)etc.
Saptamana trecuta a cazut cu fata de terasa,eu nu eram acasa,era plin de sange,nasul s-a umflat tare,dar in cateva zile a trecut,insa am fost necajita.De obicei el e atent,dar s-a impiedecat.

Astazi le-am facut drob,piept de pui,vita,ficat de pui,ceapa,morcov,patrunjel,un pic de usturoi,cimbru...am sa vad cand se trezesc daca vor fi incantati.Intr-o zi le-am facut piftele din piept de pui,si le-am pus in cutor cu unt-le-au placut mult.

Ma duc sa bat frisca,sa rad ciocolata si....sa o degust.Pacat ca nu merge nici un emoticon.
Va pup si mai revin

http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Dana, am uitat sa-ti zic ca am admirat-o pe dariutza. Doamne, ce dulceatza de fetitza!!!!!!
Musso, multumim!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Ghinetz,iti dau un pup,stii tu de ce.

Si am vrut sa va intrebdaca voi incalziti laptele la cuptorul cu microunde?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Multumesc Vio. M- am uitat si eu la pozele lui Laur. Pacat de modelul dragalas foc caci nu prea l- am vazut bine. Eu is mai chioara un pic. Astept niste poze mai clare. Te- ai prins ca eu incerc sa te mobilizez un pic cu pozele.

Noi ne-am intors acum din oras. I- am gasit o tablita mica -7 ron la TCM, de scris pe ea cu creta. Daria e f incantata, nu o mai lasa din mana insa trebuie sa ma duc mereu sa ud buretele, sa- l strorc bine ca sa o sterg; altfel se face praf de la creta. Asa ca cea mai buna eu zic ca- i tabla aia de scri cu carioca pe ea, daca o merge cu carioci din acelea cu apa???

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

Citat:
citat din mesajul lui oaana

Ghinetz,iti dau un pup,stii tu de ce.

Si am vrut sa va intrebdaca voi incalziti laptele la cuptorul cu microunde?

eu incalzesc laptele la microunde, din sticla incalzesc jumatate si jumatate nu si apoi il amestec, ca i-am obisnuit cu laptele doar caldut

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

heiii fetle,pe pagina 2..hopa sus!

eu am o nedumerire,nu ca m-as grabi,dar cand incepem antrenamentul pentru olita,sa-i iau reductor sau olita,parca as merge direct la reductor,cum procedam?

eu ii incalzeam laptele la microunde,de cand am inceput sa-i dau dar din cauza de priza arsa acum il incalzesc pe flacara.

sa va povestesc patanie cu fii-miu,eu seara ii pun in farfurie mai multe fructe taiate subitre,aseara i-am pus doar mar si ala pricajit taiat la fel ca in alte seri,fii-miu l-a bagat pe tot in gura si nu l-a putut inghiti si s-a afisat in bucatarie rosu ca racu si nu putea respira,l-am aplecat cu fata in jos,a tras aer cu tot cu mar si mai rau a facut,asa ca l-am luat de picioare si l-am tinut cu fata'n jos si cu palmele de rigoare pe carca,au iesit..doamne ce mi-a mai batut inima..nu stiu ce e in capul lui de e asa haplea,acum ii dau cu mine de fata sau la blender.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Fetelor am citit tot de cand am scris ultima oara si am retinut mai nimic. Va pup in schimb.

Dana si mie mi-a fost dor de voi si acum ma pregatesc sa bag un ochi la album sa o vad pe nora mea Dariuta.

Oanamada de obicei cand adopt o metoda nu ma mai intereseaza ce zice lumea, am mai zis eu pe aici, cand iau o hotarare invat sa traiesc cu ea (live with it) si suport consecintele. Acum am citit o carte scrisa de un pediatru renumit aici, carte recomandata de health visitor (persoana care se ocupa de copii pana la 5 ani aici) si desi mi-am auzit de la mama care e aici ca ea s-a trezit pana la 3 ani sa-mi dea laptic noaptea si ca nu ar fi fost in stare sa ma lase sa plang, i-am explicat frumos ca e mai important sa fim odihnite si eu si Lis (pentru ca era si ea chiauna sa se trezeasca asa des) si sa nu aiba carii doar ca mi-e mie mila. Si cand a vazut ce simplu a fost, ea nici macar nu a auzit-o din camera ei plangand, si cum doarme acum toata noaptea mi-a zis ca uite ce bine ca am procedat asa ca se vede ca e fata mai linistita. Era o vreme cand ma interesa mult ce zice ea insa nu imi mai pasa asa mult ca prea le puneam la suflet.

Si Lis adora puzzle-urile de lemn si formele geometrice de potrivit insa deja ma inebuneste cu papusi, le imbraca, le dezbraca, i-a luat o prietena cadou o papusa care face pipi, caca, plange cu lacrimi are olita, pampers si numa cu aia e dupa ea ii schimba pampersul si urla cand nu reuseste.

Vorbeste din ce in ce mai mult azi m-a strigat simplu Mooom binenteles copiindul pe Cosmin. Ma uimeste nivelul ei de intelegere in ambele limbi, cum stie tot ce ii spui si ce ii ceri si in romana si in engleza.

Hai va pup ca ma solicita sotul (nu pentru ce credeti voi)

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

buna dimineata fetelor!

mychymouse pai sa te duci sa-i multumesti lui nenea cu netu'... eventual da-i si-un bat sa ma mai impinga pe net din cand in cand, nu vezi ca iar stau dijeaba in casa? iar nu va scriu cu zilele... of, mi-e greu sa mai am acelasi ritm ca in sarcina... cand stateam non-stop la povesti; acum avem scai (adica ) dupa noi si rar cand mai putem si "gandi" liber! asa-i? imi place cum a prezentat d dana noastra lucrurile si cam cum se relaxeaza ea, ori spala wc-ul, ori face un sex , important e sa nu mai aibe scaiul printre picioare... apropo, ddano de scaiul tau, e frumoasa foc Dariuta! m-am uitat prin ultimele poze si mi-a placut tare de ea ca stie sa se joace la puzzle-urile alea; bineinteles ca ai dat idei la toata lumea; noi avem acum in plan alte 2 jucarii, insa o sa incerc si eu jucariile voastre preferate; si inca ceva, nu vrei sa va relaxati intr-un weekend la Bucuresti?

musso multumesc de complimente.

Timi zau n-am schimbat-o insa vezi? vezi? uite ce zice Alina.a .... ca seamana in continuare cu tati, acum eu pe cine sa cred? nu stiu sa va zic acum cu cine seamana mai mult, insa daca ma lasati sa mai treaca niste luni, sa ma uit in pozele din urma, imi dau seama! asa fac eu acum cand ma uit la Adeluta cand avea cateva luni; observ lucruri pe care nu le observam clar atunci cand o tineam in brate la aceeasi varsta din pozele respective; deci eu nu mai inteleg cum vine treaba asta; e clar ca acum as fi foarte subiectiva! dar macar stii ce-i bine? ca-i frumoasa si-i a mea sigur! Va pup fetelor pe amandoua! si bineinteles si pe printesele voastre! M-am uitat de curand si in pozele Sophiei si in pozele Elisei.. au crescut si ele ca si Adeluta; si daca in primele 6 luni de viata se schimbau f.des de la luna la luna, ca apoi sa cam stagneze pana pe la un 1 an, acum parca iar se observa schimbari majore de la luna la luna in infatisarea lor, expresiile fetei, etc.... oricum, sunt fetite de elita amandoua!

Oana-ghinetz multumesc si tie; si tu esti dulce ca Adeluta si ca prajiturile cu care ne tot "imbeti" pe-aici! dar am ceva sa-ti reprosez! nu de copii, ca ei sunt frumosi amandoi! nu de tine ca te descurci f.bine ca mamica, chiar si cand esti tu un pic stresata si nu mai poti, dar trebuie sa ma iau de moldoveanca din tine si sa te intreb cum nu stii tu sa faci ardei umpluti!? rusinica! faci amestecul de la sarmale (calesti un pic ceapa cat sa se inmoaie, pui legume de tot felul tocate bine, pui orezul si carnea, condimente ce doresti si gata) si il arunci in ardeii curatati de cotoare! of of of! trebuie sa iei bataie! n-am ce sa-ti fac.. singura ai cautat pedeapsa asta! .... no, hai, ca pana vin eu la Iasi ai timp sa-ti iei cojoc! si s-a trezit si ADELUTA asa incat mai intarzii putin! ... pupici si imbratisari pt.felul tau de-a fi; esti tare haioasa!

o sa votez si eu pozele fetelor din concurs, trebuie doar sa mai imi lase adeluta timp si pentru asta!

va pup!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

o sa mai revin si cu postarea, ca n-am terminat de comentat... mai sunt fete carora as vrea sa le zic ceva, brazuca, luna, oanamada, etc...... deci revin!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput