Nou stil de viata (256)
Raspunsuri - Pagina 17
puskin spune:
Lou, mersi. Am fost reticenta sa imi cumpar pantalonii astia, inca nu m-am obisnuit cu noua silueta
.
Partea interesanta este ca am reusit sa pierd destul de mult din circumferinta soldurilor. Si eu aveam aripioare...si inca am de lucru la capitolul asta.
Delia, e ok atunci. Din pacate nu stiu cum poti aproxima cele 30 de grame...depinde cat de mare este bucata, ce lungime are...
Ti-as mai face o sugestie...scurteaza programul de sala.
Claudia, La multi Ani lui Luca!
Tzuni spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui puskin Tzuni . Am inteles. Deci te lasi pe mana lui Mickey? |
El imi decide soarta!
Vad ca am probleme cu scrisul numi pe DC. Nu apar literele pe care le tastez, decat f greu. Se intampla si la voi?
In rasfatul meu zilic, i-am spus lu' Meri ca e "copilul ideal". Si in seara asta, in pijama, se uita in olinda spunand "ce ideala sunt!"
Sabina, e SUPER Sofia ta! eu vreau s-o dau la pian. Si la balet. Sa vad ce-o sa-i placa.
Gusta, ce dulceeeeeeee e gargarita ta! Felicitari!

_
Tzuni
mic si drag si scump si pisicos si fericit
siiii.... IN LUPTA CU KILELE 
crystina spune:
Hello!
Iar am disparut ca magarusul in ceata..dar in mare parte de la internetul care ne-a scos din pepeni zilele astea. Cadea cam dintr-un sfert in sfert de ora..pana la urma am descoperit care era problema si acum speram sa mearga ok.
Scuze lamitelor ca am dezertat din concurs..nu din cauza de timp si lene ci din cauza de
..n-am vrut sa raman in concurs pentru ca nu mi s-a parut drept. Cu toate astea de la greturi si de la faptul ca in afara de fructe, legume si cateva feluri de supe nu prea pot manca altceva am trecut deja la categoria medie.
Am avut primul control si totul e ok deocamdata..speram sa fie ok si in continuare.
Va pup si am sa intru mai des.
Delidana spune:
Crystina, felicitari, sarcina usoara! 
Eu ma delectez cu noul single DM, Wrong. Of, abia astept concertul! 
Roxa, esti pe baricade?
Rolo, tu nu ne-ai mai scris de muuuuult...sper ca esti bine.
Tzuni, si daca o sa cistige Brad Pitt te mariti la anu'. Ne-am inteles? ![]()
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
mephala30 spune:
Crys, felicitari si sarcina usoara,
.
Tzuni, mie nu mi-a placut M.R. in mod deosebit, astfel incat sa fie nominalizat.
Clau,
, voteaza ce-ti place.
Ruxi, arati bine de tot, ma ajungi in curand,
, bravo tie!
mephala30 spune:
Ruxi, ne-au inundat mucii...in rest, concerte pe mai multe voci: latraturi, behaituri, mugete
, tot ce vrei, :).

.