Nou stil de viata (256)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Crystina, bine ai revenit si felicitari!!!!!!!!!! Ce veste frumoasa Sarcina usoara si frumoasa!

Am vazut poze frumoase cu Cristina si familia ei

Marilena, felicitari Marei (si tie bineinteles ca doar tu ai creat si executat costumul )!

Happy, super scump noul membru al familiei!

Lou, Ruxi

Sabina, super poza cu Gheo

Ruxi, misto nadragii, sa-i porti sanatoasa si sporticioasa

Claudia, pumnii stransi sa fie bine la gradi (sigur va fi ) si distractie placuta!

Tzuni, si io vreau sa ma uit diseara la Oscaruri, da' la mine-s la o ora mai decenta

Meniul de azi:
8:00 un iaurt natural, capsuni, o cafea cu lapte
12:00 nasi goreng cu un ou; o bucatica de carne de vaca; doua treimi de portocala
14:30 o cafea cu lapte
niste branza cu masline; o portie mica de mere cu squash la cuptor; un pahar de vin rosu; poate un pic de paine

Sport - ies acum cu bicicleta, cam o ora as vrea sa ma plimb.

Ieri in afara de ce am scris am mai mancat cateva lingurite de placinta cu cirese si nuci cu un pic de inghetata de vanilie pe deasupra; am mai mancat migdale; si mere cu squash (o ruda a dovleacului) la cuptor, le-am facut dupa o reteta super-simpla pe care am gasit-o pe net si au iesit - taiat bucatele de butternut squash si felii de mar, puse la cuptor cu un pic de zahar brun, un pic de faina integrala, un pic de unt topit, scortisoara si cuisoare - si lasate o ora la 350F.

toate doamnele si domnisoarele frumoase.

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Off Carmen, pup mucioasii .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Carmen, multa sanatate si nuci-repede-trecatori

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

, multumim, tare ne-am saturat de raceli!

somn usor, vise placute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

puskin, habar nu am ce inseamna ceaiul pe care zici ca il bei. Am dormit de am rupt patul saptamana asta. Parca nu mai simt ca ma roade atat de tare stomacul, sunt programata pt analize si nu stiu de ce ma tot amana. Eu incerc cu ceai verde... dar fara zahar nu prea merge.
Sa porti sanatoasa nadragii de sala.

crystina, ce veste buna, sa fie intr-un ceas bun si sa fitit sanatosi. Mai ai o fetita? sau am retinut eu gresit?

Eu ma duc la somn, am inteles ca sunt fete care stau toata noaptea... wow... cum faceti va punetic easul sa sune la 3? Ce sa zic atunci, vizionare placuta sau noapte buna!

am fetita de 9 ani!

si :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Hello

Tocmai am vazut un documentar ineresant Religulous. Merita vazut.

Mephala, eu il iubsc pe M R de cand era tanar. Arata groaznic acum, dar...tot mi-a ramas la suflet! Asa ca, ti cu el! Daca vrei sa ma marit, tii si tu...

Delia, batem palma!

Crystina, suuuuper Bravo Felcitari! Sa fie intr-un ceas bun!

_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Merg si eu la ...

Tzuni, te las in mainile destinului .

Somn usor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Tzuni, vreau ce vrei si tu, normal....
deci vrei sa te mariti anul acesta? cu cine?

io dorm, da' vorbesc prin somn,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Citat:
citat din mesajul lui mephala30

Tzuni, vreau ce vrei si tu, normal....
deci vrei sa te mariti anul acesta? cu cine?

io dorm, da' vorbesc prin somn,

cu Mhai Viteazu' poate...

_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Buna seara ladies!Tzuni si eu tot la oscaruri sunt, si mie imi place MR, nu am vazut filmul din pacate.Nici de poezele lui Gabi nu am dat, nici pe catelul lui Happy nu l-am vazut, nu merge pagina aia. Si nici banda lui Tumpi.Se vede ca am nevoie de rezumat.Vin eu miine.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput