Strumfi de iul-aug 2007 (129)
Raspunsuri - Pagina 12
ghinetz spune:
www.youtube.com/watch?v=ygJYxMP_ICY" target="_blank">Vitas
Nu pot sa nu impart cu voi asta...
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
Sonia are nevoie urgenta de noi
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
stefania_97 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mychydutza AZBUNARE FEMININA 1 > Azi fata mea implineste 21 de ani si sunt incantat ca este > ultima pensie alimentara pe care i-o dau, asa ca > am chemat-o si i-am zis: "Fetita mea, vreau sa te duci > la maica-ta acasa cu cecul asta si sa-i spui ca asta > este ultimul cec pe care-l mai primeste in viata ei, > nenorocita! si sa vii sa-mi spui ce mutra face?!”. > Astepta omu’ nerabdator, cand intra fiica lui. A > intrebat-o: “Ce ti-a zis vrajitoarea de maica-ta si ce > fatza a facut ?” > Mi-a spus ca astepta de ani-ani buni ziua asta, ca sa afli > ca nu tu esti tatal meu ! "Daca sotzul vrea micul dejun la pat, zi-i sa doarma in bucatarie!!!!!!" |

unde le gasesti ca ma faci sa rad mereu
Stefania mamica Buburuzei Catarina
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
mychydutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ghinetz www.youtube.com/watch?v=ygJYxMP_ICY" target="_blank">Vitas Nu pot sa nu impart cu voi asta... |
asta e ala de-a intrat in cartea recordurilor ca poate atinge 9 octave, sau ceva de genu asta???????oricum super fain.......
"Daca sotzul vrea micul dejun la pat, zi-i sa doarma in bucatarie!!!!!!"
ddanagh spune:
Stefania ma tot tin sa-ti scriu ca, eu cred, ca fiecare trece prin faze gen 'aoleu, am intrat in cursa sobolanului: servici, acasa, copil, servici, acasa, copil'. Insa cursa asta are si ea rolul ei, ne ofera sigurantza, orice schimbare majora declanseaza un stres. Important este ca, din cand in cand, sa ne condimentam viatza cu ceva ce ne face bine la psihic, lucruri minore: o plimbare, un shoping, un sex, ceva acolo....Oricum, sunt convinsa ca deja ai iesit din starea aia. F benefic pt mine este soarele. Eu, cat de stresata as fi, o plimbare la aer ma relaxeaza. Ieri, l-am pus pe Adi sa stea cu Daria aproape toata ziua, chiar daca am fost tot in casa. M-am inchis in dormitor si am citit (tot o carte despre educatia copiilor
), am stat pe calculator, am facut o prajitura. Si eu am momente cand si daca spal wc-ul fara sa imi stea Daria printre picioare, ma relaxeaza. Dar mi se pare normal sa simtim nevoia si de altceva, altfel ni se netezeste creierul.
Mai pune si tu poze cu Catarina.
MIchy am incarcat cateva poze cu puzzlerele de inceput ale Dariei ca sa te inspiri. Carticica cu magneti am luat-o din Selgros. Au mai multe acolo, f interesante. Puzzlerele din lemn am luat de la Piciul, dintr-o librarie si dintr-un magazin de cartier. DAria, in ultimul timp doar cu astfel de jucarii se preocupa. Nu prea o mai incanta jacariile de bebe decat pt a le raspandi.
Uite aici:
http://community.webshots.com/album/570048807bnMBuB?start=36
Vroiam sa sciu mai multe despre faza prin care trece Daria acum: adica despre 'nu, nu, nu....' ca m-a zapacit. Am tot citit despre asta in ultimul timp. Acum insa mi-am pierdut o gramada de timp cu picasa pt poze. Oare cum se face sa pot sa incarc mai multe deodata? nu ma lasa decat cate 5, mi se pare aiurea sa stau asa. Ma duc sa fac ceva treaba pana se scoala.
Aaa, sa nu uit. Luna mi-era dor de voi, m-am prins eu ca stai cu sotiorul tau, am avut asa un feeling. Imi este si mie dor sa mai stam in familie, mai mult timp, weekendurile trec atat de repede.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
mychydutza spune:
ddanagh, cat sunt de faine puzzel-urile alea de lemn........sunt bestiale. eu nu i-am prea luat lui andrei jucarii d-astea "inteligente". tre sa ma mobilizez!
"Daca sotzul vrea micul dejun la pat, zi-i sa doarma in bucatarie!!!!!!"
oanamada spune:
Neata fetele!Va pupam de dimineata si va informam ca noi azi facem un an si jumatate![]()
!!! Va invitam la un suculet virtual
!
Luna, ai avut curaj ca ai procedat asa...unii te-ar bate cu rosii pentru ca "chinui" copilul...altii vor zice ca ai avut curaj....pe mine m-a ajutat Dumnezeu sa nu am aceste probleme..nici cu somnul, nici cu mancarea...
Xerxe, bine ai revenit cu o stare mai buna
Ioanaiub, bine ca ati scapat...cu bine!
Carla..parerea mea este ca trebuie sa incepi sa lucrezi si la partea asta cu leganatul si plimbatul in brate...ca nu o sa mai scapati de ea...daca o pui in pat si ii pui jucarii langa ea...nu reactioneaza? Incearca sa faci asta si sa stai si lanaga ea...sa stie ca esti acolo...
La noi cu somnul este cam asa (si la pranz si seara): "uite mami cat e ceasul...e tarziu, mergem la nani...merge si mama sa faca nani..." ne luam de manuta, ne ducem in pat, scoatem papucii, il luam pe Coco in brate si stam acolo cuminti pana adormim..mai vorbim, mai cantam...dar o las in pace si nu ma duc peste ea...pana la urma adoarme...10-15 minute, uneori mai mult...dar nu face scandal, nu protesteaza, doar daca il are pe Coco...daca nu este el nu doarme, refuza si striga continuu "coco".
Nma...o sa incerc sa vad...aia cu cutu nu pot s-o fac...am facut-o si doua zile la rand batea cainii mamei mele cu palma ca i-au furat suzeta...asa ca nu functioneaza...ca dam in altele!![]()
Imi pare rau ca sunteti bolnaviori....insanatosire grabnica.
Violetan...nu mi le imprumuti si mie sa-mi scoleasca soacra sa faca ca mine
?
Si eu am patit-o cu Catinca cu biberonul...de mai multe ori...n-a avut nimic! Stai linistita.
Frumoase poze...frumos copil mai ai![]()
Mychy
Dana...super puzzle-uri...azi ma duc si eu sa-i iau ca tot nu stiam ce cadou sa-i iau!!!!![]()
Va pup ca am de facut pui la cuptor cu mere...
Oana si
Cati mica (1 an si 5 luni)
NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI POZE NOI,
stefania_97 spune:
Dana
Ai dreptate sa fac cea mai banala treaba dar sa nu ma intrerupa nimeni sau sa pot sta in liniste ma relazeaza.
Am iesit din butoiul cu melancoliem, de obicei sunt destul de optimista dar cateodata mai calc gresit. Pe mine sexul ma ajuta imens dar nu am putut sa ne atingem pt ca am avut probleme cu pilula.
Astept sa incarce sotul un video, 2 si cateva poze.
Duminica am fost la o petrecere de carnaval organizata de firma noastra pt copiii si sotii nostri cat si pt noi. Au angajat un clovn care a facut cateva trucuri si animale din baloane. Catarina era foarte atenta si a adorat baloanele.
Sotul meu se astepta sa planga pt ca era multa lume dar ea nu a vut probleme, fugea dintr-o parte intr-alta sa prinda baloanele.
Era franta aseara.A mers la culcare la 17,45 si s-a trezit azi dimineata la 07,00 cu o foame de zile mari ca nu a cinat aseara de obosita ce era
O romanca in Danemarca
stefania_97 spune:
Dana am vazut-o pe Daria.
mare frumusete si ce par frumos si sanatos are
.
Si Catarina adora jocurile gen puzzle si carticele cu animale. 
O romanca in Danemarca
musso17 spune:
nico,te inteleg perfect cu febra,si-al meu face peste 39,ultima data am stat cu el in prosop mai bine de o ora,problema e ca nu pot fi calma,imediat ma panichez.sanatate si putere.
vio,am 1.72..nu e chiar bine,problema e ca mi se revarsa niste sunculite peste blugi,asta nu-mi place,in rest sunt de suportat![]()
violetan spune:
Georgi, esti aproape perfecta, trust me. Inca putin daca mai dai jos esti deja model. Pai asta inseamna la tine sa te infometezi in halul ala???? Io nu zic sa arunci un "chocolate party" sau sa te-ndopi cu shipsuri si prajeli, dar nici sa te stresezi asa...
Oanamada, pup, ca nu-mi merge lista de emoticoane hihi
Mychy, ce faaaaaaci? Hai impreuna sa ne mobilizam cu joculetzele inteligente, nici io nu i-am luat mare lucru si el n-are rabdare cu nimic, sta putin cu tine sa-ti faca hatarul (sa citim, sa ne jucam cu jucarii de-alea de se manuiesc ca la teatru etc), dar dupa aia o zbugheste la baie sa mute apa din bideu in wc. Poate cu jocurile alea o sta mai atent la altele?
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash