Strumfi de iul-aug 2007 (129)
Raspunsuri - Pagina 11
mychydutza spune:
neatzaaaaa......
xerxe, sincer nici prin cap nu mi-a trecut ca o "remunerez" pe soacra
oricum nu cred ca ar accepta, de fapt, daca i-as zice de asa ceva, cred ca ar iesi un scandal monstru. are ea o gramada de bine negre, vis-a-vis de comportamentu fata de mine, dar cu andrei nu am ce sa-i reprosez. a mai avut ea derapaje, gen: nu vorbeste, mate subtiate de la supt, dar, pt andrei cred ca ar sta si in cap. sa-i tzina DD naravu, ca eu sunt tare linistita ca-l stiu pe maini bune. ce sacrificii fac pt asta , nu mai conteaza.
luna
felicitari pt progresele lui Liss.
ddanagh, ma bucur ca ati scapat de Suzy. si mai vroiam sa intreb ceva: de unde luati jucarele gen puzzle sau carticele magnetice de care ziceai?
oanamada
. si mie mi-a placut povestea lui bocanila, mai exact modul in care a expus-o naratoarea. sa stii ca i-am trimis si prietenei mele partea aia cu TT. sper sa o fi linistit macar un pic.
"Daca sotzul vrea micul dejun la pat, zi-i sa doarma in bucatarie!!!!!!"
violetan spune:
Vroiam sa zic mai multe, dar uit rau de tot.
La multi ani, mamii! Sa fiti cu totii sanatosi si voiosi!
Carla, apropo de adormit, io chiar nu-sh ce sa zic, ca nici laur n-are nici o papusa sa adoarma cu ea, el doar ma ia de urechi si se joaca cu ele, bea laptikul si la un monent dat adoarme. Nu tot timpul foarte repede, cateodata il mai apuca ca vrea la apa, la tati, jos la plantuta sa o ude sau mai stiu io ce, dar daca ii fac putin pe plac si il distrag dupa aia, adoarme...
Nico, multa multa sanatate copilasilor!
Ioanaiub, bine ati revenit sanatosi! Am facut si eu varicela, imediat dupa sarcina extrauterina si a fost minunat.
Boceam in fiecare zi cand imi vedeam mutra. Adica si fara bb si in halul ala! Iti dai seama! Bine ca a trecut! 
Stefania, 
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
musso17 spune:
neatza,
vio,cum spunea si luna odata,cei care pot provoca o asa zisa raceala sau pneumonie sunt bacteriile sau virusii,sunt de acord...nu cred ca de la apa aia sa i se declanseze vreo pneumonie,asta se face de la chestii mai usoare netratate sau tratate necorespunzator..nu te panica,probabil ca i-a fost un pic frig dar nu vad sa i se intample ceva,parerea mea![]()
dana,apa merge,eventual si un fruct,dar dupa 6 n-ar trebui sa mai mananc ceva,sotul meu are o dambla cu femeia slaba,nu anorexica da nici cum ajunsesem eu la 85kg..acum am 69,dar arat bine la 60.
ma duc dupa ochelari,intru mai tarziu..zi buna
violetan spune:
Georgi, sarumana mult de raspuns, offf, m-ai mai linistit!!! 
Cati metri ai la alea 69? Ca precis arati tare bine. Mai bine sanatoasa si nu foarte slaba, decat slabutza da si cu diverse altele...zic si io!
Am facut cateva poze ieri dar tot cu telefonul meu, ca sa e cel mai usor de incarcat repede pe webshots. Stati sa le gasesc si va anunt.
Poop si multumim pentru interes! Mi-a crescut inima cand am vazut cate fete dragalashe vor sa ne vada!
A, vroiam sa va zic ca a plantat tati (si laur l-a ajutat, ca sa fie copacelul lui) un cires, un visin si un mar. Sa dea Dumnezeu sa le mearga bine si sa creasca mari si frumosi si noi pe langa ei:)
poze Laurash
violetan spune:
Gata, am reusit dar nu mai stau sa fac giumbushlukuri it-istice ![]()
, aici e link-ul cu pozele noastre recente: http://community.webshots.com/album/570232664VlAgSv
Poop mare si revin!
poze Laurash
ghinetz spune:
Sal.
Am vazut Laurasul.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
Sonia are nevoie urgenta de noi
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
ghinetz spune:
Stiti de cine mi-e dor? De "petele" Alinei.
. Ce mai stiti de ele? Ce mai face Alina?
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
Sonia are nevoie urgenta de noi
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
mychydutza spune:
vio, faine poze!!!!!!!!!felicitari pt pomishori!!!!
mychydutza spune:
AZBUNARE FEMININA 1
> Azi fata mea implineste 21 de ani si sunt incantat ca este
> ultima pensie alimentara pe care i-o dau, asa ca
> am chemat-o si i-am zis: "Fetita mea, vreau sa te duci
> la maica-ta acasa cu cecul asta si sa-i spui ca asta
> este ultimul cec pe care-l mai primeste in viata ei,
> nenorocita! si sa vii sa-mi spui ce mutra face?!”.
> Astepta omu’ nerabdator, cand intra fiica lui. A
> intrebat-o: “Ce ti-a zis vrajitoarea de maica-ta si ce
> fatza a facut ?”
> Mi-a spus ca astepta de ani-ani buni ziua asta, ca sa afli
> ca nu tu esti tatal meu !
monicabo spune:
Neata...am citit din urma, revin mai tarziu...
daar..Carla, m-a socat povestea cu prietena ta si cu soacra-sa, chiar ma doare sufletul pt mama, pt copilas... Aia isi bate joc de ei? Face dinadins, sau asa o duce capul? E femeie de un nivel cultural/social mai scazut sau genul de femeie sofisticata? Sotul nu o sustine, nu pot gasi alta solutie ca sa nu-si mai bata aia joc de copilas?
Chiar m-a durut sufletul....

Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si
Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria